Goed geholpen en zeer goede service!
Ik heb een 'oude' Google Pixel (1e generatie), waarvan de accu zeer rare sprongen maakte. Bij een volledige accu viel het toestel al na enkele gesprekken naar 70%-60%. Zodra het toestel op 30% batterijlading kwam, viel deze gewoon uit.
Ik heb het probleem voorgelegd en ze wisten direct dat een batterijvervanging de oplossing zou zijn.
Er werd aangegeven dat de batterij vervanging voor dit toestel langer dan normaal zou duren (ligt aan de constructie).
Bij aankomst netjes ontvangen, telefoon achtergelaten en na +/- 1.5 uur weer kunnen ophalen. Ik had ook in de mooi ingerichte wachtruimte kunnen wachten, met een bak koffie, maar ivm corona en meerdere klanten in de rij, vond ik het verstandiger om terug te komen.
Helaas bleek dat ze tijdens de vervanging mijn scherm hadden gebroken, maar zonder iets bij te hoeven betalen hebben ze deze voor mij vervangen!
Nu een week later doet de telefoon weer wat hij hoort te doen en heb ik ook nog eens een nieuw scherm!
Kortom, ik ben erg te spreken over JorPhone. Goede ervaring en scheelt een hoop in vergelijking met een nieuwe telefoon kopen!