Jong fris en klantgerichte vakkennis

Prettig snel en vakkundig werd ons stroomuitval probleem opgelost. Het toestel behoefde niet achter te blijven en konden we binnen de afspraaktijd weer huiswaarts. Een aanbeveling waard.

Geweldig!

Mijn problemen met het opladen van mijn e reader zijn super opgelost en dat is heel fijn met de huidige lockdown!

Snel en correct geholpen

Ik kom hier al jaren en voor de goede service rij ik graag een stukje verder.

Geweldige service

De heren van Jorphone zijn vakkundig, klantgericht en transparant. We hebben nog nooit een slechte ervaring met hen gehad. En ook ons laatste probleem werd weer tot volle tevredenheid opgelost. Super.

Goed en snel

Ik liet mijn telefoon vallen waardoor het scherm kapot was en de volgende dag kon ik al terecht voor een reparatie! Het is goed en snel gerepareerd met een fijne service!

Jorphone denkt met je mee

Ik had een afspraak ingepland om het oplaadpunt van mij iPhone te vervangen. Daar gekomen keken ze ernaar en gaven aan dat deze niet werkte omdat het zo vervuild was en hebben het gereinigd ipv vervangen. Het werkt nu weer prima. Chapeau voor deze actie - warme douche waard. Daarom vertrouw ik Jorphone alle reparaties toe en kan hun aanbevelen.

Topmannen!

IMAC reparatie na verhuizing. Snelle service, eerlijk advies, kom er graag! Dank! Gr Suus

Telefoon weer als nieuw!

Jorphone heeft mijn Samsung A21 snel en vakkundig gerepareerd. Je spreekt gewoon een tijdvak af en kan dan wachten tot deze klaar is. Duurt ongeveer een half uurtje om het scherm te vervangen.

Reparatie is goed gedaan.

Goede ervaring, maar de 30 minuten service werkt niet, ik heb er 50 minuten gezeten. Dat was na een half uur in de auto zitten vanwege corona.

Super service

Luisteren naar probleem en denken mee. Fijne service, kennis van zaken, vriendelijk

Word altijd goed geholpen

Tom en zijn team zijn toppers

Goede snelle service

Altijd snelle afspraken en goede service.

Snel en adequaat geholpen

Snel en goed geholpen door vriendelijk personeel

Reparatie goed geregeld en uitgevoerd.

uitstekend!

Het gebroken scherm van mijn mobiel werd op afspraak snel en vakkundig gerepareerd! Kon makkelijk online een afspraak inplannen en coronaproof mijn telefoon afgeven. Na een half uur kon ik deze gerepareerd weer ophalen. De kosten waren zoals vooraf besproken. Vriendelijke en professionele klantenservice. Top!

TOP Service !!!

Snel vakkundig met een goed advies !

top

prima geholpen

Prima advisering over en snelle uitvoering van de reparatie van mijn iPod Classic

Na enig zoeken op internet koos ik voor Jorphone voor de reparatie van mij iPod Classic die na een groot aantal jaren niet goed meer werkte. Hun website is duidelijk, onder meer over de mogelijkheden van reparatie, de prijs en de uitvoering daarvan. Ook het maken van een afspraak via de website was prima geregeld. De feitelijke uitvoering van de reparatie op hun locatie was snel. Ik kon er op wachten. Een aanrader.

Vriendelijk en snel geholpen. En uiteraard tevreden met telefoon en tablet protector

Goed en snel geholpen ondanks de corona beperkingen

snel geholpen; klaar terwijl u wacht en erg fijn dat je dus nog in de winkel mag komen (met strenge maatregelen) en je niet je toestel hoeft op te sturen en zonder zit met de feestdagen!

Behulpzaam

Erg behulpzaam en service gericht. Helaas niet het beoogde resultaat.

Snel en doeltreffend!

Een fijn bedrijf.

Prima bedrijf

Vriendelijk en klantgericht

Probleem snel en vakkundig opgelost

Snel , deskundig ! Super blij mee

De Volger 20