Filtre

Prima, direct ontvangen goed verpakt

snelle levering, goede service

De bestelde lampen zijn snel geleverd. Bij 1 bestelling miste 1 lamp en die is de dag erna geleverd. Goede service zonder gedoe.

Goede service. Wat er besteld is op tijd geleverd en goed verpakt.

Excellent quality products

I ordered 3 indoor lights. I got them really fast. Easy installation and very nice colors. I also had great experience before ordering when I needed to ask few things about their products. Strongly recommended Nostalux!

Slechte kwaliteit coating en teleurstellende klantenservice

Voor een nieuwe vrijstaande villa voor een kleine €1.500,- aan lampen besteld. Bij toeval kom ik er twee en een half jaar later achter dat één lamp last heeft van afbladderende coating. Als ik dan aanspraak wil maken op garantie worden de regels strikt gehanteerd en kan ik na doorvragen slechts een korting krijgen van €20,- op een vervangende lamp. Dat vind ik bijzonder klant onvriendelijk.

" TOP "

Heb 2 ' lido' on/off tafellampjes mat zwart besteld , ontvangen 3 dagen na bestelling ,ze zijn prachtig ! Prijs -kwaliteit best ok ! De dimfunctie werkt eenvoudig door aan / af toets zachtjes aan te raken , mooi design , superhandig om deze lampjes te plaatsen waar geen stekkerdoos voorzien is , gemakkelijk oplaadbaar . " super" tevreden met mn aankoop!

Slechte ervaring levering

Goedemiddag, op 1 september een bestelling geplaatst, deze zou op 3 september worden geleverd. Ik was thuis alleen de bezorger had het verkeerde huisnummer overgenomen. In het gesprek met de bezorger kreeg ik de schuld hiervan. De bezorgen gaf aan de volgende dag te leveren, op 4 september echter nog geen levering. Bezorger nogmaals gebeld en deze gaf aan dat het op 5 september zou worden geleverd en eventueel de maandag na het weekend (7 september). Op zaterdag 6 september contact opgenomen met nostalux (na meerdere malen geen contact uiteindelijk een medewerker aan de lijn) in dit gesprek heeft de medewerker mij niet kunnen helpen (geen contact met hun koerier mogelijk, niet kunnen versnellen of andere oplossing) met de opmerking dat de bestelling dan wel maandag 7 september zal volgen, op maandag 7 september weer geen levering. Maandag 7 september weer contact met nostalux, ditmaal andere medewerker zelfde gesprek. Totaal geen medewerking of oplossingsgerichte manier van werken. Alleen maar excuses ontvangen voor het slechte leveren van hun product met hun gekozen koeriersdienst. Ik zou tevreden zijn geweest als ze een alternatief hadden aangeboden in de vorm van; versnelde levering, nieuwe verzending met andere leverancier oid. Helaas een bestelling geplaatst bij het verkeerde bedrijf, dit niet nog een keer. Achteraf gezien de eerdere ervaringen op deze site had ik het kunnen verwachten.

Tot nu tevreden.Het ophangen en aansluiten is niet makkelijk.

Ik had al 2dezelfde en heb er dus een derde bijgenomen.Passen goed op de plek waar ze hangen,maar het ophangen en aansluiten was wel een dingetje,maar dat wisten we dus al.

lampen

Jammer dat ik later precies dezelfde lamp Lucca ( ik heb er 4 bij u gekocht) bij Karwei voor 5 euro per lamp goedkoper zie liggen.

Prachtige lampen uitgezocht en makkelijk te plaatsen. Wij zijn er super blij mee.

Perfecte dienstverlening

Ik had een wandlamp besteld met een sensor. achteraf bedoelde ik een dag-nacht sensor. Daarna goede info verkregen en heb de lamp teruggestuurd en een nieuwe opdracht geplaatst. Ik heb de goede lamp ontvangen. Wat ik waardeer is dat terugbetaling snel is uitgevoerd. Een uitzondering !!

Mooie lamp, lastige ophanging

De lamp is mooi, maar van de 4 ruitjes waren er 3 beschadigd. Hebben de ruitjes erin gelijmd, omdat de hoeksteuntjes niet goed de ruitjes opvangen en de ruitjes rammelen. Bij het ophangen zijn de muurschroeven lastig te bevestigen, omdat de fitting en de steuntjes in de weg zitten.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede en duidelijk sites en makkelijk om iets uit te zoeken. Door links werken goed en wij zelfs oudjes van 70 konden goed met de site van de webshop over weg.

overzichtrlijk

goed en snel opgelost met een kleine klacht

Snelle levering. Makkelijke montage

De inbouwspots geven heel veel licht. Nooit meer in het donker thuiskomen.

Alles netjes op tijd geleverd Prima kwaliteit

Zeer goede klanten service

De bestelling was kwijt geraakt bij de vervoerder en dit is netjes opgepakt en also goed opgelost. Slot was kapot gegaan en dit werd ook super snel opgelost!!

Na een foutieve levering, direct zonder morren, hersteld.

Prima product, snelle levering!

Het bestelde lichtsnoer heeft professionele kwaliteiten en is m.i. duurzaam. De LED verlichting is warm en natuurlijk en het stroomgebruik minimaal. Kortom een goed product en een goede webwinkel!

Uitstekend!

Goed product, conform beschrijving. Gebruiksvriendelijke website. Vlotte levering. Transporteur communiceert goed over levertijdstip. Goed verpakt. Vriendelijke en doeltreffende klantenservice.

Kwaliteit is teleurstellend en reactie hierop idem dito

Geleverd product staat niet haaks op de onderste plaat. Hierdoor oogt het geheel uit het verband en scheef t.o.v. de oprijlaan. Reactie is doodleuk dat dit kan gebeuren. Met andere woorden zoek het maar uit. Voor kwaliteit dus een andere leverancier zoeken.

Goede service, snel contact. We zijn goed geholpen door dit bedrijf.

Prima verzorgde opdracht

Website was duidelijk. Vlotte levering

Prima levering en goed product

besteld en de volgende dag al in huis

prima verzorgt ben er blij mee

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB