Filtre

Super levering weer!

Top bedrijf!

Prijs - kwaliteitverhouding is zonder meer goed. Snelle levering

Prima geregeld van bestelling tot en met levering

Zie hierboven

Goede omschrijving en snel geleverd

Op tijd levering!

Gekocht produkt (zwart geeloxeerd aluminium vlagenmasthouder) ziet er robuust en degelijk uit. Heeft met mast en vlag tot nog toe de sterke wind op zowel afgelopen Konings- als Bevrijdingsdag doorstaan.

Redelijk

Dure De Vecht XL gekocht voor 800 euro, maar is het geld echt niet waard. De ruitjes rammelen met een beetje wind, geen montagebeschrijving erbij en in verhouding voor het materiaal wat je krijgt veel te duur.

Mooie producten; snelle service

Mooie, overzichtelijke website. Producten zijn zoals getoond op de website. Goede, snelle service

Geweldige keus

Ben toevallig op jullie site terecht gekomen omdat ik iets anders zocht dan een standaard vlaggenstokhouder. Bel alleen vergeten de bijbehorende bevestigings materialen erbij te bestellen, dat zal ik nu bijgaand doen.

Prachtige hardstenen brievenbus keurig bezorgd

Na enorm veel brievenbussen te hebben bekeken op het www uiteindelijk geslaagd bij Nostalux. Aldaar het type 1751 besteld metverankering. De brievenbus is keurig verpakt in schuim en in een pallet thuisbezorgd door Transmission die ons goed op de hoogte hield van moment bezorgen. De brievenbus is goed afgewerkt en ziet er super uit! De bus is toegankelijk aan de achterzijde middels een grote RVS klep die afsluitbaar is. Past perfect bij onze notaris woning

Snell en correct geleverd

10-tal verlichting armatuurtjes besteld, in een paar dagen correct en goed ingepakt geleverd. Zeer tervreden

Snelle levering, prima ontvangen

Product voldoet aan de verwachtingen, prima verzending.

Maakt belofte waar.

Zeer vertrouwd om bij te bestellen. Snel en keurig verpakt geleverd

snel geleverd en alles ok

1 kleine opmerking...hoe plaats ik de staande brievenbus in de grond. daar kom ik wel uit maar geen omschrijving erbij...

Zien is kopen

Mooie producten snel geleverd

Mooie producten.

Wij twijfelden over drie buitenlampen. Na online advies van een medewerker waren we er snel uit. Nu nog even ophangen en dan is ons huis voorzien van 2 prachtige hanglampen van KS type SOHO.

goede en snelle service via telefoon

snelle service en bestelling snel in huis, kapot glas wordt via telefoontje meteen geregeld!

Slecht

Mijn bestelling is niet afgeleverd Op het laatste moment werd gemeld dat het gebracht werd. Wij wonen alleen op de verdieping 32 ste. Iedere andere bezorgdiensten zetten het gewoon voor de deur. Maar goed nu hebben we een andere dag Op gegeven en moeten de hele dag thuis blijven omdat geen tijd gemeld kan worden. Moet de volgende keer wel nadenken of ik nog iets bij jullie bestel. Goede avond. Marcelle De Koninck

Snelle service!

Gisteren besteld en vandaag al in huis! Mooie vlaggenstokhouder netjes verpakt.

Snel geleverd en mooie producten

Snelle service, goed verpakt!

Snelle levering en het juiste product. Ook prima verpakt! Dank!

Zeer tevreden met Nostalux

Artikelen zijn heel snel en zeer goed verpakt verstuurd door Nostalux. Wel jammer dat het pakket niet werd bezorgd op de aangegeven datum. Contact gehad met Nostalux die daar direct werk van heeft gemaakt. Uiteindelijk heeft de bezorger nog 2 dagen nodig gehad om het pakket te bezorgen. Kan Nostalux zeker aanbevelen.

1e keer is het niet geleverd, na 1 mailtje had ik bestelling alsnog binnen 2 dagen in huis!

Slechte klantenservice

3 dezelfde buitenlampen besteld en 2 verschillende lichtbronnen ontvangen met verschillende wattages. Melding van gemaakt, komen je in niets tegemoet zodat je dezelfde lichtbronnen/wattages ad gevel hebt. Zelfs nadat ik voorstelde de lichtbronnen om te ruilen, 0 op het request. Wat een star en klantonvriendelijkheid bedrijf.

Mijn bestelling werd gewoon in de tuin gezet. Daar had ik geen toestemming voor gegeven.

prima geregeld

Wat ik nodig had werd geleverd. daarvoor dank . gr

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB