Filtre

prima bedrijf

Snelle levering en mooie lamp

Goeie keuze en snelle levering. Lamp hangt inmiddels boven de garage en gaat aan zodra iemand in de buurt komt. Geen donker gat meer!

Veel keuze mooie showroom

Als je online besteld snel in huis maar zeker de moeite waard om langs te gaan in de mooie showroom

positief

snelle afhandeling via mail. behulpzaam.

Mooie lamp, maar de glasplaatjes aan randen ruw

Een paar kleine stukjes glas van de randen af, maar niet te zien als de lamp hangt.

Mooi produkt. Snelle levering.

Buitenlamp is prachtig. Snel geleverd. Zeer tevreden.

Prachtige lampen meteen de volgende dag in huis.

Snelle levering en prachtige kwaliteit.

goede en duidelijke webshop! Prima afhandeling en bezorging van de bestelde artikelen.

Zeer klant vriendelijke ervaring.

Ik heb een goede ervaring met Nostalux. Bij de bestelling was helaas een onderdeel niet meegestuurd deze is echter na een bericht probleemloos nagestuurd. Zeer goede service er klant vriendelijk.

Top product en super service

Snelle reactie, flexibele opstelling en adequate actie bij commerciele én support vragen.

Prettig

Prettig

gewoon goed !

zie hierboven

garantieprobleem prima opgelost

uitstekende behandeling van mijn klacht/garantie Mijn buitenlamp was binnen 3 jaar kapot en kon niet meer gerepareerd worden. De lamp was ook niet meer leverbaar en dus kreeg ik een vervangende lamp. Helaas bleek deze bij het bevestigen een barst in het glas te hebben. Met het bevestigen gebeurd wellicht, maar blijkbaar geen beste kwaliteit. Er zat ook geen instructieboekje bij en met de aardedraad ingeschakeld veroorzaakte deze continue kortsluiting. Dit was wat jammerlijk. Toen ik ook hier weer over aan de bel trok kreeg ik weer een andere alternatief aangeboden en dit was prima. Uiteindelijk dus zeer tevreden.

Snelle levering, goed product tegen een scherpe prijs.

Goede pruducten tegen scherpe prijzen en een enorm aanbod.

Slecht

Aangeboden artikel sugereert een dag en nacht sensor armatuur te zijn, echter je krijgt een gewoon armatuur met een dag en nacht sensor led lamp. Die wil ik niet heb slechte ervaringen met dat soor led lampen. Ook in de factuur wordt gesproken over een dag en nacht schemersensor armatuur, en vervolgens wordt apart in de factuur een dag en nacht sensor led lamp gemeld. Kijkt u maar eens in uw catalaogus onder 7163DN2

Kwalitatief

Prima prijs kwaliteit verhouding

Eerst een goedkope variant besteld bij een bouwmarkt maar die oogde zo gammel als wat. Toch maar voor 80 euro de Soho besteld en wat een degelijke stevige en stijlvolle lamp zeg!

Prima levering en kwaliteit

Vlot geleverd.

Drie keer is scheepsrecht.

Mooi groot windlicht besteld. Eerste levering was ernstig beschadigd. Als herstel kreeg is een enkele glasplaat geleverd. Daarna goede levering. Communicatie verliep goed.

Snelle levering en prima afhandeling

Alles prima geregeld!

Heel goed , en koop wel weer

Super, en ik koop meer van jullie

Goede kwaliteit en snelle levering

Netjes ontvangen in degelijke verpakking en product goede kwaliteit en naar verwachting.

Goed product en goede service

Twee buitenlampen besteld waarvan een tijdens transport schade aan de fitting had opgelopen. Melding hiervan gemaakt en per omgaande een nieuwe ontvangen. Snelle levering en goede klantenservice.

Goede snelle service

Snelle en goede service Zeer tevreden

Bezorging ok.

Ik heb onze lampen goed in ontvangst genomen maar nog niet aangesloten omdat ik nog niet zover ben. Maar ik vertrouw er op dat alles in orde is. Mocht ik in de toekomst nog wat nodig hebben ga ik er van uit dat ik dit weer via nostalux zal doen.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB