Filtre

Pluspunten

Snel, goede service, mooie producten

Zeer knullige gebruiksaanwijzing in erbarmelijk Nederlands. Duurde wel even voor ik doorhad dat ik de gehele fitting van een lamp moest uitnemen voor het aansluiten. Duidelijk aangeven op de website in welke uren men telefonisch bereikbaar is.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle, vriendelijke medewerkers. Mijn bestelling was in orde en goed ingepakt.

Iets minder prijzig zijn.

Pluspunten

Al mijn vragen zijn zeer correct beantwoord!

Pluspunten

alles was naar wens tevreden.

Pluspunten

Ik heb de afgelopen periode verschillende bestellingen gedaan en ook steeds waren de producten op voorraad en direct leverbaar. En dan inderdaad ook snel bezorgd/geleverd. Prima service en een prettige en makkelijke website. Top! Groet, Ronald

Pluspunten

Netjes geleverd

Pluspunten

Snelle reacties,goed nagekomen.Hopen dat het product ook gaat functioneren net als de service (tot nu toe.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling wordt niet geleverd. Bij bellen altijd een bandje. Ik vrees dat dit een malafide bedrijf is en ik ben opgelicht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na een klacht over het product dat stuk uit de doos werd gehaald, werd het probleem snel en adequaat opgelost door Nostalux. Ik heb na een aantal dagen een nieuw onderdeel toegestuurd gekregen. Hieruit blijkt dus ook dat de service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan en daar kan menigeen bedrijven van leren.

N.V.T.

Pluspunten

Prima geregeld. Na 1 dag al in huis. Top

Nee. Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Veel keus en een snelle levering. Prima lamp ontvangen tegen een mooie prijs.

neen

Pluspunten

Soepel bestelproces en snelle levering

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie buitenlampen

Slechte kwaliteit lampen. Eerste keer een Hampton buitenlamp besteld. Was erg lastig om op te hangen. Toen alles gereed was liet de fitting los en kon de lamp er niet ingedraaid worden. Nostralux heeft wel netjes een niewe fitting nagestuurd maar is moest de hele lamp weeer demonteren en weer monteren. Nu onlangs toch maar een tweede Hampton besteld voor de identieke look. Toen ik deze lamp ging ophangen bleek dat het hele stalen frame van de lamp scheef aan elkaar was gelst en de de salen hoekprofieln niet recht zijn. Pfff weer een tegenvaller dus nu maar weer contact opnemen met Notralux voor een nieuw exemplaar want dit scheve geval is niet meer te redden. TIP; Nostralux moet of een betere procudent zoeken of betere interne controle uitvoeren voordat zij de producten uitlevert aan de klant.

Pluspunten

- houden de klant goed op de hoogte over de status van de bestelling - snelle levering - pakket goed verpakt en goede levering

Pluspunten

Hèle mooie lamp, goede kwaliteit en snel bezorgd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles klopte de maat van het product , de snelle levertijd , goed verpakt , heel blij mee !

Pluspunten

Super snelle reactie. En vlotte levering. Ook bij beschadigingen snelle oplossingen.

Heb ik zo niet

8 Korenmarkt