Goede en snelle service

Schoenen zitten perfect, er wordt snel en duidelijk gereageerd op je email.

Première fois

Très content Rapidité et service impecable

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel bezorgd

Goede prijs, snel en correct bezorgd!

Goede prijs en goede kwaliteit

Gewoon goed, snel bezorgd en natuurlijk een goede prijs.

Prima service!

Goed maatadvies, snelle levering, mooie voetbalpakjes!

Great customer service

Onze bestelling was netjes op tijd geleverd. Echter werd het verkeerde paar schoenen opgestuurd. Na een telefonisch contact werd het juiste paar de dag nadien al geleverd en werd het verkeerde paar schoenen opgehaald. Geen enkele kost werd ons hiervoor aangerekend. Nog nooit hebben we zo een klantenservice ervaren.

Vlotte bestelling en levering.

Heel fijn!

Prima. Snelle verzending

snelle levering, duidelijke communicatie

snel geleverd, netjes de naam gedrukt op de shirts en duidelijke communicatie over wanneer er geleverd wordt

Scherpe aanbiedingen en perfecte levering

Altijd scherpe aanbiedingen in de outlet en levering via DPD wordt nauwkeuriger (1 uur tijdsframe) aangegeven dan bij DHL of POST NL. Bestelling na 22:00 uur geplaatst, levering vond 2 dagen later al plaats. Zal hier zeker nog wel eens een bestelling plaatsen.

1 woord... perfect !

Perfecte service en snel geleverd !

Zeer klantvriendelijk, ook in een "moeilijke/niet standaard" situatie. Top!

Na een scheur in mijn huidige volleybalschoenen kon ik deze opsturen en van dat bedrag nieuwe kopen. Geen enkel probleem gehad met de service, zeer klantvriendelijk. Dank u wel!

vlot

vlotte levering, gemakkelijk te bestellen, duidelijke website

Top service!

Product was niet leverbaar op moment van bestelling. Top communicatie over wanneer ik het product wel kon verwachten.

goede aankoop gedaan !

Vlotte afhandeling van de koop. en goede koopprijs op zichzelf met mooie korting De transporteur kwam in het juiste tijdblok op bezoek. Bij een van de schoenen zat nog een veiligheidsvoorziening . Deze was maar moeilijk weg te halen (het is niet zo," gebruik maar een schaar!)"

Ze denken in oplossingen en kijken naar wat het beste is voor de klant.

Ik raad iedereen deze winkel aan. Mijn pakket is namelijk door een fout van de bezorger retour gezonden en dan bel je met clubstores en die komen direct met een oplossing. Dan laten we het via een andere bezorger brengen, dan heb je geen track en trace, maar we mailen je wel als we je pakket met de bezorger mee geven, zei de persoon die ik aan de telefoon had vam clubstores.

Netjes geleverd

Prima, geen klachten. Vond alleen in het begin wat onduidelijk of online bestellen ook voor particulieren kon, want je wordt aangesproken als bedrijf.

Optijd geleverd en alles erg mooi

De bestelling was eerder binnen dan verwacht wat echt super was. Alle producten waren helemaal in orde!

Na 14.00 besteld maar alsnog had ik de bestelling de volgende dag om half 12 al in huis! Ook super dat ik een cadeautje mocht uitzoeken bij mijn bestelling.

Goede service!

Altijd snelle reactie en levering.

Na zes volleybaltrainingen waren mijn Mizuno's al beschadigd door slijtage. Door de fijne service mijn "gebruikte" volleybalschoenen retour mogen sturen en netjes een nieuw paar mogen ontvangen met tips over het verminderen van slijtage. Top service!

goed en snel bezorgd

de bestelling als betaling ging als bijna vanzelf. Bezorging was snel en goed verpakt.

Fijne service

voor het eerst schoenen besteld, de verkeerde maat gekocht dus gebeld of ik het kon ruilen voor de juiste maat. Was geen probleem en de dag daarna meteen verzonden. Helaas hadden ze de verkeerde schoen opgestuurd maar na een belletje is meteen de juiste schoen geleverd

Pluspunten

Snelle levering, top kwaliteit sportschoenen

35 de Plaats

Hendrik ido ambacht 3342 GL