Filtre

Prima levering en service

Goed materiaal voor een redelijke projs

Goede spullen, snelle levering

Goede ervaring

Mooie en duidelijke website; snelle en goede afwikkeling van de bestelling.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Naambordje voor aan de gevel van m'n huis besteld. Meer dan de helft goedkoper dan de concurrenten en uitstekende kwaliteit. Binnen een uur na bestellen kreeg ik al een melding dat het product verzonden was en de volgende dag had ik het in huis. Top

Erg prijzig

Erg prijzig, Maarja de keuken zat er al in.

Het ziet er precies zo uit als op het plaatje

Bestelt en snel in huis. Super tevreden! Prijs kwaliteit is top. Lampen hangen al in huis.

Goede service en prachtige producten!

De transporteur was niet op de afgesproken datum gekomen met mijn bestelling, maar na een telefoontje met een uiterst vriendelijke medewerker van Nostalux werd mijn bestelling de volgende dag alsnog afgeleverd. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn goed verpakt. Zeer tevreden!

zeer tevreden

De buiten verlichting besteld en de dag erna al geleverd. Net zo mooi als de foto's

Goed product met goede service

klasse !

supperaanbod en keuze

Mooi artikel, snelle levering

We zijn erg blij met het geleverde artikel en erg tevreden over de snelle levering.

super!!!

Duidelijk om te bestellen, daarna snel een bevestiging, gevolgd door bericht van verzenden en de volgende dag in huis! Het bestelde zeer correct ingepakt en klopte met de beschrijving!

Het bestellen en op de hoogte blijven van de bestelling is top. Bestelling werd ook snel en netjes geleverd. Aanrader.

Beetje teleurgesteld

Heb 2 xl windlichten capri en 2 kleinere besteld …2 voor mij en twee voor mijn dochter .. De grote is het kapje lelijk en 1 kleine zat soort bruine verf aan het slotje en daar gaat het deurtje niet goed open en dicht .. Ik had verwacht voor dat geld dat het veel robuuster was ..het ijzer vindt ik dunnetjes maar niet te min zijn ze leuk .. Ik wou het jullie toch laten weten en doe er wat mee .. Wij laten het zo ..heb geen zin in dat verzenden enz

Positief en goede service

Leuke lamp. Goede service toen ik belde dat een lampje kapot was.

Gisteren besteld en vandaag geleverd! Product zoals omschreven. Ik ben een tevreden klant!

Al verschillende lampen voor in huis gekocht bij jullie , mooie kwaliteit en goede service. Heel tevreden

Waar voor je geld

Prettig, duidelijk in levering en in opgeheven tijd

Vandaag besteld morgen geleverd.

Goede en snelle levering.

Helemaal goed

Volgende keer mag de verpakking wat kleiner en mileuvriendelijker

Product correct ontvangen. Maar de doos zat vol met karton snippers met plastic erop geplakt. Daardoor kan het niet in de papier container

Goed maar nier perfect

Meer oog voor details aub: Huisnummer in zwart komt met 2 zilveren schroeven zonder pluggen. Niet fijn om op zoek te moeten naar passende zwarte schroeven en passende pluggen. Afwerking windlichten kan iets beter, owv witte lijm die zichtbaar is in de hoeken. Vandaar beoordeling ruim voldoende.

Op tijd geleverd en geen discounter troep

Besteld en geleverd volgens afspraak, de buitenlamp moet ik nog ophangen. Al met al dik tevreden

Goed product, snelle levering

Patio 10 lichtsnoer gekocht. Mooi stabiel product, geeft genoeg licht.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB