Mooie lamp

Mooie lamp die aan wens voldoet. Hij staat prachtig aan onze schuur en geeft mooi licht.

Wordt goed op de hoogte gehouden hoe het pakket vordert.

Ik heb het bestelde op de beloofde tijd gekregen. Het is precies wat ik wilde, prachtige plaat met kraan!

Op tijd geleverd en goed spul.

Mooi voor Koningsdag de vlaggenstokhouder binnen waarvoor dank. Hij staat er mooi bij!

Een heel mooie vlaggenstokhouder. Alleen vind ik de bevestigingset die je er bij moet kopen niet mooi.

Al vaker besteld bij Nostalux, altijd prima in orde !

Duidelijke order, terugkoppeling van de status van je bestelling en bezorging, daarnaast altijd kwalitatief goede producten ontvangen !

Redelijk

Lamp is mooi. Schroeven om de lamp vast te zetten zijn niet los te draaien. Totaal vastgespoten. Kan nu geen glas erin doen. Beetje jammer

Juiste product, snel en onbeschadigd

Het is mijn eerste ervaring met Nostalux, maar ik zal niet aarzelen om de volgende keer opnieuw te bestellen

Goede kwaliteitstoko. Direct bij favorieten gezet. In de toekomst kom ik hier vaker.

Mooie postbussen, vrijwel direct gevonden en van een kwaliteit (kon nog hoger bij Nostalux zelf) die me gelijk aanstond.

Prima en snelle service

Na de bestelling werd er zeer snel geleverd. Mooi product

snel en mooi

Snel geleverd goede kwaliteit. Staat erg mooi

Duidelijke en overzichtelijke site met snelle levering!

De bestelling is snel ontvangen en ook de klantenservice reageerde snel op mijn vraag.

2 keer een bestelling gedaan, 2x problemen

De eerste keer hebben we een buitenlamp besteld, waarvan het glas stuk was. Er werd nieuw glas toegestuurd, maar dat paste niet. Dus de lamp geretourneerd. Afgelopen week een vlaggenstokhouder besteld. Deze blijkt niet voor de standaard vlaggenstokken te zijn. Dit staat niet op de website vermeld. Na de eerste mail kreeg ik bericht terug dat het toch echt zou moeten passen, want ze zijn op maat gemaakt. Nogmaals geprobeerd en aangegeven dat de houder toch echt maar 28mm is (standaard stokken zijn 30mm) Deze gaat dus ook weer retour. Jammer, ze hebben mooie dingen maar het vertrouwen om opnieuw te bestellen is weg.

Geen goede oplossing.

De spie die van hetzelfde merk is als de buitenkant. De spie wordt op de site als passend geadviseerd. Deze passen niet. Oplossing door de klantenservice is, dat wij zelf gaten moeten boren in het staal. Dat kunnen we zelf niet eens. Geen oplossing door het bedrijf zelf aangeboden.

waardeloos

de bezorgdienst mellde via trac&trace dat het pakket bezorgd was bij mij, maar er was niets bezorgd. ik heb uren moeten bellen toen werd ik terug gebeld met er is iets mis gegaan het staat in een ander magazijn inplaats dat het bij U afgeleverd is. Het heeft nog 2 dagen geduurd voordat ik mijn pakket bezorgd kreeg.

jammer dat bij mercurius z 9 en sokkel s104 niet bij staat dat je het bevesteging materiaal er ook bij moest bestellen maar is nu al gebeurt anders alles goed en netjes afgelevert mijn dank daarvoor gr. leo

Simpel en snel geregeld

Van bestellen tot bezorgen ging simpel en snel

Alles naar wens !

Snelle levering en kwaliteitsproducten

Ik heb de lampen snel geleverd gekregen en ook is de kwaliteit van de lampen goed!

Mooie lampen, snel geleverd

Prima geregeld!!

Geleverd als verwacht

Duidelijke site, besteld en snel geleverd volgens afspraak

TOP

Snelle levering - goed verpakt!

Netjes en snel geleverd

Wel veel bedelmailtjes daarna om deze review te schrijven.

Eer goede service

Mooie lampjes maar wel heel kwetsbaar

Patio led lampjes 3x10 meter clear gekocht, heel mooi maar de bijgeleverde lampjes zijn heel kwetsbaar want gemaakt van flinterdun glas (soort kerst bal). Nog voordat het feest begon waren er al twee kapot bij het ophangen! De lampjes waren niet bepaald goedkoop, de snoeren zelf ogen heel degelijk maar de lampjes moeten echt beter!!!

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB