Probleem met iPad direct verholpen.

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig.

Wat een super service!, hartelijk dank nog.

Ik dacht dat mijn Iphone oplaad onderdeel stuk was maar na een gratis schoonmaak service van Jorphone doet hij het weer uitstekend.

Superservice!

Vanmorgen bij Joris geweest. Binnen twee minuten was de diagnose gesteld. Een losse stekker naar de batterij. De vorige reparateur had nagelaten om afdekplaatjes terug te plaatsen. Deze werden gratis geplaatst door Jorphone! Dank voor de snelle, eerlijke service!

Vlug, veelzeidig, duidelijk en beleefd.

Schermreparatie van mijn Huawei kon niet door iedereen gedaan worden maar wel door JorPhone. Afspraak maken was makkelijk en enige vragen die je hebt worden duidelijk beantwoord. Reparatie was goed en duurde precies even lang als ze gemeld hadden.

Super klantvriendelijk

Ik had problemen met het opladen van mijn iPhone 7 ging niet meer ze hebben de ingang schoongemaakt waardoor ie nu weer goed kan opladen en het was Gratis ik ben hier dus erg blij mee

Een top bedrijf

Komt afspraken na

Perfekt geholpen.

Snel en vriendelijk.

Altijd prima service

Ik kom al jaren bij Jorphone bij problemen met een van mijn Apple producten. Vriendelijke en efficiënte service! Een jaar garantie op reparaties. Een aanrader!

Prima reparatie. Goede communicatie.

Zeer goed overleg voor de reparatie en daarna wen keurige en snelle reparatie.

Top service, vriendelijk en snel!

Ze nemen de tijd voor je, zijn binnen afgesproken tijd klaar met de reparatie en de kwaliteit is top.

Prima geholpen

Goede service, vlot geholpen, alles is overgezet en werkt weer prima op de nieuwe iPad. Vriendelijke geholpen ,Aanbevelingswaardig.

Zeer vriendelijk personeel en super snelle service.

Prettige ontvangst, prachtige locatie, vriendelijke mensen. Alle klanten worden begroet als ze binnenkomen, je voelt je welkom en gezien, heel prettig! Direct aangesproken, direct vakkundig geholpen, wachtruimte met een kopje koffie en (actueel) leesmateriaal. Kortom, een dikke aanrader! Bedankt voor het advies en de reparatie, tot de volgende keer!

Vriendelijk en kundig personeel. TOP SERVICE

Zowel voor zakelijke telefoons als privé is dit voor ons het adres. Ondanks dat het bij ons niet om de hoek is, voor ons geen ander adres voor reparaties. Je kunt er snel terecht, wordt goed geholpen en ze geven eerlijk en kundig advies. Als blijkt dat het iets heel kleins was wordt er soms niet eens in rekening gebracht. Echt hele goede service!

Ook nog een oneffenheidje weggewerkt! Top!

Snelle service en niet duur.

Goed geholpen

Ik kwam met een telefoon die het niet meer deed. Helaas niet meer te maken, maar een goeie nieuwe telefoon aangeboden gekregen. Ze hebben mijn gegevens perfect overgezet!

Prima bedrijf

Wordt altijd prima geholpen Mooie zaak met deskundige mensen Ben zeer tevreden

Top geholpen

Mobiel laadde niet meer op. Ze hebben ingang goed schoongemaakt en deed het weer. Hoefde niets te betalen. Top toch.

Geweldige service en behulpzame medewerkers 31-10-2019

Binnen 24 uur was de iPad van mijn dochter gerepareerd. Reden was dat de homeknop button stuk was. jorphone zal ik zeker aanbevelen.

Zoals altijd perfecte service

Weer goed en vlot geholpen! Zat een vuiltje in de opening waar de oplader in moet en dit werd als service gemaakt! Dat noem ik service!

Knopje van mijn Ipad

Zeer fijn geholpen Komen zeker nog eens terug

Professioneel en snel.

Nieuwe batterij voor mijn iPhone, online afspraak gemaakt, in no time vervangen. Correcte afhandeling, netjes een factuur.

Zeer vriendelijk en snel geholpen. Telefoon is weer als nieuw!

Zeer vriendelijk en snel geholpen. Telefoon is weer als nieuw. Zeker een aanrader in de omgeving.

Snel geholpen naar volle tevredenheid.

Batterij iPhone vertoonde kuren. Afspraak bij Jorphone gemaakt. Ben snel geholpen, naar volle tevredenheid. Prijs ook dik in orde.

Jorphone: aandacht, vakmanschap en goede service!

Als zakelijke klant wordt ik al jaren zeer goed geholpen bij aanschaf, onderhoud en reparatie van alle computers, telefoons, beeldschermen etc die we gebruiken in ons dagelijks werk.

De Volger 20

1483 GA De rijp