Snelle levering, producten efficiënt verpakt

Twee seizoenen terug heb ik mij bij een pasavond van de vereniging laten adviseren over schoenen. Nu weer hetzelfde model en maat besteld in een andere kleur + kniebeschermers. Ze werden met 2 werkdagen bezorgd. Beiden in de schoenendoos, zonder extra doos. Lekker efficiënt en milieubewust. Top! Heel blij met mijn aankoop, die precies is zoals verwacht.

Goede prijs, bezorging minder snel dan aangegeven.

Op de site stond voor 14:00 besteld, morgen in huis. Ik heb voor 14:00 op dinsdag besteld en de schoenen pas binnen gekregen op maandag.

Snelle service duidelijke website.

Voor herhaling vatbaar.

Eerste keer dat ik bij Clubstores heb besteld.een overzichtelije site met mooie aanbiedingen! Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling,en het werd snel geleverd! Bedankt Clubstores !!

Nette bezorging en communicatie

Helaas niet goed geplakte naam op rugzak. Naam staat niet netjes in het midden

Excellent!

Everything went great

Snelle reactie op een mail. Snel geleverd. Ik bestel vaker wat!

Wij kregen een verkeerde maat in doos, werd meteen opgelost!! En super service!

Wacht op een reactie

Vrijdag heb ik de sportschoenen geroutineerd. Achteraan gemaild of zo allemaal goed is. Tot heden nog geen reactie ontvangen van klantenservice.

Excellent!!!

Fast delivery in Belgium and super good quality of the shoes. First time but certainely not the only one. Thank you Clubstores

fast delivery

very fast delivery and very good price

goede spullen, snelle levering, behalve als het fout gaat

Bij een verkeerde levering, moest ik er veel te veel achteraan. Ik kreeg geen reacties na mijn diverse mails (wel meteen deze beoordelingsmail, 2x), heb zelf een oplossing moeten aandragen en wacht nog op terugbetaling verzendkosten. Verder is het wel een goede winkel/webshop.

Snelle levering, goede service.

Prima service, snelle levering, goede kwaliteit.

Verkeerd geleverd

Voor de 1ste keer besteld bij Clubstores. Helaas is het pakket naar een heel ander persoon verstuurd, terwijl de goede factuur wel in de doos zat. Die persoon kon ons, dus het is goed gekomen, maar best wel een raar foutje.

Goed en deskundig advies

Ik heb deskundig en goed advies gekregen over de aanschaf van nieuwe volleybal schoenen. Er wordt mee gedacht met de wensen en mogelijkheden die er zijn. Ik koop al jaren mijn volleybal schoenen hier en kom graag jaarlijks terug.

Goed product!

Goed product en snelle levering!

Prima.

Duidelijke en adequate communicatie, redelijke prijs-kwaliteit, snelle levering. Geen ervaring met het retourbeleid.

Levering prima Gezeur over tevredenheid, deze dus , ergerlijk

Netjes geleverd

Op zich prima . Mail gehad dat het wat langer duurde. Alleen de naam op de rug had groter gemogen dat vind ik echt jammer.

Supersnel en supernetjes

Topservice!

Snel en makkelijk

Goede en snelle levering

Mooie schoenen, helaas niet geschikt voor mijn enkels. Zeer snelle en goede teruggave van geld. Kunnen veel internet bedrijven voorbeeld aan nemen.

Prima, snel geleverd. Prima prijs.

35 de Plaats

Hendrik ido ambacht 3342 GL