Helder communicatie en reservering, snelle uitvoering.

Via internet is kun je eenvoudig een afspraak maken, waarbij je concreet het probleem kunt aangeven en welk type device het betreft. Op de afspraak zelf wordt het toestel ingenomen en het probleem direct verholpen, tenzij er iets bijzonders aan de hand is wat meer tijd vergt, zoals bij mij het geval was. Na een week werd ik gebeld dat het klaar was. Prima.

De medewerkers zijn top, goede service en snelle reparatie

Het enige is de hoogte van de prijs. Het vervangen van een scherm is (bijna en voor een heleboel mensen) niet te betalen.

Super snelle service

Het vervangen van het glas van mijn iPad is keurig en snel gedaan. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Aanrader voor een ieder die een reparatie wil laten uitvoeren. Je kunt wachten op de reparatie. Wachtruimte is voorzien van magazines, koffie/thee en een toilet.

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Technische ondersteuning aan huis ivm matchen printen met laptop. Zeer zorgvuldig en klantvriendelijk afgehandeld.

Snel, vakkundig & vriendelijk

Snel, vakkundig & vriendelijk

Heel fijn zoals altijd

Mijn iPhone 11 was aan de voorkant en aan de achterkant kapot. De vakmannen hebben hem zoals altijd zeer snel en kundig met originele onderdelen vervangen. Hij is weer als nieuw. Makkelijk om een afspraak te maken en ik ben vriendelijk ontvangen. Het is een prettige zaak waar wij en de rest van de familie graag komen voor de reparatie en aanschaf van nieuwe iPhones en iPads.

Goed fout voorgelicht

De lenzen van de camera van mijn iPhone waren defect en deze zijn netjes vervangen. Vervolgens krijg ik het advies om de camera te vervangen want er was iets mis met het beeld. Ik zou dan wel allerlei meldingen krijgen dat er niet originele onderdelen zijn gebruikt. Dit werd netjes vermeld, maar ik vind dat vervelend. Ik dacht dat Jorphone een officiële service punt is van Apple? Ik kreeg wel netjes advies welke officiële service punten er zijn. De reparatie zou wel duurder uitvallen werd mij verteld en dit bleek niet het geval. Althans als alleen de camera vervangen zou worden. Na analyse bleek er meer aan de hand en alleen de camera vervangen zou niet afdoende zijn geweest. Enerzijds heeft Jorphone goed geadviseerd, maar als ik in dit geval de reparatie had laten uitvoeren. Dan was ik waarschijnlijk nog niet klaar geweest. Overigens heb ik in het verleden mijn MacBook perfect gerepareerd terug ontvangen.

Prima service, maar nieuwe batterij is nauwelijks beter

Ik ben prima geholpen in de winkel. Helaas moet ik constateren dat de nieuwe batterij nauwelijks beter is. Aan het einde van de middag/begin van de avond, is de batterij alweer leeg. Ik kom nog langs om dit voor te leggen.

Hartelijk ontvangen. Goed en snel geholpen

Uitstekend!

Voor reparatie iPad bij JorPhone uitgekomen. Wat een verademing in deze tijd: zeer vriendelijk en deskundig personeel en uitmuntende service. Een aanrader! Tom W.

Blij dat gsm t doet, verder niet happy

Nette zaak, afspraak snel online gemaakt, was al eerder geweest. Bij aankomst gemeld, of ik wilde wachten want hij wilde lunchen, op zich vreemd want ik had afspraak gemaakt. Na zijn lunch is accu vervangen, origineel onderdeel, krijg continu meldingen op scherm dat het niet origineel is en nog wat info over wat wel en niet gecontroleerd kan worden. Al met al blij met de accu maar verder niet om over naar huis te schrijven

Als al zoveel jaren Top

uitmuntende service

de batterij van mijn iphone 8 was stuk tijdens het vernieuwen lukte het eerst niet helemaal goed daarom duurde het iets langer maar uiteindelijk is alles goed gegaan dus daarom prima service

Kwaliteit op en top

Met een vraag voor een nieuwe Ipad en een nieuwe Iphone kwamen we bij Jorphone. En zoals altijd werden we super geholpen en goed geadviseerd. We werden de volgende dag gelijk gebeld toen de toestellen waren gearriveerd om een afspraak te maken voor het overzetten van data. En ook dat ging weer supersnel. Al jaren: superblij met Jorphone en haar medewerkers:)

Ondanks dat het probleem met mijn telefoon helaas niet gerepareerd kon worden was de service prima.

Weigeren te reageren op mail

Meerdere keren een aanvraag gedaan via de mail. Niet eens het fatsoen om ook maar 1 x te reageren! Waardeloos!!!

Gewoon goed!

Afspraak maken brengen half uurtje wachten en klaar top

Zoals het hoort

Makkelijk afspraak te maken alles volgens afspraak gemaakt gewoon top bedrijf

Snel, vakkundig en denken mee

De iPhone X van mijn zoon was stuk. Meerdere mensen hebben er al naar gekeken en konden er weinig mee. Maar JorPhone heeft het opgelost. Snelle diagnose met een aantal opties, waarin ze ook meedenken wat de beste optie is gezien de 'leeftijd' van het toestel of vervanging. En dat alles binnen 2 dagen. In de tussentijd een leentoestel en keurig een factuur die precies conform de afspraken was. Geweldig!!

Supersnel

Simpele oplossing, oude telefoon vervangen voor een refurbished exemplaar voor een zacht prijsje.

Dank voor snelle en gratis service

Ik dacht dat de speaker in mijn iPhone kapot was, echter een (gratis!) schoonmaakbeurt volstond om het volume weer op niveau te krijgen, waarvoor mijn dank!

uitstekend geholpen door de front desk medewerker

Haar naam ben ik vergeten maar zij heeft mij zeer goed geholpen met een moeilijk gevalletje - puzzel. Alle slimme mannen in het aparte kamertje had ze niet nodig !

Professionele en erg vriendelijke hulp

Al kon mijn iPad niet meer gered worden, toch hebben ze er alles eraan gedaan, na ongelukkige val op de aan uit knop. En gebeld etc. Kan Apple zelf een voorbeeld aan nemen, die wilden er niet eens naar kijken. En JorPhone medewerkers echt vriendelijk en communicabel. Apple: be jealous!! JorPhone - Weer een erg tevreden klant erbij!!! Dik aanbevolen.

Prima aandacht en service

Heel netjes de batterij vervangen onder garantie. Mooi team.

Snelle en relaxte manier om telefoon te laten repareren.

Erg gemakkelijk, vriendelijk en voortreffelijke service, vakmanschap en een mooi bedrijf en ruimte. Is niet erg om daar te wachten op de snelle reparatie!

De Volger 20

1483 GA De rijp