Ik kon de dag nadat mijn telefoon was stuk gevallen meteen langskomen. Binnen 30 minuten was mijn telefoon terug en helemaal gerepareerd!

Top!!!

Altijd vriendelijke en duidelijke uitleg. En neemt alle tijd voor je.

Fantastisch bedrijf, de menselijke maat telt daar nog!

Een Fantastisch bedrijf! Snel kundig, betrouwbaar, Ze lossen snel al jouw problemen op.

Snel en duidelijk

Het 1e contact was meteen prettig. De levering vd laptop gaf meteen duidelijkheid; men kon alles vd oude laptop overzetten hetgeen ook (snel) is gebeurt. De uitleg bij levering was Goed! Ik had de andere dag nog wat vragen en die werden ook snel en duidelijk beantwoord. Kortom, ik ben Zeer tevreden!

Kan beter

Beste JorPhone, Mijn Iphone mobiel ingeleverd ivm een bootloop. Twee dagen mee bezig geweest, toen maar eens gebeld. Kon niet gemaakt worden, dus een nieuw mobiel was het voorstel. Maar eerst even iets euro 40,- afrekenen. Toen bij AMAC Alkmaar geweest daar was mijn mobiel in een uurtje gerepareerd. Klasse!!!

Super goed geholpen.

Via website afspraak gemaakt en de medewerkers hebben net zolang gezocht naar een oplossing tot het scherm werkte.

Direct geholpen, klaar wanneer u wenst

prima service

Keurig en correct geholpen.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

prima service, nemen de tijd voor je.

Zie boven.

Geweldige service

Probleem uitgelegd en prima geholpen

Ik kom er al jaren, blijft kwaliteit, betrouwbaarheid leveren

Scherm Garmin Edge 830 werkt weer

Zonder val of andere heftige impact was het scherm van mijn Garmin fietscomputer ermee opgehouden. In een half uur en ‘klaar terwijl u wacht’ gerepareerd voor €25. Een los contact is weer vastgezet en de Garmin is weer klaar voor hopelijk een flink aantal kilometers.

De werkzaamheden werden conform afspraak correct uitgevoerd.

X

Zeer goed geholpen

Na een 1e telefonisch contact direct een afspraak gemaakt. Kon zeer snel terecht , en ben tot grote tevredenheid geholpen. Voor mij een hele positieve ervaring en kan Jorphone bij een ieder aanraden. Dank voor de zeer goede service !

Top geregeld en klant vriendelijk

Zeer tevreden goed geholpen bij Jorphone

Vriendelijk en kennis van zaken

De jongens die bij Jorphone werken hebben kennis van zaken maar zijn ook ontzettend vriendelijk. Niet alleen tegen mij maar tegen iedereen die binnenkomt, hoe weinig verstand van apparatuur de klanten ook hebben. Dat vind ik een enorme toevoeging. Er ging wat mis met een bestelling en met het maken van een afspraak dus daarom 1 ster minder maar ook dat is allemaal prima uitgelegd en opgelost.

Prima en snelle service!

Fijne jongens die weten wat ze doen. Snel een nieuwe accu geregeld en dat voor een schappelijke prijs. Klaar terwijl u wacht. Ideaal. Mijn vrouw komt ook eerdaags langs met haar telefoon!

Scherm en batterij vervangen. Snel en netjes

Goed bedrijf netjes geholpen

Samsung telefoon netjes gefixed

Vriendelijke adequate hulp zoals altijd

Vriendelijke adequate hulp, zoals altijd bij Jorphone!!

Geweldige winkel

Ik was aangereden op de fiets door een automobilist. Na letsel bleek ook mijn iPhone 11 Pro stuk. De mannen van Jorphone hebben nog getracht om hem te repareren, maar dat mocht niet baten. Wel kreeg ik een total-loss verklaring mee, die ik kan aanbieden aan de verzekering. Ze boden een iPhone 14 aan, die behoorlijk goedkoper was dan bij de gerenommeerde winkels. Ze hebben de simkaart overgezet en boden ook nog aan om de data over te zetten. Dit heb ik zelf gedaan. Een topzaak met vriendelijke en deskundige mensen, die altijd bereid zijn om te helpen.

Goede service en communicatie!

Alles volgens afspraak en ook nog kosteloos mijn mail ingesteld! Van mij een dikke 10!

De Volger 20

1483 GA De rijp