Goed verpakt. Op tijd geleverd en de laagste prijs.

Prachtige lamp

Prachtige lamp Hangt erg mooi aan ons nieuwe huis

Snel en correcte levering!

Na lang zoeken eindelijk een winkel die het onderdeel “lampenglas” leverde.

Goede producten en service

Mooie lamp en toebehoren gekocht. Fijn meegedacht. Eerste bestelling kwijtgeraakt bij transporteur, goed opgelost door Nostalux!

Mooie betaalbare buitenlantaarn

Online deze lantaarn gekocht. Levering was netjes en snel. Degelijk verpakt en de lamp is zoals omschreven.

Goed product

Kon niet beter

Van de drie lampen waren samen 3 ruitjes stuk.Ik heb er over gebeld en 2 dagen later kreeg ik de nieuwe al toe gestuurd.Ik zou het zozeer bestellen.Dank jullie wel

De bestelling en afhandeling is prima verlopen.

Snelle levering en uitstekende service

Er was een dingetje met het het geleverde artikel, maar dat is prima opgelost.

Snelle levering en een goed gevoel van het bedrijf

Mijn ervaring is top. Een duidelijke website waarmee we een snelle keuze konden maken van de lamp die we zochten! Besteld in het weekend maar dinsdags erop al geleverd. En met de beschrijving de lamp zo opgehangen!

Prima bedrijf al een aantal jaren klant!

Prachtige lampen voor een prima prijs en heel veel keuze!! Wij hebben al diverse keren lampen gekocht, dus een zeer tevreden klant.

Mooie lamp

Lamp was snel binnen en ziet er goed uit. Enige is dat het gedeelte waar de led lamp in moet een beetje teveel naar de achterkant staat gebogen, hierdoor kon ik de lamp nog maar net erin schroeven, maar staat wel erg strak tegen de achterkant (hierdoor staat de led lamp iets scheef).

Besteld, betaald, op tijd gekregen!!

Wat wil je meer?

gewoon super en snelle levering

De levering was snel en goed verpakt verzonden en aangekomen. Produkt voldeed precies aan onze verwachting. MVG John

Probleemloos

Besteld, ontvangstbevestiging mailtje ontvangen en de volgende dag in huis zoals het op de site staat.

Snel nette levering.

Keurig afgeleverd, een min puntje de verpakking was al voor een grootbeeld vergaan.

Mooie lampen, snelle levering

Uitgebreid assortiment lampen. Duidelijk uitgebeeld op website. Voor elke portemonnee een lamp te vinden. Gratis led lamp bij de lamp die ik heb gekozen. Zeer tevreden over levering.

Makkelijk winkelen, goede levering

Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijke webshop en goed geleverd.

Hele goede service en super snelle levering!

Ik koop hier graag mijn lampen. Goede service en snelle levering.

Snelle, nette levering. Vriendelijke klantenservice

Lichtsnoer besteld erg blij mee, volgende dag al in huis. Netjes verpakt. Zelf per ongeluk paar peertjes kapot gemaakt. Gebeld voor nieuwe. Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Zeer tevreden!

Eerst foutief product maar goed opgelost dus tevreden.

Goed, bezorgdienst minder goed

Makkelijke site en snel besteld. De bezorger bood het pakket aan bij een verkeerd adres

Goede en nette levering

Onze ervaring met de levering van de bestelde buitenlamp was goed.Levering was op de afgesproken dag.Lamp goed verpakt dus geen manco.Beschrijving montage duidelijk.

Product voldoet aan de verwachtingen. Snelle verzending, beschermend verpakt. Functioneert zoals behoort. Niets negatiefs.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB