Verzending was nog dezelfde dag. Helemaal tevreden!

goed telefonische geholpen

mooie winkel goed online geholpen

prima service

snelle levering product zal besteld

Snel en goed geholpen

Wij zochten een sfeerverlichting voor in de tuin. Al veel websites gehad, maar hier vonden we onze nostalgische sfeer lampen string. Top assortiment!

Prima lampen, prima prijs

Ik heb een aanbieding LED buitenlampen besteld. De levering was de volgende dag en de kwaliteit lijkt voorlopig prima. Zou zeker weer bij deze webshop bestellen.

Nostalux is goed, maar haar koeriersbedrijf maakt er een potje van.

Twee bestellingen gedaan. Eerste bestelling snel en goed geleverd. Tweede bestelling zoek geraakt bij het koeriersbedrijf. Nostalux hierover gebeld. Dame van klantenservice zou actie ondernemen en mij informeren in de e-mail. Dit is niet gebeurd. Opnieuw contact opgenomen met Nostalux klantenservice. De heer die ik gesproken heb, zag de fout bij het koeriersbedrijf en bod aan om de bestelling opnieuw met spoed uit te zenden, zodat de bestelling de volgende dag in huis zou zijn. Keurig netjes en service op maat! Dank hiervoor. Wederom gaat het fout bij het koeriersbedrijf. De opnieuw uitgezonden bestelling wordt niet de volgende dag geleverd, maar vermoedelijk pas over vier dagen. Jammer dat het zo is gelopen.

snelle levering goed verpakt niet te duur

Mooie materialen

Snelle levering.

Super.

Snel geleverd en mooi product

Snel geleverd, goed verpakt

Levering was snel en product was goed verpakt.

Snelle levering Prima product

Montage omschrijving van de lampen mag wel iets duidelijker. Moeilijk de tekening te lezen.

TOP

snel kunnen bestellen, binnen 2 dagen geleverd

Perfect.

Keurig verpakt, snelle levering!

Uitstekend quality

Snel en duidelijk

Snelle levering, uniek brede keus op site

Makkelijk bestelproces, goede communicatie vwb levering product en een mooi product.

Prima Service een levering

Super snelle levering

Mooie goede kwaliteit producten

Positief, duidelijke website, snelle levering en goed verpakt, mooi afgewerkt product, aanraders

Vlotte levering, wel verkeerde artikel

Helaas verkeerde lamp ontvangen. Heb zelf een oplossing voorgesteld waar mee akkoord gegaan wordt en excuses ontvangen. Hoop dat het snel afgehandeld wordt.

Prima ervaring Snel en goed en kwaiteit

Zie boven

prima verlichting in het echt nog mooier

Ik heb van de Jerrsy collectie besteld, erg mooi. Jammer dat er geen bijpassend Spie bijzit.

Goed product. Snelle levering

Mooi lichtsnoer