Goede snelle service

De batterij van mijn telefoon laten vervangen! Dit was zo gepiept! En de telefoon doet het weer uitstekend! Erg blij dus!

Prima geholpen, scherm van Samsung moest worden vervangen. Reparatie duurde wel 5 kwartier i.p.v. een half uur.

Er us goed geluisterd en het is opgelost

Zie bovenstaande

Goede service!

Vriendelijk geholpen, knap gerepareerd!

Makkelijk afspraak te maken en snel gefixed

Altijd goede service en duidelijk. Als ik problemen heb met mijn telefoon ga ik altijd naar Jorphone toe.

Super service

Goed geholpen. Zeer veel kennis Snel, behulpzaam!! Keep up the good work

Heel vriendelijk en behulpzaam, uitstekende service.

Buitengewoon aardig en vriendelijke service, begripvolle benadering van een bijna digibeet.

geweldig!

Vriendelijk personeel, ze zijn technisch en nemen de tijd voor je.

Prima zaak,zeer goed geholpen

Mijn oude telefoon was aan vervanging toe, bij JoPhone een nieuwe besteld, afspraak gemaakt en zeer goed geholpen, TOP!!!!

Ze snap wat je wil en ze hepen je goed

Erg tevreden !

Snelle en deskundige service! Staan altijd klaar om vragen te beantwoorden

Snel geholpen op afspraak.

Was met 15 min weer klaar

Klasse! Goede service, fijne mensen

Keurig geregeld, goede service

Topservice

Staan altijd voor je klaar, zeer snelle, correcte service.

Werken op en volgens afspraak

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, zijn eerlijk en werken snel

Professioneel

Snel en netjes!

Het was een verrassing dat mijn glas van mijn tablet niet kapot was

super service

Goede service prijs vooraf en zo klaar

Super snel en vriendelijk personeel

Telefoon kapot, dag later kon ik al terecht om hem te maken, en het ging super snel, personeel was aardig en dat voor een goeie prijs! En goed ontvangen door de receptioniste

Geweldig!!!!

Top bedrijf! Ontzettend aardige mensen die je netjes helpen en hun uiterste best doen om je weer tevreden naar huis te laten gaan

Mijn iPhone deed het opgegeven moment slecht ik moest hem steeds resetten omdat hij vastliep. Jorphone gebeld kon gelijk komen, ze wisten direct wat het was touchscreen stuk, dezelfde dag was hij alweer gereed. Het zijn Toppers, ze hebben kennis van zaken en een perfecte service.

Correcte ,snelle hulp,

Vriendelijke medewerker fixte de klus heel snel, kreeg mijn mobiel weer snel tot leven. En ook nog gratis. Petje af, vriendelijk bedankt.

Goeie service en klant vriendelijk

Super vriendelijk en goede service. Snel geholpen

Probleem met mijn telefoon conecten met apple car play. Deze toppers hadden snel door dat het probleem niet in d telefoon zat.... Goed en vriendelijk geholpen....

Zeer goed geholpen

Ze hebben me goed geholpen en terwijl de garantie 5 dagen voorbij was toch nog geregeld dat het voor garantie opgestuurd kon worden. Kreeg ook keurig een leen toestel mee.

De Volger 20

1483 GA De rijp