Filtre

Precies volgens afspraak

Bestelling zag er exact uit zoals beschreven, voldeed exact aan de omschrijving. Binnen de afgesproken tijd aanwezig. Zorgvuldig verpakt. Top

Niets aan te merken

Gewoon goed

Mooi spul en op tijd bezorgd

Goed verpakt en binnen enkele dagen binnen. Top!!

Snelle , nette evering en goed ingepakt.

Goede ervaring

Mooie producten, snel geleverd

Nostalux biedt prachtige producten. Bestelproces was gemakkelijk en verliep prima. Snelle levering.

Mooie lamp snelle bezorging

Mooie lamp voor bij onze voordeur Materiaal prima afgewerkt ziet er heel mooi uit . Goede prijs kwaliteitverhouding Snelle levering

Super levering en mooi product

Snelle levering en een mooie lamp voor een toffe prijs. Hier staat een blije klant!

Duidelijke website om te bestellen. Snelle en correcte levering.

Prachtig product

Maritieme buitenlamp, ziet er schitterend uit Verpakking prima Binnen 2 dagen in huis!!

ruime keus en snelle levering

Prima lamp

Prima lamp. De kwaliteit op langere termijn zal zich moeten bewijzen.

UITSTEKEND!

Duidelijke website. Prima producten en geleverd volgens afspraak met daarbij adequate voortgangsinformatie.

Super service

Product snel geleverd. Nadat er glas gebroken geleverd werd contact opgenomen en er werd gelijk een nieuw glas opgestuurd. Glas erg goed ingepakt opgestuurd.

Alles prima in orde

Vlotte levering en goede kwaliteit

Prima service!

Zending was bij vervoersbedrijf kwijt geraakt. Medewerker zorgde direct dat ik nieuwe lamp kreeg! Dat is top!

Snel en volgens afspraak geleverd

Snel en volgens afspraak geleverd volgende dag geleverd. alles keurig verpakt.

Uitstekende kwaliteit en snelle service

Zaterdag besteld en maandag geleverd

Mooie zonnewijzer

Wij misten een handleiding voor het bepalen van de juiste opstelling van de ringen en de wijzer/pijl, ten opzichte van de zon. Dit hebben we op internet moeten zoeken.

Service en kwaliteit gaan hier hand in hand

De beleving op de site is ook wat je echt krijgt: en goede service en gewenste kwaliteit

Goede, snelle service.

Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst. Alle keren werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket geleverd zou worden. De bestelling wordt gelijk klaargemaakt en dezelfde dag (werkdagen) verzonden. Top!

Alles zeer correct uitgevoerd

Bestelling, levering en facturatie kanniet beter !

geweldig!!!

vrijdagmiddag j..l. heb ik een buitenlantaarn besteld en betaald en gevraagd of het nog zou lukken om hem zaterdag j.l. te bezorgen en zeer tot onze tevredenheid werd hij zaterdagochtend vroeg afgeleverd conclusie: KLASSE !!!! m.vg.gr. m.hendriks.

Van een van mijn tuinplanten was de ellipsvormig kap stukgegaan. Ik vond bij hen de juiste kap, Prima! Alleen jammer dat ik ook onderkant erbij moest kopen, die blijft nu over.

Kan veel beter!!

Nadat het even mis ging nam nostalux snel contact op. De transporteur daar valt meer te behalen. 5dagen na bestelling pas geleverd. Dan het pakje in de voortuin gegooid en niet aangebeld. Verpakking kapot. Maar het product van nostalux is schitterend zoals we verwachte. Kortom eind goed al goed. Bedankt voor jullie goede service. Marcel

Super snel, mooi verpakt, top geleverd !

Geen verdere opmerkingen

8 Korenmarkt