Filtre

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prachtige lampen welke het huis echt body geven! Een aanrader en foto’s van ons volgen! Toch een 7 ivm misleidende info op website tav verzending op de dag zelf mits bestelling voor 15 uur is geplaatst. Ik naak hieruit op dat de bezorging dan ook die dag plaats vind. Dit is echter niet zo en bezorging vind ook niet op zaterdag plaats. Ik heb de lampen dus zekf opgehaald in de winkel.

Info op website tav verzending. Zet erbij dat bezorging pas dd volgende dag plaats vind en niet mogelijk is in het weekend!

Pluspunten

De positieve punten van Nostalux zijn dat de website er verzorgt uitziet, overzichtelijk en duidelijk. Tevens is het dat de bestelling snel werd geleverd, top.

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, ook heel fijn dat je niet een dagdeel thuis hoeft te blijven. Mmoie lamp.

Bij de lamp zaten schroeven voor bevestiging in de muur. Jammer dat deze te kort waren.nu moesten wij andere kopen die 4 cm langer waren.

Pluspunten

Precies de goede collectie...!

Misschien nóg iets beter verpakken; doos leek wat slappig en ik hield mijn hart vast of de boel nog wel heel was...

Pluspunten

alleen maar

geen

Pluspunten

Ze houden je goed op de hoogte. En prima op tijd

Pluspunten

goede communicatie ivm leveringen! Top!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Korte communicatielijnen. Je hebt ze snel aan de lijn.

Na het sturen van foto's en maten van hetgeen ik wilde, leveren ze niet wat er gevraagd wordt. Het gevoel bekruipt mij dat ze wilden verkopen, ondanks dat ze het gevraagde niet in assortiment hadden. Voor toekomstige klanten....wees direct, specifiek en laat je goed informeren voor je iets besteld.

Pluspunten

Goede telefischefeedback en levering.

Pluspunten

goed assortiment en nette vlotte levering, producten goed verpakt.

Pluspunten

Snelle respons op E-Mails. Meedenkend. Goede service. Prachtige winkel. Prima geholpen

Pluspunten

Meeleveren van bevestigings materiaal voor de aangekochte bronzen Labenne muurlamp. Of Vermelden dat er geen montage materialen worden meegeleverd met de lampen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nvt

Producten afleveren tot nu toe het bestelde artikel nog niet ontvangen

Pluspunten

Mooie website en mooie spullen. Snelle en nette levering.

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gewoon slecht. Ik heb een lamp besteld; er waren 3 nazendingen nodig om de lamp compleet te krijgen. Er ontbraken: montage wandplaat, boutjes en speciale moertjes. Bij de laatste nazending had ik op zijn minst een excuusbriefje verwacht.

Goed kijken of alles wel in de doos zit.

Pluspunten

prima en snelle levering. De volgende in huis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie lamp gekocht. Vriendelijke meneer aan de telefoon, die beloofde de fout die ze gemaakt hadden teniet te doen.

Ik heb twee bestellingen gedaan en betaald. Helaas zat er maar één in het pakket. Jammer dat de bezorger het pakketje niet bij één van de buren mocht afgeven, of op het postkantoor

Pluspunten

Toen ik ontdekte dat de 10 armaturen die ik had besteld de kabelinvoer wartel inzicht hadden hebben ze mij snel en kosteloos afdichting tules en afstandhouders gestuurd zodat ik de invoer aan de achterkant kon maken

Het product realistischer fotograferen op de site.

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Keurige gratis verzending met goede e-mail communicatie. prima producten tegen lage prijs.

bestelling voor 15.00 uur wel vroeg.

Pluspunten

alles prima verzorgd en snel geleverd

geen

Pluspunten

snelle order verwerking

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB