Vermoeiend

De bestelling kwam snel, het merendeel van de glazen in de tuinverlichting was echter stuk. Na gebeld te hebben kregen wij drie nieuwe ruitjes toegestuurd zonder problemen. Niets aan de hand denk je dan, maar helaas opnieuw één ruitje stuk en allemaal in de verkeerde maat….. namelijk te groot! We hebben nog steeds niets kunnen plaatsen dus helaas! Maar weer bellen en hopen op zending drie is nu het plan.

Prachtige buitenlamp en snelle bezorging

Top product ontvangen

Prachtige lampen erg blij mee. Bedankt voor het goede verpakken.

Mooie en degelijke lamp

Mooie buitenlamp, degelijk materiaal, niet te vergelijken met bouwmarkten of tuincentra. Deze zat in de prijsklasse van rond de €200 en is natuurlijk dan doorgaans wat duurder dan wat je in genoemde winkels koopt maar je krijgt dan wel kwaliteit. En… ook supersnel geleverd (volgende dag). Al met al een aanrader.

Zeer snelle levering van een mooi product

Het vinden van de door mij gekozen lamp was lastig op de site. Dat zou verbeterd kunnen worden

juist artikel

een vlotte levering en een goed product

Goede prijs en een mooi product

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Prima geregeld

Snel en duidelijk antwoord op vragen en snelle levering.

Meedenken en erg klantvriendelijk

Erg vriendelijke klantenservice en mijn probleem met de tuinlamp werd prima opgelost

Gisteren besteld en vandaag keurig geleverd. Prachtige brievenbus!!!

goede service

De patio verlichting is netjes thuisbezorgd. We hebben de verlichting nog niet uit kunnen proberen, maar dat is een kerstcadeau.

mooie lamp, snel geleverd

Oké

Alles goed verlopen na bestelling, bezrging op tijd

Mooi product.

Snelle levering.

Prima hoewel...

Het plaatje wijkt af van de werkelijkheid. Onderaan is de kap dicht en zakt nu niet mooi in de lamp. Verder keurig verpakt bezorgd.

prima levering en koopbegeleiding

cc

Perfecte service

Duidelijke website, netjes verpakt bezorgd, inclusief lichtbron. Aftersales was ook zeer goed: Snel contact, uiterst vriendelijk aan de telefoon. Goed geregeld. Ik koop hier blind weer!

Snel en goede projs

Makkelijke site Snel Goede prijs

Aardige chauffeur en snelle levering

Zie boven

bestelling compleet en snel bezorgd

Binnen 24 uur geleverd

Zie hieronder

Eenvoudig besteld/betaald gisteren om 15.30 u. De volgende morgen om 10.30;in huis. Fantastisch!

Goede kwaliteit en snelle service

De bestelde lampen hebben aan mijn verwachtingen voldaan

Netjes geleverd

Keurig ingepakt en op tijd geleverd

Was snel binnen, en de brievenbus ziet er goed uit.

Was snel binnen, en de brievenbus ziet er goed uit.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB