Pluspunten

Bestelling verliep vlot. Fijn dat nieuwe modellen al snel bestelbaar zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke website snelle levering

retourneren van product staat nergens beschreven. Het bestelde product voldeed niet aan verwachting maar je moet zelf bedenken hoete retourneren en bent in afwachting of je betaling wordt teruggestort .

Pluspunten

Goede prijs en snelle goed verzorgde duidelijke levering en factuur

Pluspunten

Goed geadviseert over welk model en pasvorm het beste voor mij zou zijn, en vriendelijk geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle bestelling!

Gelijk aan kunnen vinken dat je het pakketje bij een ophaalpunt kan ophalen. En het liefst bij een winkel die ook in de avond uren open is, en niet om 18.00 dicht is. (bijvoorbeeld een supermarkt)

Pluspunten

Goede prijs. Hele nette service, mijn schoenen waren niet op vooraad, netjes gebeld dat het iets langer zou duren en zodra ze binnen zouden zijn gelijk met pdp verstuurd zouden worden.

Mogelijkheid tot inloggen op een account.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima materialen om te bestellen. De prijzen zijn over het algemeen lager dan bij andere bedrijven.

(Te) lange levrtijd. De informatie omtrent de levering van de bestelde spullen is ronduit slecht. Er wordt gewerkt met DPD en dit bedrijf is ook niet erg duidelijk. Als je van DOD een. bericht krijgt dat het pakket onderweg is en de volgnde werkdag geleverd zal gaan worden, duurt het zomaar 3 dagen voor je het pakket krijgt. De informatie over de aflvering volgt pas als het pakket al is afgeleverd. ( onverwachts dus)

Pluspunten

Erg klantvriendelijk en ik kreeg erg goede uitleg over mijn vragen naar de verschillende soorten schoenen.

Het zou erg fijn zijn om te weten hoe lang je bestelling er over doet totdat het bij jou is. Dit zeg ik niet omdat het zo lang duurde tot ik mijn bestelling had want dit duurde maar 2 werkdagen maar het zou fijn zijn als je het van tevoren zou kunnen zien.

Pluspunten

Verkeerde bestelling ontvangen, maar snel opgelost met een gratis paar sokken erbij

Zorg voor een retourformulier en/of een omruilformulier. De huidige procedure is niet duidelijk en klantvriendelijk.

Pluspunten

Goede collectie, snelle en correcte afhandeling.

geen.

Pluspunten

Een hele goede service, vakkundig en goede bruikbare adviezen. De aanbevelingen kloppen, door de schoenen die we nu voor onze sport gekocht hebben gaat het bewegen veel beter en het zal ons helpen minder blessures op te lopen. We zijn erg tevreden.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, overzichtelijk product-overzicht

Pluspunten

Prima geleverd

Niet gehouden aan voor zo laat besteld is morgen in huis

Pluspunten

Voor het eerst op advies jullie showroom bezocht, fantastisch !! Super goed geholpen super service!! Ga zo door

Pluspunten

er zijn 3 dingen belangrijk voor mij goede prijs goede kwaliteit en snelle levering alle 3 heb ik hier gevonden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nvt

Helaas heb ik de bestelling nog steeds niet ontvangen. Alleen een mail van 19-2: en verder niets... Geachte heer/mevrouw Linda Pathuis, U heeft een bestelling geplaatst bij Clubstores BV. Deze bestelling wordt de volgende werkdag geleverd door DPD Pakketservice. Op de dag van levering informeren wij u over de verwachte levertijd van uw pakket(ten).* Met vriendelijke groet, DPD Pakketservice

Pluspunten

Geen verbeterpunten,duidelijk en goed geholpen.

Pluspunten

snelle levering, gunstige prijs

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website

Geen extra kosten rekenen als er met Pay Pal betaald wordt.

Pluspunten

Correct,Fast, Professional!

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen en goedkoper dan de concurrent

Een vestiging in Groningen?

Pluspunten

Goede levering ook mooi op tijd.

Pluspunten

Sneller levering, goede info

35 de Plaats

Hendrik ido ambacht 3342 GL