Vlotte levering zonder gedoe

De schoenen werden snel geleverd en met meerdere mails werd ik duidelijk op de hoogte gehouden waar het pakketje zich op dat moment bevond.

Heldere en prima service

Duidelijke uitleg op de site qua schoenen Goede communicatie qua ontvsngen/ versturen En de schoenen die zijn top

Helemaal top

Goede levering en kwalitatief top producten. Ben erg blij met deze service, bestel hier sowieso vaker mijn volleybal schoenen :)

Altijd super klantvriendelijk en een goede service. Ze denken altijd goed met je mee!

Gewoon super. Wij bevelen clubstores bij iedereen aan!

Goed, echter was graag geïnformeerd over vertraagde levering

Mijn ervaring is goed met Clubstore, echter dat de levering was vertraagd, had ik graag als bericht ontvangen. Nu heb ik erover gebeld, waar wel meteen bekend was waarover dat ik belde, dus dat is erg positief. Meer toch had ik het liever uit pro-activiteit van Clubstore als bericht ontvangen. Verder alles goed en snel geregeld.

great quality great price

Prima service!

Bestel mij Mizuno schoenen al jaren bij jullie. Snelle levering en goede service!

Lange verzendtijd

Er werd aangegeven dat er 1 á 2 dagen extra bij op kwamen om het pakket thuisgeleverd te krijgen. Inmiddels zijn we al een hele week verder. De verzending is niet snel en goed geregeld. Het wordt telkens bij een bepaalde post geleverd en dan weer door ergens anders heen. Ik had graag de schoenen al eerder gehad, ook omdat ik nog moet besluiten of ik ze wel of niet houd. Ga er wel vanuit dat het product in prima staat is. Daarom een aanbeveling, maar als het gaat om de verzending/levering niet.

Zeer goede ervaring

Goede prijs en snel bezorgd

Altijd de juiste prijs.

Gewoon goed. Netjes op tijd leveren.

Top! snelle goede service!

Top! snelle goede service!

Niet alle bestelde artikelen leverbaar

3 producten besteld, achteraf blijkt dat maar 2 hiervan leverbaar zijn. Niet erg professioneel en erg teleurstellend.

Goed!!

Pakketje had wat vertraging, contact gehad met de klantenservice. Binnen 2 dagen was het pakketje bij mij thuis, geweldige service!

Uitstekend, geen op- of aanmerkingen

Uitstekend, geen op- of aanmerkingen.

Excellent shopping !

I recommend that we create an account to track the purchase.! I recommend that we create an account to track the purchase.! I recommend that we create an account to track the purchase.

Geweldige Customer Service!

Zeer goede service en hulp om de juiste tenues te selecteren naar wensen van de klant.

Fijne site mooie spullen

Bestellen makkelijk. Levering dag later dan afgesproken maar dat lag aan vervoerder. Geen probleem, logisch in deze tijd.

Betrokken verkoper met aandacht voor de klant.

Muzino schoen Damed bleek Unisex te zijn. Daarover belde de verkoper om dit toe te lichten.

plezierig en soepel

strakke terugkoppeling, updates, meedenken etc. Echt een aanrader!

Uitstekend!

Fijn geholpen, snelle levering!

Jammer dat er geen gratis retournering is.

Het product zelf was prima alleen net iets te groot. Helaas moest ik de verzendkosten om te retourneren zelf betalen. Dat vond ik zeker een minpuntje.

Vlotte behandeling alles ging prima

Heel slechte bereikbaarheid en communicatie

Ik heb tegelijkertijd 2 hooded besteld, daarvan is er 1 geleverd, dat ziet er prima uit. Op de pakbon staat dat de ander nageleverd wordt. Hier kan ik niks meer van vinden in de zin van de status. Inmiddels al zeker 5 keer contact gezocht op verschillende manieren, maar krijg jullie met geen mogelijkheid te pakken en weet nu dus niet wanneer ik de 2e hooded kan verwachten en of dat dus nog voor de kerst is. Zo’n slecht bereikbaar bedrijf als jullie heb ik nog nooit meegemaakt.

Net nu het even tegen zat door Corona zorgde hij ervoor dat het cadeau voor onze dochter alsnog bezorgt kon worden! Klasse

prima bedrijf, komt afspraken goed na, goede service

ik koop daar al jaren mijn sportschoenen. Indien er iets niet goed is, prima service.

35 de Plaats

Hendrik ido ambacht 3342 GL