Bestelling,aflevering ,installatie en werking uitstekend
Buitenlamp van goede kwaliteit en prima service.
Een tuinlamp zonder propere achterdeksel, waarbij de snoeren in feite blootgesteld zijn aan weerselementen vind ik nogal teleurstellend. Gelukkig is dit goed opgelost vanuit Nostalux met een waterdichte aansluiting, die ze onder service hebben nagestuurd. Bedankt!
Original anmeldelse
Prima producten maar het in elkaar zetten is keer op keer een probleem. De glasplaten zijn echt zo breekbaar dat is heel erg jammer.
Goedendag, Bedankt voor uw review. Jammer dat het niet helemaal naar tevredenheid is. Wij kunnen op uw naam geen bestelling terugvinden. Wellicht kunt u via info@nostalux contact met ons opnemen. Dan zouden wij u graag verder helpen. Met vriendelijke groet, Derek Nostalux Klantenservice
Zie boven, goed verpakt en duidelijke tekst.
Doos lijkt open te zijn geweest. Constructie van het product, buitenlamp, valt me erg tegen.
Goedendag, Bedankt voor uw review. Vervelend dat u een lamp heeft ontvangen die niet in orde blijkt. Wellicht heeft u per abuis een retourartikel ontvangen. Dit is bij ons niet gebruikelijk en wij zouden u hier graag mee verder helpen. Wellicht kunt u ons een e-mail sturen via [email protected] Dan lossen wij dit graag met u op. Met vriendelijke groet, Derek Nostalux Klantenservice
Op de website stond: "vandaag besteld, morgen in huis". Dit werd niet waargemaakt. Zonder enige berichtgeving werd het vier dagen later bezorgd. Het product (een buitenlamp) werd geleverd met een Engelse handleiding, wat geen handleiding genoemd mag worden, wat op zich vreemd is, want de lamp moest volledig in elkaar gezet worden. Gezien het feit dat het hier gaat om een elektrisch apparaat, had er een deugdelijke handleiding bij moeten zitten.
Goedendag, Bedankt voor uw review. Wellicht is er wat verwarring wat betreft de levertijd. Op onze website veranderd de verzendtekst na een bepaalde tijd. U heeft de lamp op vrijdag na 16:00 besteld, dit betekent dat er vanaf dat moment staat dat de lamp de eerstvolgende werkdag verzonden zal worden. In uw geval is dit maandag pas, omdat het weekend er tussen zit. De lamp heeft u op dinsdag mogen ontvangen, dit valt dus binnen de door ons aangegeven levertijd. Natuurlijk vinden wij het vervelend dat u moeite heeft met de handleiding van het product. Mocht het u niet lukken assisteren wij u hier graag bij. Wellicht kunt u ons een e-mail sturen via [email protected] Met vriendelijke groet, Derek Nostalux Klantenservice
De website is overzichtelijk,enorm groot aanbod in buitenverlichting. Goeie service na de levering.
Original anmeldelse
De website is echt aanlokkelijk om te bestellen,maar er wordt niet vermeld wanneer je bestelling geleverd wordt! Gerief is besteld op 2 mei ,heb donderdag al een mail gestuurd met de vraag wanneer het gerief uiteindelijk gaat geleverd worden, De bestelling zou uiteindelijk voor de tweede maal opgestuurd zijn ,daar geloof ik echt niets van!Uiteindelijk zijn we al 11 mei en nog niets gezien. Ook niets van een trackingnummer,zodat je de levering kan volgen. Echt geen aanrader! Hopelijk geraak ik nog aan mijn bestelde gerief!
De bestelde artikelen zijn conform opgegeven tijdsplanning compleet en onbeschadigd geleverd. Artikelen waren zorgvuldig. Top.
Dit is de derde keer dat ik hier iets bestel en ook onze nieuwe brievenbus werd snel geleverd. De kwaliteit is écht top, het maakt onze entree helemaal af !
De lampen werden op tijd geleverd en waren goed verpakt. Helaas was 1 glaasje stuk. Hierover gebeld en er werd gelijk een nieuwe opgestuurd. Ook weer goed verpakt. Goede service, goed bedrijf.
Het artikel werd binnen enkele dagen na de bestelling geleverd.
Eerst niet geleverd omdat het adres niet klopte. En nu heb ik de verlichting ontvangen, alles opgehangen, daarna pitten erin gedraaid. Stop ik de stekker erin doet de verlichting het niet. Nog keer alle pitten erin en eruit gedraaid en weer niks.
Prima website om te bestellen. Ook bezorging was ook goed en keurig ingepakte bestelling. Alleen heb ik voorafgaande aan het bezorgen geen mail gekregen met een bezorgtijd.
Besteld en volgende dag in huis. Keurig verpakt.
Prettig contact met de servicedesk. Erg meewerkend en meedenkend
Goede service en snelle levering. Product is geheel naar wens
Mooie brievenbus, snelle levering, goede kwaliteit
Duidelijke site, goede mail over aflevering. Verpakking van het artikel was niets op aan te merken.
Dit bedrijf is aangeraden bij vrienden die wat nodig hebben
Dat dus, wat wil je nog meer?
snelle bezorging, duidelijke communicatie.
Prima website, bijna alles heel duidelijk omschreven..... levering erg vlot en keurig.
Prima en snelle service.
Nvt