Snel en volgens afspraak.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

No nonsense en super vriendelijk

Heel vriendelijk en deskundig geholpen. Mooie lamp en ornamenten gekocht. En belangrijk: goede terugkoppeling.

Super snelle levering!

Gewoon goed

Ik had een nieuw onderdeel nodig voor een oude lamp en ik kreeg netjes en snel antwoord met een linkje waar ik deze kon bestellen. Dus voor mij kon het eigenlijk niet beter.

Keurig.

Keurig verzonden. Mooie lichtslang, scherpe prijs.

goede complete levering

de levering was goed maar duurde wel wat lang

Stevig product

Ziet er goed uit.

Bestelde lamp voldeed aan de verwachtingen

Niet meer met DHL versturen naar, de waddeneilanden, want altijd minimaal een dag later, ze zouden zaterdag komen, volgens de mail, maar het pakje kwam pas woensdag! Lamp prima hoor!

...

...

Snelle service en correcte informatie

Kreeg vrijwel gelijk antwoord op mijn email met een vraag. Volledig antwoord waar ik wat aan had.

Gewoon goed en snel

Ik was op zoek naar nieuwe tuinverlichting. Kwam eerst op een andere website uit maar las slechte recensies. Dus verder gezocht en op Nostalux uitgekomen. De tuinverlichting was hier voordeliger geprijsd. Een mooie meevaller. Kan niet wachten tot onze tuin klaar is.

Goeie prijs en een snelle levering

Mooie lampen, goeie prijs en snelle levering

Heel tevreden met het bestelde materiaal

Was verwonderd over de vlotte afhandeling van de bestelling. Een aanrader.

Het kan niet beter! Top !!!

Super snelle levering. Product gekregen zoals op de foto.

fantastisch snel geregeld

prima op tijd gearriveerd.

Snel en goed

Snel en goed!

Snel geleverd, en zeer netjes verpakt.

Hele mooie lampen

Prachtige lamp

Kapotte lamp ontvangen en bij terugsturen nog zelf betalen voor de verzendkosten

Een van de lampjes kwam gebroken aan. Bij het retourproces moest ik zelf voor de verzendkosten opdraaien. Laatste keer dit.

Goede info

Product voldoet aan de te stellen eisen.

Mooie strakke lamp. Levering vond echter niet plaats op de aangegeven datum. Het is raadzaam dat Nostalux het veld opmerkingen leest, voordat zij overgaan tot verzending van het pakket.

Wat een slechte en lelijk afgewerkte lamp de Bornard van KS

Ik zou als ik inkoper was bij Nostalux letten op de kwaliteit wat ik verkoop. Dit is rommel!

Echter was er van een solarlamp de batterij defect , hiervoor hebben we spijtig genoeg een nieuwe oplaadbare batterij moeten kopen

Mooie producten en goede service

Wederom hier mijn verlichting gekocht, schroeven voor lampen die ik al had kwijtgeraakt, nieuwe schroeven kosteloos nageleverd. Goede service!

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB