Filtre

Mooie producten voor een nette prijs

Wij hebben een prachtige buitenlamp binnengekregen, en zijn er blij mee. Voor een nette prijs en zonder verzendkosten! Top!

Mooie lamp

Snel en makkelijk

Het werd ook op de afgesproken tijdstip geleverd

Mooi product, onhandige levering

Levering kan alleen doordeweeks, ophalen is alleen mogelijk bij het bedrijf in Zoetermeer. Onhandig!

Prima winkel!

Snelle levering door vracht bedrijf en gekochte lamp geeft fijn licht

Goede duidelijke site en lamp is snel geleverd.

Snelle levering, goede service.

Lamp besteld. Netjes verpakt, snelle levering. Niets op aan te merken.

Perfect.

Van een lamp, waarvan er hoogst waarschijnlijk niet veel zullen worden verkocht, had men er desalniettemin 4 op voorraad en deze waren in 2 dagen in mijn bezit.

Besteld en geleverd in hetzelfde tempo

Prachtige maritieme buitenverlichting besteld, werd de dag erop al geleverd. Dat was top. Wat ik een beetje jammer vind is dat je bij een behoorlijke bestelling (1750 euro) niet de mogelijkheid aangeboden krijgt om bijvoorbeeld de lampen die er in moeten voor gereduceerde prijs kunt kopen. Misschien ideetje?

Topafhandeling van een klacht.

Snelle afhandeling

Snel en professioneel

Plezierig en lekker snel

Helemaal goed! Prima service

Alles super verlopen

Hele goed ervaring product is goed afgeleverd

Het zou heel goed zijn geweest als de rubberen afdekstrip er niet scheef had opgezeten. Verder top lamp.

top

goede service snelle levering

Een betrouwbare verkoper met een schitterend aanbod

Negentien jaar geleden heeft de vorige eigenaar van onze woning zes prachtige klassieke hanglampen opgehangen. Namelijk de Ancona hanglamp. Die lampen hangen er nu nog en zijn niet van nieuw te onderscheiden. Voor ons reden om ze op te speuren. Dat lukte bij Nostalux.nl. Exact dezelfde kwaliteit en vorm. We hebben vervolgens Twee staande lantaarns met drie lampen , 6 hanglampen en 3 terraslampen besteld. Elke bestelling werd de eerst volgende besteldag bezorgd. Keurig verpakt en voorzien van een duidelijke handleiding. De lampen waren exact de zelfde als de lampen die er al 19 jaar aan de muur hangen. Bij het ophangen bleek dat ik één serie verkeerd had besteld. Ik had gekozen voor zwart terwijl het grachtengordelgroen had moeten zijn. Eén telefoontje was echter voldoende om de bestelling te retourneren. Morgen ontvang ik de zes hanglampen in het groen. Resumerend: Bij Nostalux kun je met een gerust hart je bestelling plaatsen. De prijs kwaliteit verhouding is ongekend goed.

misleidend en niet eerlijk

Op de website van Nostalux een lamp besteld. Goed ontvangen, alleen niet in de originele doos, met een prijskaartje (K'S. Lighting) met handgeschreven prijs erop en een kroonsteentje aan de bedrading wat erop duid dat dit een showroom model is. (uit ervaring weet ik dat het anders hoort, omdat ik zo'n zelfde lamp al eerder hier heb besteld) De reactie van Nostalux is dat het een laatste exemplaar uit de showroom kan zijn en dat de lamp daar dan kort gehangen heeft zonder te zijn aangesloten, maar wel nieuw is. Nieuw = niet gebruikt of opgehangen (wel of niet aangesloten) Bij bestelling en op de factuur is er niet aangegeven dat ik een showroom model kon/zou krijgen.

Beetje chaotische ervaring.

De bestelling (een groene brievenbus) ging heel eenvoudig en werd ook op tijd geleverd alleen...... niet naar het afleveradres en ook niet naar het rekeningadres. Er was een boze bezorger die kwaad was dat het dan ook nog ergens anders heen moest nadat hij al bij twee buren had aangebeld.... Dan bij het uitpakken van de brievenbus bleek het ook nog een zwarte te zijn i.p.v. een groene..... Met andere woorden: was niet erg tevreden.

Bijzonder klantvriendelijk!!

De website is overzichtelijk en het bestellen is snel gebeurd. De extra info voor de aflevering wordt door de vervoerder goed gelezen. Een gebroken ruitje of fitting wordt zeer snel opnieuw geleverd. Prima service!

Prima kwaliteit

Tuinverlichting SOHO gekocht, alles compleet en super makkelijk te monteren. Dat was een heel wat betere ervaring dan ik eerder had met goedkopere tuinverlichting.

Onvoldoende service

Bij het bestellen van twee lantaarns kwam de ene binnen met het glas volledig aan gruzelementen. De andere lantaarn was beschadigd en amateuristisch bijgewerkt. Er werd mij verzocht om van twee kapotte en beschadigde lampen 1 goede te maken, waarna ze een tweede hebben opgestuurd en de restanten weer opgehaald. Ik heb dit gedaan, maar uiteindelijk vind ik dit geen goede service van het bedrijf. Als ik twee lampen koop dan hoor ik ook twee volledige goede lampen te krijgen, en dan hoef ik niet zelf van twee kapotte lampen 1 te maken

Prima service en vlotte levering

Prima service en vlotte levering, goed geprijsd

Mooie lampen, onzin claim van kleur op verzoek

De lampen werden keurig in 2 dagen geleverd, dus deze waren niet op mijn verzoek van groen naar zwart gespoten (zoals wordt beweerd), maar gewoon onderdeel van een grotere zending van zwarte lampen. Daarnaast slaat dan de meerprijs van ongeveer 40% ook nergens meer op. Nostalux, klanten besodemieteren is een slechte manier van zaken doen.

Correcte levering van mooi product

Voldoet aan de verwachting

prima levering, prima lamp

De schroeven van de glasplaatjes zijn te strak aangedraaid. Bijna niet los te krijgen. Verder prima levering etc.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB