Pluspunten
zéér klantvriendelijk!
Pluspunten
-Afspraak op korte termijn -Meedenken met klant -Top service!
Pluspunten
Of het nu mijn iPad, iPhone of iMac is, de mannen adviseren en repareren op een prima manier. Zelfs telefonisch lossen ze een "probleem" op.
Verbeterpuntenblijf op deze wijze doorgaan en jullie houden mij als klant
Pluspunten
Ik heb maar 1 ding te zeggen Top bedrijf
Pluspunten
Keurig kantoor/werkplaats op de eerste verdieping van een bedrijfspand. Kennis van zaken. Geduldig en vriendelijk werden we geholpen.
VerbeterpuntenGeen, perfect in orde hier!
Pluspunten
Had een afspraak voor het vervangen voor mijn "oplaadpunt". Mijn Iphone kon niet meer worden opgeladen. Bleek gewoon dat er stof inzat. Even schoongemaakt, en na goed advies meteen maar beschermdopjes erbij gekocht. super service snel, vakkundig en goed.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Niks dan goeds over dit bedrijf! Service, kennis en snelheid!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Open en eerlijke jongens, behulpzaam en kundig. Snelle service! Top!
Pluspunten
Prima medewerkers met snelle en deskundige oplossingen.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten, ze doen het gewoon goed.
Pluspunten
Wat een supergoede service en een aardige jongens. Na 2 maanden al rondgelopen te hebben met een IPhone 6 waarbij ik mijn beller heel slecht kon verstaan. Ongeveer 2 maanden geleden een bezoek gebracht bij Apple Store in Amsterdam. Daar kreeg ik te horen dat er iets stuk was en dat het niet meer onder de garantie viel. Ik moest maar contact opnemen met Vodafone waar ik mijn toestel had gekocht. Ik liet het al die tijd op z'n beloop. Gisteren zag ik op FB een advertentie van JorPhone in de Rijp. Ik heb meteen een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Toestel gebracht en half uur later weer opgehaald. Ik kreeg meteen te horen, dat er niets aan de hand was, alleen dat ze het hebben schoongemaakt! Ze wilden er niets voor hebben, wat een service! Echt een aanrader dit bedrijf. Mijn toestel werkt weer prima. Bedankt JorPhone!
VerbeterpuntenNiets, ga zo door!
Pluspunten
De mannen denken met je mee en zijn zeer deskundig!
Pluspunten
Kon dinsdag avond langskomen om scherm van iphone 6 te vervangen, wat ideaal is voor werkende mensen. Bijzonder tevreden over zeer snelle service en vakmanschap van de medewerkers, helemaal super !
Pluspunten
Super fijn dat ik op weg naar Alkmaar mijn telefoon kon afgeven bij JorPhone en hem op de terugweg meteen weer kon ophalen. Keurig een origineel Apple scherm in mijn 6s gezet. Geen Chinees prutspul wat veel andere reparateurs schijnen te doen, maar gewoon degelijk origineel Apple. Ik zag gisteravond dat het beschermglasplaatje in een hoekje een beetje los laat. Misschien iets vettig geweest of zo. Gisteravond per mail teruggekoppeld en vanmorgen meteen een reactie dat ik gewoon nog even langs kan komen. Dan zetten ze er een nieuwe op. Zo hoort het!
VerbeterpuntenNiets. Was allemaal prima voor elkaar.
Pluspunten
Werd direct geholpen. Vooraf duidelijk aangegeven hoe lang het kon duren. Reparatie vergde geen onderdelen dus was erg voordelig. Kortom, geen enkel punt van kritiek.
VerbeterpuntenNiks meer aan veranderen..:-)
Pluspunten
Snel, vriendelijk, kundig
Pluspunten
Vriendelijke en deskundige medewerkers. Je mag er zelfs op wachten! *** petje af voor vakmensen ***
VerbeterpuntenMeer vrouwen in dienst nemen!
Pluspunten
-Goed advies -Snelle afhandeling -Vriendelijkheid personeel
Pluspunten
Goeie service! Zijn altijd snel, word gelijk geholpen op het tijdstip van de afspraak!
Pluspunten
Eerlijk advies. Werd op tijd geholpen, zelfs eerder dan de afgesproken tijd. Deskundige technici, die weten waar ze het over hebben. De kosten vielen mij mee.
Pluspunten
Nieuw scherm voor mijn iPhone supersnel gefixt en ontzettend vriendelijk geholpen, ga dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen! Helemaal super dit!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
JorPhone Is kundig, doelgericht om mijn MacBook uit 2009 aan de praat te krijgen. Ze houden je op de hoogte van de reparatie. Meteen update laten doen naar ssd en een nieuwe accu. Hij is weer rap en voor jaren weer goed. Wat ze bij iCentre niet waard vonden, hebben ze bij JorPhone wel voormekaar gekregen. Super en bedankt mannen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten en ik zal jullie aanraden in mijn netwerk.
Pluspunten
Snelle en deskundige afhandeling. Doen er alles aan om je probleem te verhelpen! Meelevend en aardig personeel. Ga zo door!
VerbeterpuntenZou het niet weten!
Pluspunten
Top bedrijf! Leveren kwaliteit. Regelen alles altijd snel. Klantvriendelijk en klantgericht!
Pluspunten
Perfecte service, meedenken, vriendelijk, deskundig. Ik ben heel erg tevreden. Een heel prettig bedrijf. Kunnen er nog veel een voorbeeld aan nemen.