Filtre

Pluspunten

Ik had zelf fouten gemaakt, verkeerd besteld, dubbel betaald, alles tot in de perfectie geregeld. Geld al terug gestort. Ik ga morgen nog bellen, i.v.m. onduidelijkheid mijnerzijds, over betaling. Sorry voor het ongemak.

alles 100 procent,

Pluspunten

Levering vlot conform afspraak.

Pluspunten

De lamp is Prima op tijd geleverd. Ik kan nog niet beoordelen hoe hij hangt, dit moet nog gebeuren.

Pluspunten

Vlotte afhandeling van de bestelling en levering volgens de prognose van de bezorger

Pluspunten

Wij hadden buitenlampen Vienna 1 en offshore zwart besteld. Superkwaliteit lampen geleverd en prijs/kwaliteit in orde. Deze lampen gaan levenslang mee. Levering naar België perfect uitgevoerd (3 werkdagen)

Pluspunten

Uitgebreide website, mooie spullen, uitstekende communicatie over levering. Aflevering pakket binnen gecommuniceerde tijdsbereik.

Afmetingen van mijn bestelde lamp weken af van de website. Lamp was 10 cm hoger dan vermeld.

Pluspunten

zeer overzichtelijke website makkelijke bestel-modus vlotte en veilige levering

Pluspunten

Vlugge bezorging. Ze doen wat ze zeggen.

Pluspunten

Snel!. Mooie kwaliteit producten! Gr. JAcqueline

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi design van de lampen

Twee dezelfde lampen besteld, 1e keer kreeg ik twee lampen die anders waren (andere verf) en één lamp raar gespoten. Terug kunnen sturen (snel gereageerd). Vervolgens twee nieuwe lampen gekregen, dit keer wel zelfde qua uiterlijk. Wel een iets goedkoper uiterlijk door andere verf dan op de foto's op de website. Ook kleine beschadiging aan binnenzijde bij beide lampen. Mail gestuurd, kreeg in eerste instantie niet echt adequaat antwoord, maar later de melding dat het niet kon roesten (aluminium) en twee ledlampen vanwege het gedoe. Aardige geste.

Pluspunten

- snelle en duidelijke communicatie n.a.v. mijn vragen via e-mail - prima opvolging vervolgens van de door mij geplaatste order

In mijn geval ging het over buitenverlichting waarbij het aantal lumen niet vermeld stond (alleen wattage en kelvin). Wellicht is het zinvol om het aantal lumen te vermelden bij de aangeboden lampen aangezien het wattage alleen daar niet alles over zegt .

Pluspunten

goede webwinkel met grote keus.

De door ons gekochte stallamp was wat lastig te monteren. Niet voor een onhandig mens geschikt.

Pluspunten

Heel leuke site met een hoop leuke dingen. Snel geleverd, keurig!

De nieuw geleverde lamp had een intern defect waardoor ons huis een aantal keer zonder stroom werd gezet. We MOESTEN afwerken dus gelukkig maar hadden we een kundige elektricien het euvel kon fixen.

Pluspunten

Snelle correcte levering. Goed product.

Pluspunten

Snel en betouwbaarSUPERB

Gn

Pluspunten

Simpele en effectieve benadering via internet. Duidelijke en nauwkeurige weergave van het onderdeel wat ik nodig had. (Incl. exacte maatvoering) Zeer snelle en correcte levering.

Ik vond het artikel in Uw catalogus, maar misschien is het mogelijk om in de toekomst met een simpele zoekopdracht in de webpage bij de betreffende onderdelen te komen.

Pluspunten

Snelle levering en snelle reactie op mijn vraag per mail.

Misschien erbij vermelden hoe men zon brievenbus kan vastzetten.

Pluspunten

Snelle levering Goed ingepakt. De lamp is erg mooi echt zoals verwacht, goede kwaliteit

Pluspunten

Na een beschadigd windlicht op gestuurd gekregen direkt melding van gedaan en binnen 15 minuten aktie en reactie hierop zelfde dag werd er nog een nieuwe afgestuurd en uit coulance de beschadigde lamp konden we houden.

Pluspunten

Mooi product voor een goede prijs

Pluspunten

Goede service. Snelle levering. Wij kochten een sensorlamp. Deze bleek bij installatie van de buitenlamp niet te werken. Er is direct een nieuwe toegezonden.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en goede bezorgcommunicatie.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB