Filtre

Goede en snelle levering

Uitstekend!

Super goed! Super snelle levering!

Fijne communicatie

Kleine beschadiging aan het product, maar in goed en snel overleg tot een oplossing gekomen

Super mooi windlicht gekocht,degelijk en goed ingepakt

loze belofte, misleidende reclame

Heb op vrijdag besteld met bijbetaling en belofte levering op zaterdag. Dinsdag geleverd. Verschuilen zich achter Bpost wiens reputatie gekend is. Merk aan reviews dat dit herhaaldelijk gebeurd.

Snelle levering en mooie artikelen voor een scherpe prijs

Nette en vlotte communicatie, mooi product

Na verkeerde levering (gekleurde lampjes ipv witte) snel via DHL het omruilen geregeld.

Zeer goed geholpen

Via de website heb ik meerdere buitenlampen besteld. De lampen zijn van degelijke kwaliteit en eenvoudig te monteren. Toch ging bij het plaatsen van één lamp mis, waardoor wij een glasplaatje hebben laten vallen en deze brak. Nadat ik de situatie heb uitgelegd en de vraag had gesteld of zij ook enkel een nieuw glasplaatje konden leveren (tegen betaling) ontving ik al snel kostenloos een nieuw glasplaatje.

Kan beter

Snelle levering wat prettig was maar voor de volgende die dit product besteld is het goed te weten dat het product niet uit 1 gegoten wordt. Dit is op de foto's niet duidelijk zichtbaar maar op het daadwerkelijke product heel goed. Helaas kan ik hier geen afbeelding toevoegen. Wij hebben twee haken besteld en de kleur van de haken wijken enorm af van elkaar hoewel we toch echt dezelfde kleur hebben besteld. Is het idee om ze naast elkaar te hangen dan zou ik daar 2 keer over nadenken.

Tevreden

Gewoon keurig

Op maandag besteld, dinsdag in huis . Na verkeerde levering werd dit keurig netjes opgelost .

Betrouwbaar, dienstverlenend en klantvriendelijk

Ik zocht een nieuwe lampvoet voor een tuinlamp die ruim 20 jaar oud is. Foto en beschrijving van de lamp naar Nostalux gemaild. Daags daarna meteen antwoord met een positief bericht. Ze hadden nog een lampvoet. Foto`s van de voet met maatvoering naar mij toe gestuurd. Lamp voldoet aan mijn wens. Lamp betaald en daags erna ontvangen. Kortom Service zoals het hoort. Chapeau!

Levering volgens afspraak 1 werkdag!! De lamp is heel mooi wij zijn er heel blij mee

website was duidelijk. snelle levering.

website was duidelijk en overzichtelijk, snelle levering. 1 lamp was het glas uit, gelukkig nog heel. Bij 1 lamp was de poedercoating er iets af.

Uitstekend geholpen Dior klantenservice

Gebeld met een aantal vragen. Uitstekend geholpen en nu mooie buitenlamp geïnstalleerd

Hele top

Snelle levering kwaliteit prijs verhouding helemaal goed!

Zion lampen

Top geregeld,snelle levering

Snelle service zoals beloofd

Het was de eerste x dat ik wat deed bestellen maar ben zeer tevreden. Correcte snelle levering zoals ze beloven

Duidelijke website, super snelle service via mail en transportbedrijf.

Goed bedrijf snel geleverd en kwaliteit

Mooie website

Zeer snelle levering voldoet aan de vraag netjes ingepakt

Juiste informatie, kwaliteitsproduct. Snelle, vlg. afspraak, verzending

Snel geleverd en goed verpakt.

Uitstekend.

Zowel telefonisch als via internet uitstekende service. 's Middags besteld; andere dag in huis.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB