Filtre

Goed product, snelle levering

Patio 10 lichtsnoer gekocht. Mooi stabiel product, geeft genoeg licht.

Nostalux lampen strálen kwaliteit uit!

Heerlijke webshop om buitenverlichting uit te zoeken. Zeer duidelijke en uitgebreide informatie. Makkelijk en snel betalen en de bezorging was súpersnel en dik in orde!

Snelle levering.

Product binnen 24 uur geleverd. Niets op aan te merken.

Supersnelle levering

Mooie buitenlamp

Heb het pakje nog niet geopend. Is voor Vaderdag. Ik hoop dat het ok is, maar de bezorging was top

Snel en simpel

Goed product, snelle levering

Gewoon top, site is overzichtelijk, snoer snel geleverd en jammer dat ik geen foto hier kan plaatsen.

Kleur wijkt af

De bestelde koperkleurige lampen, zijn in het echt heel lelijk Van kleur. Dit komt totaal niet overeen met de kleur op de website! En als klap op de vuurpijl moet je zelf je retour betalen! Voor een fout die zij maken,n.l.incorrecte foto’s de site waardoor je keuze verkeerd uitvalt.

Vandaag besteld, de dag erop geleverd! Bovendien groot aanbod.

Aankoop nog niet geleverd

Contact met nostalgie goed levering nog niet gebeurt en product derhalve nog niet gezien

levering volgens afspraak

Precies wat ik zocht

Ruime sortering en mooi geprijsd

Topproduct

Snelle levering goed spul topprijs

Een hele mooie buitenlamp, goede kwaliteit voor een mooie prijs. Snelle levering, goed verpakt dus dik tevreden.

Goed geholpen

prettige ervaring

besteld en spoedig ontvangen - zonder fouten of breuk

Na wt problemen met de aflevering is het netjes opgelost

Lamp in eerste instantie niet afgeleverd. Pakketdienst had verkeerde pakket afgeleverd. Na bericht aan de firma probleem snel opgelost.

Perfecte service.

Zeer snelle levering (binnen een dag) en dat voor een brievenbus van 150 kilo. Petje af.

Fijn bedrijf

Ik belde met een vraag over een lamp. Ik kreeg eerlijk advies, geen verkoop praatje maar netjes een advies op maat. Zeer content mee.

Mooie lampen!

Hele mooie lampen die prima staan in onze serre. Blij mee!

Bestelling prima, levering wat minder

Goed product, alleen duurde bezorging door Transmission 4 dagen. Dat is niet ok.

prima kwaliteit en levering op tijd

Lampen zien er goed uit maar zijn nog niet aangesloten, dus over de kwaliteit van het product kan ik nog weinig zeggen. Levering was OK

Viel dit keer tegen, zie hieronder!

Ik heb al diverse keren lampen bij uw bedrijf besteld ik denk, dat ik ongeveer 10 lampen reeds besteld heb bij uw bedrijf. Dit maal viel het tegen. Om de volgende redenen: ik had type Urk besteld en daarbij de bijbehorende assecoires, zoals geadviseerd werd op uw website. De porseleinen fitting was bijna niet los te krijgen. Het heeft me een uur geduurd omd de delen los te krijgen. Toen ze los waren, zag ik dat het schroefdraad beschadigd was ( gerafeld! ). Dit moet de reden zijn geweest. Dit was al zo beschadigd, niet door demontage gebeurd. Het snoer wat bijgeleverd was, was drieaderig snoer. Dit is niet het juiste snoer, omdat de aarde draad al aan de lamp bevestigd was. Met dit snoer is het vrijwel onmogelijk om het door de " steunarm" van de lamp te trekken. Het is simpelweg te dik! Dus zelf maar naar de winkel gegaan en tweeaderig snoer gekocht. Toen was het nog een heel werkje! Uren bezig geweest. Jammer, want dit is absoluut helemaal niet nodig. Lever het juiste snoer erbij. Of waarom niet gewoon al getrokken, kant en klaar. Mensen willen best iets meer betalen, want dan kun je zo aan de gang reken bv. €5,-. meer. Positief was, dat ik bij telefonisch contact met uw medewerkers keurig en sympathiek geholpen werd. Dat was goed. Al met al toch een beetje jammer, omdat ik eigenlijk altijd in het verleden goede ervaringen gehad heb met uw bedrijf. Door de sympathieke manier van reageren van uw medewerkers, blijf ik in de toekomst bij uw bedrijf bestellen. Wellicht verdienen zij iets lekkers bij de koffie! Met vriendelijke groet, René Hellingman Berkhout

tevreden

conform afspraak

Mooie buitenlamp, goede kwaliteit.

Twee lampen gekocht, goede kwaliteit, mooie vormgeving. Keurig verpakt en snel geleverd.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB