No nonsense bedrijf met prima service.

No nonsense bedrijf waar je met een gerust hart naartoe kan voor een reparatie aan of aanschaf van een nieuwe telefoon/tablet. Men neemt de tijd voor de klant en probeert te helpen waar mogelijk.

Goed geholpen en zeer goede service!

Ik heb een 'oude' Google Pixel (1e generatie), waarvan de accu zeer rare sprongen maakte. Bij een volledige accu viel het toestel al na enkele gesprekken naar 70%-60%. Zodra het toestel op 30% batterijlading kwam, viel deze gewoon uit. Ik heb het probleem voorgelegd en ze wisten direct dat een batterijvervanging de oplossing zou zijn. Er werd aangegeven dat de batterij vervanging voor dit toestel langer dan normaal zou duren (ligt aan de constructie). Bij aankomst netjes ontvangen, telefoon achtergelaten en na +/- 1.5 uur weer kunnen ophalen. Ik had ook in de mooi ingerichte wachtruimte kunnen wachten, met een bak koffie, maar ivm corona en meerdere klanten in de rij, vond ik het verstandiger om terug te komen. Helaas bleek dat ze tijdens de vervanging mijn scherm hadden gebroken, maar zonder iets bij te hoeven betalen hebben ze deze voor mij vervangen! Nu een week later doet de telefoon weer wat hij hoort te doen en heb ik ook nog eens een nieuw scherm! Kortom, ik ben erg te spreken over JorPhone. Goede ervaring en scheelt een hoop in vergelijking met een nieuwe telefoon kopen!

Heel goed geholpen door een zeer professioneel team

Super goede service.

Echt goed geholpen en binnen een half uurtje weer klaar. Super 👍

Werd snel en vriendelijk geholpen.

Kwam met 2 I-phones voor een nieuwe accu. Op dit moment werkt 1 van de 2 weer prima, de andere nog steeds snel leeg. Ga komende week even terug en ik weet zeker dat dit goed opgelost gaat worden.

Snel klaar en vakkundig werk

Er was waterschade aan mijn macbook. Ze lieten zien hoe t water mijn moederbord aantastte. Het zou 48 uur duren want het was druk maar na een dag kreeg ik al een telefoontje dat hij klaar was. Ik hoefde geen nieuwe onderdelen dus dat was prima. En omdat ik uit alkmaar kom was ik er zo.

Super snel en vakkundig

Super handig je telefoon afgeven en met een half uurtje kan je hem weer ophalen top geregeld

Goede en snelle service

Meermaals geweest. Altijd vriendelijk, snel en goed.

Geweldige service en klantvriendelijlheid

Goede uitleg en alles zoals afgesproken. TOP!

Jorphone is super

Gewoon heel goed en eerlijk, ik zal iedereen aanraden om naar Jorphone te gaan voor reparatie maar ook voor nieuwe en gebruikte toestellen.

Heb het uiteindelijk zelf opgelost

Kalendervirus op mijn iPad. Jullie hadden het weggeklikt, zonder kosten, Sympathiek en behulpzaam, maar helaas kwamen de meldingen weer terug. Uiteindelijk oplossing op Google gevonden.

Douwe

Super kwaliteit en een snelle levering. Werknemers staan ook altijd voor je klaar met een uitstekende service. Zeker voor herhaling vatbaar!

altijd goed

We zijn al vaak bij JorPhone geweest voor reparatie en nieuwe aankopen...je wordt altijd snel en goed geholpen. Een tijdje wachten in de winkel is ook geen probleem. Tafel met tijdschriften, stoelen, koffie thee en water. Alles is er, zelfs een schoon toilet.

ik word altijd goed geholpen

De medewerkers zijn altijd hulpvaardig, geduldig en kunnen goed uitleggen.

Vriendelijk, snel, efficiënt en volgens afspraak.

Prima adres en een fijn team. Zeer klantgebonden.

Servicegericht en vakkundig geholpen!

Afspraak is afspraak, na een kapot scherm bleek de nieuwe na een paar dagen wat problemen te vertonen en de achter camera ook defect te zijn. Scherm opnieuw vervangen en camera tegen een zeer coulante prijs vernieuwd. Erg tevreden over dit bedrijf.

Zeer hulpvaardig personeel, ik word altijd heel goed geholpen ben zeer tevreden.

Heel goede ervaring. Als mijn I mac niet doet wat ik wil neem ik direct contact op met JorPhone want ik weet dat deze mensen verstand van zaken hebben.

Keurige afspraken tegen een goede prijs!

Online een afspraak ingepland, vervolgens keurig op dat moment geholpen. Uitgebreide uitleg. Goede prijs. Mooie nieuwe locatie! Kortom, helemaal tevreden.

goed geholpen probleem opgelost

Vertrouwd en snel

Kon snel een afspraak maken om scherm en batterij van iPhone 7 te vervangen. Goede prijs, vriendelijke en kundige medewerkers. Er was even iets niet goed gegaan (sensor scherm los), hetgeen zij direct hebben verholpen. Ik ben gewoon erg tevreden.

Mega bedrijf

Nu al een paar keer bij jorphone geweest en inderdaad top service je wordt direct geholpen en je kan er op wachten dat is ook fijn mijn iPad die werd zelfs een keertje thuis gebracht en het personeel is ook altijd heel vriendelijk zelfs als de oude garde binnen komt met een iPad ze hebben ook nog is geduld dus al met al een heel goed bedrijf met een professionele uitstraling.

Vakkundig en vriendelijk!

Heel prettig geholpen door vakkundig personeel. Mijn grootste zorg bij de aanschaf van een nieuwe telefoon was dat er, voor mij belangrijke, data verloren zou gaan. Maar daar hoefde ik mij geen zorgen over te maken, want alles is helemaal goed overgezet door de medewerker. Duidelijke en rustige uitleg van de nieuwe telefoon. Wat een prettige en goede ervaring!

Top bedrijf

Uitstekend geadviseerd.

Zeer goed geholpen weten waarover ze advies gegeven in duidelijke en eerlijke taal. Denken Service Gericht.

Mijn batterij van mijn IPhone had het begeven ik belde een kon gelijk komen en werd meteen geholpen super heel tevreden en bedankt Gr Gerrit

De Volger 20

1483 GA De rijp