mooie afwerking, uiterlijk komt overeen met internet informatie

Wel 150 kg zwaar, was een klus om hm op zn plaats te krijgen, maar gelukt met 2 man

snelle levering ,goed product

snel geleverd ,prima degelijk product

Nette en snelle levering

Van het moment van bestellen tot aan de levering, duidelijke communicatie en zeer snelle en nette aflevering. Ook het retourproces is duidelijk en eenvoudig.

Ruime collectie mooie lampen, snelle bezorging

Ik waardeer de ruime keuze aan mooie lampen en snelle bezorging. Tevens scherp geprijsd. NB: Het enige kwalitatieve puntje feedback welk ik als techneut kan bedenken is om de grondplaat van de lampen ook van Alu te maken ipv kunststof. Je ziet er niets van maar het zou de robuustheid/stijfheid van de lamp en ophanging nog beter maken.

Vandaag gezien, besteld... en morgen geleverd!!

Toplampen moet je kopen bij Nostalux want prijs/kwaliteit is uitstekend en prima afprijzingen

De bestelde lamp was helaas gebroken bij aankomst maar was zeer snel verholpen door een nieuwe stolp toe te sturen. Perfecte service alleen jammer dat het product niet beter was verpakt, wellicht een verbeter puntje.

Alles in orde

Alles is prima in orde

Alles ok. Helaas mistte er 1 item. Dus geen 5ster Bart

Super degelijke lamp

Prachtige lamp ontvangen. Deze lamp is nog zoals vroeger spullen gemaakt werden. Zware kwaliteit en goed afgewerkt. Ik heb het hier over de Gulf Scheepslamp Nikkel. Ben er zeer tevreden mee.

K

Echt kwaliteit

Betrouwbaar bedrijf

Degelijke (maar niet zwaar robuste) producten, in stijl vervaardigd, meerdere van RVS. Vlotte levering en keurige telefonische bereikbaarheid. Informatie van (overigens goede en zorgvuldige) transporteur betreffende leveringsmoment helaas nogal onduidelijk/onjuist. Aanbevelenswaardig!

Goed product

Kwaliteitsproducten.

Defect product ontvangen

Twee buitenlampen met bewegingssensor besteld. Na monteren blijkt 1 lamp niet te werken. Contact opgenomen met klantenservice. Als oplossing wordt er een nieuwe bewegingssensor opgestuurd. We moeten zelf maar uitzoeken hoe we die dan moeten gaan vervangen in de lamp. Volgende keer bestellen we elders, waar we hopelijk krijgen waar we voor hebben betaald. Een werkend product.

Mooie goedwerkende producten, al vaker besteld, uitstekende service

Mooie goedwerkende producten, al vaker besteld, uitstekende service

Uitstekende service en helderheid ervaren.

Heldere gang van zaken tijdens bestellen en verdere afhandeling. Service werd echt gevoeld. Dank en ga zo door.

Prima optijd geleverd,en de spullen zijn top

Supersnelle levering!

3 buitenlampen besteld, binnen 2 dagen in huis. Keurig verpakt. Helemaal top!

Top kwaliteit met goede service.

Verlichting van hoge kwaliteit voor een goede prijs verkocht door Nostalux die goede service biedt en de producten snel leverd.

snel.makkelijk,simpel

snel.makkelijk,simpel

Goede kwaliteit en goed verpakt

Zie boven

Verlichting van super kwaliteit

Buiten spots besteld zijn van een zware kwaliteit aluminium tevens voorzien van dag en nacht lampjes precies waar ik naar zocht snel geleverd goed verpakt ben er zeer gelukkig mee.

Ontvangen wat verwacht werd

Op Tijd geleverd. Goed product maar wel opmerking dat kleine boutjes van binnenwerk heel erg vast aangedraaid zaten. De grip op z’n klein kruiskopboitje is minimaal - je draait de kop zo kapot en dan heb je echt een probleem.

ben tevreden over alle facetten van Nostalux

Website duidelijk, afwikkeling verzending goed.

Mooie buitenlamp met een goede beschrijving.

De lamp besteld en de volgende dag al in huis. Goed verpakt etc.

Snel en mooi product

Mooie producten en werd netjes verpakt. Ook snel in huis.

Korenmarkt 8

1681PB Zwaagdijk-oost

0228 56 66 97

Over Nostalux

Nostalux is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in verlichting en nostalgische designlampen. Het assortiment omvat een breed scala aan vintage, retro en klassieke lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Nostalux richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, tijdloze verlichting die een sfeervolle en unieke uitstraling biedt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en het creëren van een warme sfeer in het interieur.