Filtre

Netjes verpakte en degelijke zending verstuurd.

Onderdeel online bekeken en geselecteerd, komt in werkelijkheid correct overeen, is op een goede manier verpakt en verzonden.

Snelle reactie

goede en mooie goederen

Positief. Op tijd geleverd, goed verpakt en mooi item

Snel afgehandeld en goed verlopen

Lamp nog niet geinstalleerd, maar dat zal zeker wel lukken

Zeer snel ..

Snelle levering, perfect verpakt, mooi en duurzaam product

snel!!

Ik had de producten de volgende dag al in huis. Voordelige prijs! Product voldoet aan verwachting.

Zoals altijd, perfect!

Binnen 2 dagen heb ik de mijn bestelling gekregen.

Mooi product

Het bestelde product (vlaggenstok houder) zag er op het plaatje nét zo uit als in het echt.

Mooie lampen, makkelijk bestellen en snelle levering!

Snelle levering van producten

Top!!!!!

Snelle levering. En goede prijs kwaliteit verhouding!!!!!

Mooi product, onprofessioneel verpakt en handleiding

Mooi product, ziet eruit volgens foto's. Maar de 'handleiding' is niet meer dan een A5. Dat is geen handleiding te noemen, veel te summier voor een product als wat wij hebben aangeschaft. De kartonnen dozen waren volgepropt met piepschuim stukjes en lege doosjes; het was verre van professioneel te noemen. Het product is wel goed aan te komen.

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten via overzichtelijke website besteld. Werd snel afgeleverd met Transmission. Helemaal blij met mijn bestelde windlichten.

Nog niet kunnen schrijven , nog niet ontvangen

Komt later, nog niet ontvangen

Topbedrijf, mooie kwaliteit lampen en goede service

Prima geholpen en advies gekregen over de buitenlampen en de sfeerverlichting en de artikelen besteld en zijn prima verpakt en vlot bezorgd. Dank jullie wel.

Zeer content

Snelle levering en een mooie prijs

Groot aanbod, goede prijs en snelle levering.

Zie boven

Mooie lampen, unieke stijl

Dit is precies de stijl die wij zoeken en ook de website is duidelijk en geen lange levertijd.

Fantastische producten, geweldige service.

Wij hadden twee prachtige buitenlampen besteld. Deze waren zeer goed verpakt. Ondanks dat bleek één van de ruiten gesneuveld. Toen wij dit kenbaar maakten, werd er direct een nieuw glaasje opgestuurd. Service die je bij zo'n bedrijf verwacht, maar in één woord geweldig! Wij zijn erg blij met de lampen, ze waren precies zoals omschreven. Dat en de geweldige service zorgen ervoor dat wij dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Positief

Snelle levering. Prima kwaliteit

Een aanrader

Snel en goed verpakt geleverd en door vervoerder op de opgegeven tijd geleverd

Brievenbus ziet er mooi en goed uit !

Het monteren gaat makkelijk, maar dan beweegt hij erg heen en weer ,de achterkant is van dunne plaat ,ik heb nog 4 extra rubbers geplakt op de achterkant zodat dat is opgelost , ik denk dat het met 4 schroef punten ook beter zit verder een mooie goed ogende brievenbus.

uitstekend

Goede site, snelle bestelling. Goed contact ivm product. Goede ontvangst van product.

Snelle service en een mooie prijs

Snel, nette prijs, goede service

Prima bestelling!

Snel,netjes geholpen en geïnformeerd!Zo ook de bezorging!Mooie kwaliteit spullen!

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB