Super goed

Ik had mijn bestelling geplaatst en binnen een minuut al een bevestiging dat het in orde is gemaakt. Ik had ondanks de drukte mijn bestelling de volgende dag al binnen.

Erg fijn!

De trui was niet voorradig, na een belletje wordt er goed meegedacht, waarom niet het vest, want dat is hetzelfde alleen met rits. En daar zijn er genoeg van voorradig. Prima oplossing. Dank !

Normal

It was hard to inderstand the status of my package but finally I got it.

Nice ecperience

Nice shoes

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Snelle levering + cadeau

Voor een mooie prijs volleybalschoenen gekocht voor mijn dochter. Snelle levering, zeer tevreden! Ook nog een extra cadeau in de vorm sokken erea ontvangen.

Very good site.

I found here volleyball things what I usually cant find nowhere.

Snelle service en goede prijs ten opzichte van concurrenten

Snelle service en goede prijs ten opzichte van concurrenten

Scherpe prijs

Overzichtelijke website met scherpe prijzen

Voorbeeld voor velen

Zoals al vaker iets besteld. Wordt perfect op de hoogte gehouden over levertijd etc. Pakket wordt prima verpakt aangeleverd.

Super service

Snel en makkelijk besteld. Na zoek raken pakket door pakket dienst super service van clubstores gehad. Pakket was hierdoor snel gevonden.

omdat de maat die ik besteld had, niet goed was en ik een andere maat volleybalschoen moest hebben, vind ik het vervelend dat ik voor het terugsturen van de schoenen zelf de verzendkosten moet betalen. De schoenen waren 115,00 euro dus een beetje services had ik wel verwacht.

Snel en duidelijke service, beantwoorden snel e-mails en werken om klant tevreden te houden

Η καλύτερη εταιρεία

Η καλύτερη εταιρεία που ασχολείται με παπούτσια του βόλλεϋ , έχω παραγγείλει δύο φορές από κοντά τους γρήγορη ανταπόκριση και αποστολή και ποιότητα

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Prima producten en superservice

Bovenstaande spreekt voor zich

Snelle opvolging, ook als een produkt niet direct leverbaaris

Klantvriendelijk!

Duidelijke site, snelle levering

De website is overzichtelijk en de bestelling verliep gemakkelijk. Communicatie over levering was prima en ik had mijn bestelling snel in huis.

Via de mailtje netjes op de hoogte gebracht dat de schoenen niet meer op voorraad waren. Zelfde als een mailtje datzelfde weer verstuurd werden.

Uitstekende dienstverlening

Producten zijn wat we ervan verwachten en mijn dochter volleybalt de sterren van de hemel op de nieuwe mizuno's.

Super snel en goed!

Helemaal prima!

Goede service en snelle levering

Mijn bestelling was binnen 2 werkdagen, zoals aangegeven, netjes bezorgd! Helaas moest er wat geruild worden, maar via de telefoon werd mij alles duidelijk uitgelegd hoe dit in zijn werk ging. Ook hierna kreeg ik mijn nieuwe bestelling weer snel geleverd!

Snel, perfect

Snelle service, artikelen zijn van goede kwaliteit. Perfect afgeleverd

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden. Korting op nieuwste type schoen, dat is altijd fijn voor de gebruiker. Zeer tevreden klant.

Snelle levering. Correcte prijs. Product zoals beschreven.

Prettig contact

Duidelijke site, goed en uitgebreid zoeken, shirt cadeau, snelle levering

35 de Plaats

Hendrik ido ambacht 3342 GL