Vlotte bestelling en snelle levering

Vlotte bestelling en snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering

Net iets te ver weg om in de showroom te kijken, helaas, maar een goede website geeft mogelijkheden om online te bestellen. Gelukkig heb ik jullie gevonden en een mooie buitenlamp besteld geschikt voor een 50er jaren woning. Daarbij meteen een vlaggenstokhouder, die ontbrak nog op de gevel. We kunnen nu voor 4 en. 5 mei de vlag uithangen. Ook voor jullie! Met vriendelijke groet, Mw. A. Visser Heiloo

Snelle reactie op bestelling en een snelle levering!

Snelle bezorging en prachtige lamp

Snelle bezorging en hele mooie producten! Heb al vaker besteld en wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het bestelproces

Toppie

Goede snelle afhandeling. Snel geleverd.

Super service en levering

Alles perfect en snel geleverd.

Ik kreeg wat ik besteld had op de aangegeven dag en tijd

Goede service en een snelle Keurig levering

Ze hebben een mooie catalogis,ik Jon vinden wat ik nodig had complete met maten en alles er bij

Zeer prettig , geduldig en dienstverlenend!

Zeer prettig. Geduldig. Dienstverlenend

Mooie producten, kwaliteit, klantvriendelijk en girde service staan hooh in het vaandel.

Heel blij met mijn aankoop bij Nostalux. De tweede keer dat ik er iets bestel. Goede service, kwaliteitsproducten en snelle levering. Ik beveel Nostalux echt aan.

Top! Alleen mis ik...

Ik mis bijpassende schroeven!

Alles prima geregeld.

Alles prima geregeld, besteld en op de afgesproken tijd ontvangen. Mooie brievenbus. Goed verpakt en geen beschadigingen.

Netjes verpakt en volgens afspraak

Is volgens afspraak dus aan te bevelen.prijs kwaliteit verhouding goed

Duidelijke website, snelle levering

Prima online winkel met goede zoekfunctie.

Snelle en nette levering

Netjes op de hoogte gehouden van het proces van de bestellingen.

Geweldige kolom brievenbus

Schitterende,degelijk en mooi en onbeschadigde brievenbus! Prij is ook super want zag hem in de winkel hier voor duurder! Top bedrijf ben super tevreden

Vlotte service en nakomen van afspraken.

De geleverde goederen zijn van goede kwaliteit.

Klasse

Zeer tevreden, zowel over product als levering

Mooie kwaliteit volgende dag al in huis

Snelle levering, goed product

Levering en product zoals verwacht. Degelijk en zonder poespas.

Alleen jammer dat je geen tijd met de bezorger kan afspreken.

Makkelijk bestellen, snel in huis.

Snel gevonden via google. Makkelijk bestellen en betalen via de site, geen verzendkosten op dit product en ook nog snel in huis. Kortom helemaal zoals je hoopt dat het gaat. Product zelf lijkt ook prima.

Mooi product , vlotte levering

Mooi product, vlotte levering

Mooie spullen voor een goede prijs

Heb al een aantal artikelen van Nostalux en we zijn er heel blij mee. O.a. Een vlaggenstok houder een naambord een buitenlamp, allemaal top kwaliteit

Top geregeld en netjes afgeleverd.

Top geregeld en netjes afgeleverd, de extra informatie die wij hebben gekregen over de lampen heeft ons in details alles bevestigd. Wel hebben wij nog een vraag openstaande over de lamp, hopen hier z.s.m. een antwoord/ oplossing voor te krijgen.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB