supersnel met kwaliteit

goed service

Service en expertise met een hoofdletter

Klaar terwijl je wacht

Super service en hele vriendelijke mensen

Om een draadloze lader te kopen ben ik naar Jorphone gegaan en die hadden een prachtige aanbieding dus super. Toen de jonge en vriendelijke medewerker vroeg hoe ik daar op gekomen was vertelde ik dat mijn telefoon slecht laadt met een draadje waarop de jonge man vertelde dat er ook wat stof in mijn telefoon kon zitten. Keurig schoongemaakt zonder kosten en de telefoon werkt weer naar behoren: keurige en nette winkel,

Echt top

Mijn vervangen originele display van mijn iPhone 11 werkte na 5,5 maand niet meer. Het scherm werd onder garantie vervangen . Echt top

Eindelijk

Eindelijk een bedrijf dat begrijpt hoe je ontzorgt wil worden als klant. Rechtstreeks bij Vodafone is het me niet gelukt om een telefoonabonnement uit te bereiden. Bij JorPhone is dit voor mij binnen een half uur opgelost. Dank.

Vriendelijke en klantgerichte behandeling. Snel het probleem opgelost en goed service

Op de dag gebeld met een software probleem. Dezelfde dag was ik voorzien van een nieuwe update en een schone harde schijf Top allemaal.

Topservice

Wat moet je nog meer zeggen bij 5 sterren

Zeer goede en snelle service.m

Snel opgelost

De iPhone van mijn vrouw trilde niet maar rammelde heel hard. Bij JorPhone hadden ze gelijk door wat het was en was het snel gerepareerd.

Teleurstellend...

iPhone XR aangeschaft, na 9 maanden accu nog maar 83% Prima garantie, kom langs zetten we er kosteloos een nieuwe in. Nieuwe accu geeft melding "belangrijke batterij-informatie" reparateur geeft aan dat dit met 5 dagen weg is, aangenomen. iPhone 8 ook batterij vervangen, dit ging prima, accu status wel in te zien. Echter bij thuiskomst blijkt de front camera niet meer te werken... Na telefonisch contact blijkt dat ze dit hadden moeten checken. Kom maar weer langs dan kijken we er naar. Dus dachten wij 2 vliegen in een klap, terug met de front camera van de iPhone 8 en de accu van de XR omdat de melding nog niet weg was na 5 dagen. Over de iPhone 8 werd aan een verhoor blootgesteld, of deze niet was gevallen en/of gestoten want dat was vaak de reden. Kan ik nog begrijpen. Bij reparatie bleek opnieuw/goed aansluiten de camera werkend te maken... De batterij van de XR, de melding die na 5 dagen weg zou zijn, dat was nu ineens 2 weken... en de batterij status is niet meer in te zien. Dat zou zo blijven, dit hadden ze moeten melden alvorens vervangen. Niet gedaan dus. En bovendien is ook deze nieuwe accu snel leeg... En het stomme is dat als we bij een Apple store de batterij hadden laten vervangen had dit goedkoper geweest...

goede informatie gekregen en thuis gelukt

goed personeel

Helemaal TOP!

Goed en vakkundig geholpen.

Superfijne service

Enkele maanden geleden een refurbished iphone x gekocht. Zeer tevreden met het toestel, maar onlangs werkte het touchscreen niet meer voldoende, in 't midden leek hij geen contact te maken en soms viel hij volledig uit. Het touchscreen is onder garantie vervangen en alles werkt weer als vanouds. Ik kan niet anders zeggen dan TOP service!!

Kon zeer snel een afspraak maken en binnen de afgesproken tijd was de batterij van mijn IPhone vervangen.

Snelle vriendelijk service, waar ik snel weer heen zou gaan!

Keurig gerepareerd en ik kon er op wachten

Keurig gerepareerd en ik kon er op wachten tot dat de telefoon klaar was

Uitstekend geholpen

Reparaties goed uitgevoerd ,

Klantvriendelijjk en probleem opgelost.

Na een schermbreuk in mijn I-phone, gebeld met Jorphone. Kon een afspraak maken binnen het uur. IK was er precies op tijd. Gelijk geholpen en mijn scherm was binnen de afgesproken tijd gerepareerd. Onderwijl kon ik aan de tafel met koffie naar keuze wachten op mijn telefoon.

Perfect geholpen

Mijn oude telefoon waar ik nooit tevreden over was omgeruild. Erg goed geholpen.

Keurig geholpen. Goede uitleg wat er gedaan moest worden. Snel gerepareerd.

Vriendelijk en kundig.

Prettig contact aan de balie met een rustige en duidelijke uitleg. Vervolgens is de reparatie zoals afgesproken uitgevoerd.

Prima geholpen door vakkundige jongeman

Mijn tablet was vastgelopen. Er werd direct naar gekeken en gerepareerd. En dat zonder kosten.

Hier is een vakteam aanwezig, heel prettig geholpen.

Wij, mijn man en ik, wilde een toestel aan onze kleinzoon geven, krijgen ze als ze kunnen lezen. Waren al bij een ander geweest, om toestel naar fabrieksinstellingen terug te zetten.. Telefoon al aan kleinzoon gegeven. Maar mijn zoon lukte het niet in play store te komen etc.. Dus op naar Jorphone. Heel goed geholpen en ze kijken verder en of het toestel het nog doet etc. Heel goed team, hebben er plezier in, ook met elkaar. Komen de volgende keer zeker terug.

Mijn telefoon kreeg gister een nieuwe batterij hier, maar helaas was Touch ID hierna stuk. Vandaag mocht ik terug komen en is het weer verholpen, met als bonus een, voor mij, nieuw schermpje! Die was eerder stuk, dus ik ben heel blij!

De Volger 20

1483 GA De rijp