Filtre

Snelle levering ...alles correct.

Perfect!

Top service ik had 6 Solar lampen besteld waarvan 1 niet werkte en zonder problemen werd er mij een werkend exemplaar na geleverd. Snelle levering.

Prima product voldeed niet maar werd prima opgelost na terug zenden.

prima product voldeed niet maar werd prima opgelost na terug zenden.

Mooie lamp

Ik heb voor het eerst een lamp bij Nostalux besteld. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de lamp. Ook het ophangen ging snel.

Mooie lampen en heel snel geleverd

Mooie lampen op zonne-energie gekocht. Heel snelle en nette levering.

Prima service en dito kwaliteit

Correct en vlotte afhandeling.

Uitstekend!

Product werd met een beetje pech (vermoedelijk door bezorging) wat gehavend geleverd. Waren wat lampjes kapot. Klantenservice handelt dit super af! Heel vriendelijk en meedenkend waardoor ik uiteindelijk een uitstekend product geleverd heb gekregen en zeer te spreken ben over klantvriendelijkheid en Nostalux als bedrijf!

Gewoon snel geleverd

Snelle afhandeling bestelling

Prima artikelen.

We hebben vaker een bestelling gedaan en altijd prima bevallen.

Maar ik zit te wachten op een deksel van mijn lantaarn zaandam ,dat duurt al 2weken te lang.

super goed

De buitenverlichting die we hebben ontvangen zijn buitengewoon mooi en geven prachtig licht. De kwaliteit van het product is zeer goed. de levering snel.

Ik bestel er niet meer

Duurder dan elders en denken weinig met de klant mee. Omruilen is bijvoorbeeld ook niet gratis

Weinig coulance en duurder

Helaas niet tevreden levering is snel alleen kosteloos omruilen is niet mogelijk. Wij hadden lampen met licht als een bouwlamp. Er was geen mogelijkheid de lampen kosteloos om te ruilen we moesten de retourkosten zelf betalen. Dat vind ik niet klantvriendelijk.Ook zijn de lampen duurder dan elders.

Goed! We hebben een prachtige lamp besteld, snel gekregen. Mooi ding.

Het was mijn eerste bestelling, maar ik kom zeker terug. Het is een mooie lamp en de kwaliteit was als ik had gehoopt. De prijs was prima. Soms valt het nog weleens tegen, dat het er luxer uitzag dan het was bijvoorbeeld. Maar precies zoals aangegeven.

Mooie gordijnen, niet perfect.

In elke geval, zijn we tevreden met de gordijnen.

Fijne site met mooie produkten.

Prijs /kwaliteit is erg goed. Ook erg mooie lijnen van een bepaalde stijl.

Buitengevel lamp

Goede kwaliteit en snelle levering.

ik heb de bestelling in goede orde ontvangen en ben tevreden over de snelle levering

Goede levering

Snel binnen. Prima geleverd. Geen problemen

Snelle levering. Prima producten.

op tijd, goede kwaliteit

Goede site prima aflevering.

Geweldig en vertrouwd.

Eerste keer zaken gedaan met Nostalux,fantastisch. Volgende aankoop weer bij Nostalux.

Geheel tevreden met de leveringen het product

Mooi product en prijstechnisch ook prima.

Excellent!! Een echte aanrader

Prima service, uitstekende communicatie. Heel klantvriendelijk.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB