Prima geholpen.

Keurig geholpen op de afgesproken tijd voor de afgesproken prijs. En het toestel werk weer prima.

Prima service en vriendelijk personeel

Ik ben bij Jorphone uitstekend geholpen door vriendelijke medewerkers. Voor mijn niet meer werkende iphone 7plus hebben ze een prima oplossing bedacht. Absolute aanrader!

Vriendelijk & Vakkundig

Kom al lang bij Jorphone en altijd goeie service en prijzen zijn prima !!

Perfecte service

netjes mijn achterkant samsung s10 plus vervangen. Kon er op wachten.

Helemaal top

snel en simpel een afspraak gemaakt via de side Met een half uur klaar gewoon top en laptop weer als van ouds

Wereld bedrijf

Al een tijdje klant bij jorphone ik zeg top bedrijf!! En ze nemen de tijd voor je als je wat vraagt dus klantvriendelijkheid staat zeker op 1 bij jorphone Snelle Service meestal sta je binnen drie kwartier weer buiten als je er op kan wachten.

Eerlijk, snel en goed

Hoi, mijn Imac had een videokaart probleem. Kreeg een heel eerlijke visie op de reparatie of de Imac het wel waard was. De verwachting dat de reparatie een week zou duren ongeveer duurde uiteindelijk slechts 2 werkdagen. Helemaal blij ;-)

gemakkelijk af te spreken: prima follow up &service

Was voor het eerst bij Jorphone. Omdat je afspreekt binnen een quotum van een halfuur, zorg je dat je op tijd bent. Bij binnenkomst is het dan wat verwarrend.....Er staan mensen in een wachtrij en er zitten twee aan een wachttafel. Ben ook gaan zitten, echter daardoor was een nieuwe binnenkomende klant voor mij. Wellicht handig een nummer automaat te gebruiken? Dan weet je wanneer je aan de beurt bent. Bovenstaande: bedoelt als opbouwend; ben prima geholpen.

Super !

M'n iMac had een kapotte videokaart (en naar later ook bleek kapotte RAM) - gerepareerd onder coulance, omdat dit bij deze iMac niet voor zou mogen komen. Het duurde 'n tijdje voor ie gemaakt was, maar werkt nu weer super en dat zonder kosten, kortom het wachten waard.

Super tevreden!!!

Mijn mobieltje viel in het water.Deed het nog dacht ik. Helaas volgende dag noppes. Afspraak gemaakt bij Jorphone. Telefoon bleef er 1 nachtje om te drogen etc. en nu doet-ie het weer.

goede service

Afspraak gemaakt. Kon dezelfde dag de i pad ophalen .

Snel en goed

Ik kon snel een afspraak maken en probleem werd meteen opgelost

ik zou Yorphone iedereen aanraden

super goede service, vriendelijk, heel vakkundig

Alles prima in orde

Van het maken van de afspraak tot betaling. Alles klopt bij Jorphone. En niet in de laatste plaats de kwaliteit van reparatie! Goed adres tegen eerlijke prijs.

Prima snelle service

Deskundig mijn aan en uit knop gerepareerd. Ging weer met goed werkend toestel de deur uit tegen billijke prijs

Supersnelle en vakkundige reparatie en klantvriendelijke ontvangst, prettig om online een afspraak te kunnen maken

Zo blij met Jorphone.

De surface repareren is een verschrikkelijke bewerkelijke klus. Meerdere bedrijven in Nederland zijn daarmee gestopt of zijn er zo schreeuwend duur mee dat je bijna een nieuwe surface kan kopen. Bij JorPhone is mijn surface uitstekend gerepareerd en voor een schappelijke prijs. Ik kan er weer mee verder. Bedankt jongens. Helemaal geweldig. Ik ben erg blij.

Ik had uw adres doorgekregen van een bekende. Ik ben uiterst tevreden en zal u in voorkomende gevallen zeker aan recommanderen.

Prima reparatie en service

goed geholpen

Op de afgesproken tijd werd ik te woord gestaan. Daarna werd op mijn verzoek een nieuwe batterij in mijn IPhone gedaan.

geweldig geholpen!

Binnen een uur was mijn I pod gerepareerd en werkt weer als vanouds!

Geweldige service.

Contact ging fijn en de snelheid en service zijn perfect. Ik zou Jorphone altijd aanbevelen.

Vervanging batterij I-phone soepel verlopen

Vervanging batterij I-phone soepel verlopen, afspraak maken gemakkelijk en de vervanging snel afgehandeld

Vlot, vriendelijk, open en meedenkend

Vlot, vriendelijk, open en meedenkend

Zoals altijd een snelle en goede service. Ga zo door.

Probleem in no time opgelost.

De Volger 20

1483 GA De rijp