Pluspunten

Super klantvriendelijk en neemt de klant mee qua info als de bestelling / verzending langer duurt dan het de bedoeling is.

Niets

Pluspunten

Goede service.

Iets meer info over wanneer je de bestelling kan verwachten zou fijn zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het product is snel geleverd

Het cadeau (de lange witte sokken) is niet mee verstuurd en heb ik niet ontvangen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had schoenen besteld, maar achteraf bleken deze uitverkocht. Ik heb dan met tegenzin een andere kleur besteld maar met 10% korting. De kleur is niet mijn ding en niet wat ik wou en de 10% heb ik nogsteeds niet terug gestort gekregen na 2 weken. TIP: als een product uitverkocht is meld het dan of haal het van de site af!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hallo, dit is eerlijke kritiek niet bedoeld om jullie af te kraken maar gewoon zoals ik het ervaren heb. dus positief opbouwend.

allereerst heb ik een aantal weken/maanden terug gevraagd of jullie de website wilden aanpassen omdat ik de grote sporttas met mijn naam wilde hebben. dit is aldus de omschrijving mogelijk kan alleen niet ingevuld worden in de juiste velden (zoals bij de kleine sporttas) er staat op de website dat orders voor 14 uur besteld volgende dag in huis staan. heeft 1,5 week geduurd voordat ik me spullen had. Vervolgens heb ik nog de verkeerde kniebeschermers gehad ook. dus nu kan ik vrij gaan nemen om ff een paar kniebeschermers om te wisselen. ik heb voor jullie gekozen omdat jullie aan onze vereniging (spirit) gelinkt zijn, dus gunning...

Pluspunten

Schoenen besteld die later helaas uitverkocht bleken te zijn. Gebeld en ze waren super vriendelijk en dachten fijn mee. De volgende dag een ander paar binnengekregen! Heel fijn!

Pluspunten

Super snelle levering.

Pluspunten

Kon niet gemakkelijk m’n pakketje volgen

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Prix attractif par rapport à d'autres sites européens. Livraison rapide.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website Goede aanbiedingen Leuk dat je er een kadootje bij krijgt

Er staat voor 14.00 uur besteld morgen in huis. Ik had het om 12 uur op woensdag besteld en ik kreeg de schoenen pas de volgende dinsdag in huis! Gebeld en werd er gezegd dat de schoenen niet op voorraad waren en de fabriek dicht was, kan gebeuren. Communiceer dit echter ook met de klant. Nu door de late bezorging op schoenen met gaten moeten trainen.

Pluspunten

veel know how over de producten

levering Mzuno was al later, maar DPD deed er daarna een dag te lang over. Automatische mail van DPD met sorry verbetert daar niet veel aan.

Pluspunten

Bestelling werd snel en goed geleverd. Bij het uitpakken kwamen wij er echter achter dat de maten van de schoenen omgedraaid waren. Meteen contact opgenomen, goed geholpen. Verzendkosten terug werden vergoed, en er werd beloofd dat er meteen een nieuw paar met de juiste maat incl gratis paar sokken verstuurd werd. Deze zijn inmiddels binnen (de schoenen dan, sokken toch niet gekregen ;)), dus al met al netjes en snel afgehandeld.

Iets beter letten op de maten bij het inpakken van de schoenen ;)

Pluspunten

Een ander vervoersbedrijf kiezen. Ik heb 5 x een nieuw bezorgtijdstip gehad. Ze zijn niet een keer aan de deur geweest. En uiteindelijk ontving ik het pakketje na ongeveer 1,5 week. Nota bene via de brievenbus!!!! Dus al die bezorgmeldingen sloegen nergens op.

Pluspunten

Prima service, snelle en keurige levering

Pluspunten

Snelle reactie op vragen. Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De service verliep goed. De klantenservice van het bedrijf was goed op de hoogte en wist mijn probleem op te lossen.

Het pakketje was ingepakt in een soort cadeau papier. Het is fijner als het in een doos zit want dan kan je het in de originele doos ook weer terug sturen indien nodig

Pluspunten

Alles positief,geen negatieve punten,heel correct behandeld,dank u,zeker vijf sterren

Pluspunten

goede prijs

bestelling geplaatst op vrijdagavond, levering op woensdag (in Belgie). terwijl de claim is vandaag bestellen voor xx = volgende dag geleverd.

35 de Plaats

Hendrik ido ambacht 3342 GL