Top producten en snelle levering

Mooie producten in vele stijlen. Dus voor elk wat wils

Zeer goed geholpen aan de telefoon Bezorging ook goed en vriendelijk

eerlijk en correct

ik geef jullie een warme douche

Mooie producten snelle levering

TOP!

Ontzettend mooie brievenbus. Makkelijk besteld en snelle levering. Heel blij mee!

toch wat twijfel

eerste bestelling verliep flitsend, tweede bestelling ook. Met enthousiasme 3 setjes spot en lamp met sensor besteld, daarna zag ik echter dat ik op een andere manier (combinatie) nog iets meer had kunnen besparen. Het koste ietswat moeite de juiste persoon te bereiken maar de verrekening werd ingezet.

Gewoon. Goed

Zoals men mag verwachten.

Top ! Uitstekend , betrouwbaar en goede service !

Nadat ik de bestelde lampen had ontvangen en opgehangen bleek één van de glazen stolpjes niet in orde te zijn . Ik stuurde hen een mail , er werd binnen een uur op gereageerd en gisteren heb ik een vervangend , nieuw glazen stolpje van hen ontvangen . Dat waardeer ik zeer en ik kom hier graag nog eens terug .

fijn adres

goed te bereiken, snel versturen, perfect goed verpakt, duidelijke website

Mooie, kwalitatief goede lampen

Lamp in herhaling besteld, ik wilde er een bij. Na vier jaar hadden ze deze gewoon nog in het assortiment, super!

Goed artikel , snelle levering

Artikel kwam de volgende dag. Voldoet aan mijn verwachtingen

Super snelle levering

Snelle en correcte levering

Mooie lamp, maar met aanmerkingen

De bestelde lamp uitgepakt maar ik had er toch meer van verwacht. Ik verwacht dat een lamp uit deze prijsklasse toch op zijn minst electrisch zou zijn bekabeld. Tevens hebben de glazen panelen dusdanig veel speling dat ze bij geringste wind gaan rammelen in de behuizing. Het is wel allemaal op te lossen maar naar mijn mening had het glas voorzien kunnen worden van rubbers of iets dergelijks om de speling te reduceren.

Mooie producten van Nostalux!

Na een buitenlamp besteld en een uithangbord besteld te hebben, nu een brievenbus Prima mooie kwaliteit, voldoet precies aan onze verwachtingen

Snelle levering en mooie producten

Prijs/kwaliteit is top en een groot assortiment voorradig.

Ruim assortiment, goede kwaliteit, snelle levering en correcte prijs

Wij komen nooit meer in het pikdonker de oprit op. De wandlantaarn met lamp met schemersensor werkt perfect.

kwaliteit

mooi gerief voor redelijke prijs.

zeer tevreden

groot assortiment en kwalitatief ook goed

Helaas niet mogelijk. Montage volgt.

Prima, uitstekende service, goede prijsverhouding. Kortom zeer tevreden

Zeer matig

2.5 Jaar geleden nieuwe lamp gekocht, maar na vervangen bol kreeg ik helaas de bovenkap er niet meer af, ivm aluminiumrot. Wel weer zelfde gekocht, ivm boorgaten in de muur. Maar die moet wel beter kunnen gezien de prijs!

Mooie en hoogwaardige producten

Ik werd zeer vriendelijk en tegemoetkomend door de telefoon begeleid in mijn vraag naar betaling/levering van d producten.

1. Betrouwbaar, 2. kwaliteit-prijs in balans, 3. vlot.

1. Adres + tel. no. Vermeld op site 2. Producten betaalbaar en bij juiste gebruik van voldoende kwaliteit. Vervaardigd van voldoende degelijke materialen. Wel wat minder dan b.v. de lampen van de bijna ‘onbetaalbare’ smederij(!)-producten van de oorspronkelijke (‘huisjes’-) modellen van Jan des Bouvrie. 3. Goede technische info op site; vlotte levering.

Korenmarkt 8

1681PB Zwaagdijk-oost

0228 56 66 97

Over Nostalux

Nostalux is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in verlichting en nostalgische designlampen. Het assortiment omvat een breed scala aan vintage, retro en klassieke lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Nostalux richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, tijdloze verlichting die een sfeervolle en unieke uitstraling biedt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en het creëren van een warme sfeer in het interieur.