Heel snel geleverd

Na een vraag via de mail al snel antwoord op onze vraag, dus ook gelijk kunnen bestellen wat we nodig hadden, en de volgende dag al geleverd!

Prettig

Goede side. Veel keuze en snel geleverd

Besteld, op de afgesproken dag keurig bezorgd!

Snel en goed verlopen!

Binnen 2 dagen al onze buitenlampen ontvangen. In prima conditie!

alleen de verpakking was erg kolossaal. voor een fitting van 6 cm in een doos van ongeveer 25x25x25 cm wel wat aan de grote kant met opvulling.

top

goed product, snelle levering

Opzich goed maar mist wat

Ik heb 3 buitenlampen besteld en daarbij 3 keer de lamp met led sensor maar daar zijn er maar 2 van geleverd!

Jammer van bezorger die geen bericht achterlaat

Verder een snelle afwikkeling van product.

Prima levering en precies wat ik er van verwacht had.

Prima alles goed verpakt en mooie lampen.

Goede prijs. Snelle levering

Snelle levering. Je wordt goed en snel op de hoogte gehouden van de bestelling en levering.

Goede website eigen bezorgdienst. En zeer snelle levering artikelen waren keurig verpakt ik beveel dit bedrijf aan

Zo gezegd, zo gedaan

Doen wat ze zeggen. Netjes verpakt, netjes op de hoogte dmv mail.

Mooie lamp

Er zat toch een adder onder het gras bleek later. Was mooi ingepakt, de familie vind hem mooi. Maar wat blijkt om de tijdsduur van de lamp in te stellen moet ie helemaal uit elkaar. Je baalt omdat je al Philips lampen hebt en die hebben de instellingen in het oog zitten dus makkelijk van buiten af in te regelen. Tot overmaat van ramp viel er een glazen ruitje eruit.Nu hangt ie maar de lichtsterkte is niet naar onze zin, dus begint alles weer van voren, weer de lamp totaal uit elkaar. Voor een technieker geen probleem maar moeilijk voor de overigen. Of verandert dit naar easy. Bedenk je goed voor je hem koopt

Goed product zoals verwacht

Goed product mooie uitvoering en geleverd zoals omschreven

top

snel .... kan niet beter

Overzichtelijke site en makkelijk bestellen

Overzichtelijke site en makkelijk bestellen

Nette snelle levering!

Prima ervaring. Alleen jammer dat jullie via Klarna achteraf betalingen doen. Vervelende site! Maakt je snel in de war met alle info die ze vragen/geven! Hele omweg steeds!!

Snelle levering en mooi product. Jammer dat er geen schroeven bijzitten!

Snelle levering en mooi product. Wel jammer dat er geen schroeven zijn bijgeleverd. Is nl behoorlijk afwijkende maatvoering

Prima en snelle bezorging !

Goede keuzemogelijkheden, prettige afhandeling en snelle service

Snelle levering,goede produkten

Geen product meer van Nostalux.

Het product is niet compleet. Voor zo'n bedrag mag je dat zeker verwachten. Met compleet bedoel ik dat er geen installeermaterialen bij zitten. Ik ga weer naar de bouwmarkt.

Mooi product, leuke prijs, snelle service.

Mooi product en goede kwaliteit. We hebben er direct nog een paar besteld.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd

snelle levering en goede service

Snelle levering, mooie lampen

Snelle levering, mooie lampen