Filtre

Snelle levering, goede kwaliteit, continue communicatie over levering

Ik was eerste keer net niet thuis. Keurig bericht om nieuwe afspraak te maken. Geen dumping in de kliko bak en dergelijke. Zeer correcte afhandeling.

Product in orde, service zeer slecht.

Bij Nostalux twee dure buitenlampen besteld. Bij de armaturen zaten twee LED lampen inbegrepen als actie. Aangezien deze lampen niet dimbaar zijn contact opgenomen met Nostalux om te vragen of het twee dimbare lampen konden worden met natuurlijk verrekening van het prijsverschil. Hierop een botte reactie ontvangen: de actie is zoals hij is daar veranderen we niks aan. Met name de manier van communiceren in dit gesprek en het niet willen zetten van een extra stap is door mij als zeer klantonvriendelijke ervaren. De buitenlampen zijn enigszins licht van kwaliteit gebouwd maar nu ze hangen kan ik zeggen dat het voldoende sterk aanvoelt.

nostalux is goed

wij hebben een goede evaring met dit bedrijf

Afspraken worden keurig nagekomen

Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden.

Super snelle levering

Goede kwaliteit

Snel en correct

Om 14.30u besteld en de volgende dag in huis, goed verpakt en correct geleverd

Prima service en snelle levering

Volgens mededeling op tijd geleverd

Netjes verpakte bestelling werd op tijd afgeleverd, binnen de daarvoor gestelde tijd.

Snelle bezorging. Goed verpakt

goede en snelle levering

ruime sortering met een goede afhandeling

Goede snelle levering

Levering en mail wisseling zijn zeer goed

Keurige afhandeling en bezorging.

Keurige afhandeling en bezorging.

Prima product hele slechte after sale

Product uitstekend. Echter bij aflevering ergens in een in aanbouw zijnd voorstukjes van huis. Daarna handtekening vervalst. Ondanks uitgebreidde mailwisseling doet Nostralux ( Derek) daar niets mee. Slechte zaak!!

Goede service en nette prijs

Inmiddels al verscheidene lampen gekocht en er is best weleens iets te vroeg kapot gegaan maar dit werd netjes opgelost.

Mooi product, slechte montage-handleiding, plastic! bout draai je zo stuk!

Vlotte levering, jullie vertelle dat geen vocht erin mag. Levef dan rubberen ringen mee voor de kappen en onder de voet.

Gezien de prijs had ik een betere kwaliteit verwacht

We hebben 2 Venetië sokkel armaturen gekocht, met een kleine korting samen voor 160 euro, maar één van de armaturen was lichtelijk krom. Daarnaast zijn de armaturen zeer licht/dun qua constructie. Aangezien het moeilijk was een geschikt armatuur te vinden hebben we besloten ze toch maar te houden (dit type wordt maar weinig aangeboden).

Bestelling en snelheid prima

Prijs kwaliteitverhouding minder. Gaten te groot geboord, waardoor het glas niet vastgezet kon worden. Zeer onhandig montagesysteem.

super en goede reactie en contact.

erg goed geregeld allemaal

Supersnel geregeld

Een lampje bleek stuk bij levering maar met een telefoontje werdt een nieuwe opgestuurd,dus alles werdt zeer snel en korrekt afgehandelt

Uitstekende kwaliteit en service

Een ronde buitenlamp gekocht. Ik heb meerdere lampen nodig maar heb eerst 1 gekocht om te zien wat de kwaliteit is. De beschrijving van de lamp was goed en de kwaliteit van de materialen beter dan verwacht. De lamp is zeer degelijk en mooi.

Netjes en snel!

Netjes en snel!

Prima webshop, grote keuze, goed contact, snelle verzending.

2 lampen besteld om boven het aanrecht te hangen in onze keuken. Bij Nostalux grote keuze in (antiek) zilveren waar wij naar op zoek waren i.v.m. reeds aanwezige andere lampen. Prijs bij Nostalux was concurrerend met andere aanbieders. Contact i.v.m. aanvullende verzoek om informatie via zowel telefoon als email verliep meerdere malen snel en correct. Verzending snel geregeld. Erg blij met de lampen die keurig verpakt in goede staat werden ontvangen.

snelle service

veel keuze

correcte levering, goed product, snelle afhandeling

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB