Snelle levering, goede kwaliteit.

Goede ervaring.

Telefonisch goed geholpen met hoe, waar onderdeel (glas) na te bestellen

Snel geleverd.

Prima service.

Prima product

Snel in huis en conform verwachting

Prima, snelle levering, goed verpakt

Zie boven

Je krijgt wat je ziet

Wij hebben een brievenbus bestelt. De bezorging was zeer snel. Wij zijn zeer tevreden hiermee. Precies zoals omschreven.

doos bij aflevering stuk op 1 hoek, gelukkig geen schade item en verder zeer tevreden!

de postbode kwam 1 dag later dan doorgegeven en de doos bleek bij aflevering op 1 hoek stuk te zijn. gelukkig dermate ingepakt voor verzending dat dit geen gevolgen had voor het gekochte artikel wellicht dat ik niet de eerste noch de enige ben die hier geen goede ervaring mee heeft opgedaan en het misschien raadzaam is naar andere bezorgers te kijken. over het item zeer tevreden, klopt geheel met de afbeeldingen via internet en erg blij mee vriendelijke groet, Sommers

Goede website goede producten

De producten op de website zijn goed omschreven en de levering is keurig.

Mooi op tijd bezorgd en goed verpakt

beroerd!!!!

De hardstenen brievenbus van 150 kilo werd afgeleverd aan de rand van het plein en ik moest zelf maar uitzoeken hoe ik de brievenbus bij mijn huis kreeg.

Snelle levering, mooi product

Het is een mooie lamp. Al dacht ik van wat degelijker materiaal maar het is van plastic. Wij hebben een goedkoper zusje en die is eigenlijk veel degelijker. Formaat is goed dus we houden hem wel. Snelle verzending. Maar vind dus wel prijs kwaliteit wat scheef.

Nog niks ontvangen

Graag referentie sturen zodra het product bij de klant is. Kan nu geen beoordeling schrijven.

Makkelijk zoeken kiezen en verwerken plus verzenden en leveren

Uitstekend!

Correct en snel geleverd. Bij levering bleek lampenkap enkele beschadigingen te hebben. Zonder probleem is een nieuwe kap geleverd. Uitstekende service.

Alles volgens info klopt

Prima info omtrent de vordering van de bestelling. Keurig binnen de termijn van levering ontvangen. Zeer tevreden

Helemaal geweldig

het is een prettige website om spullen te zoeken en te bestellen en de levering was inderdaad de volgende dag ! althans, de helft was er de volgende dag, door een foutje van Transmission werd er maar 1 van de 2 dozen geleverd, maar ook zij verdienen een pluim voor de goede communicatie vanuit Transmission. ik werd al geinformeerd dat er wat fout was gegaan en dat de tweede doos een dag later zou komen, wat ook gebeurde.. fouten maken is niet erg, klanten informeren en probleem goed oplossen is veel belangrijker

Levering. Zoals je mag verwachten.

Op tijd en keurig verpakt. Handleiding bij de montage mocht wat uitgebreider.

Hele slechte service

Heb 2 hardstenen brievenbussen gekocht. 1 was er goed en de andere viel bij het plaatsen uit elkaar. Er zat gewoon te weinig kit tussen. Heb ze ook foto's gemaild, maar het ligt aan ons, wij hebben deze niet goed geplaats of er iets tegenaan laten vallen. Wel raar dat de ene brievenbus wel goed is en de tweede niet.Ze komen met allerlei smoesjes, maar zoeken de schuld niet bij zichzelf. Dit is nog nooit voorgekomen zeggen ze,( misschien dan toch de eerste keer?). We kunnen wel 'n kleine korting krijgen op 'n nieuwe. Dit was 'n nieuwe. Belachelijke service, mensen jullie zijn gewaarschuwd.

Mooie kwaliteit, goede prijs, snel geleverd!

De lantaarn werd snel geleverd. Geheel volgens afspraak. Goed verpakt. De kwaliteit is uitstekend voor de prijs. Heel prettig dat de filament lamp met schemerschakelaar meegeleverd werd. Verdient aanbeveling!

Prachtige lamp maar lastige gebruiksaanwijzing

Het installeren van de sensorlamp is mij dankzij hulp van Nostalux gelukt. De handleiding was voor mij niet duidelijk maar met telefonische ondersteuning lukte het prima.

Op tijd en volledig.

Tijdig geleverd en keurig verpakt.

geweldig

snelle afhandeling van de order en levering van een klasse product

Mooi product, snelle levering

Lamp ziet er precies uit, zelfs de kleur (blauw), zoals de foto op de site. Netjes geleverd met de juiste maat schroefjes en pluggen. En binnen 2 dagen in huis. Ben zeer tevreden. Het ophangen duurt het langst ben ik bang.

Goede communicatie, snelle levering, mooi product

Goede ervaring met nadtalux

Vragen worden snel beantwoord via de mail. Mooie kwaliteit lamp. En als kadootje gratis bollen bij de lampen top.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB