Goede ervaring.
Telefonisch goed geholpen met hoe, waar onderdeel (glas) na te bestellen
Prima service.
Snel in huis en conform verwachting
Zie boven
Wij hebben een brievenbus bestelt. De bezorging was zeer snel. Wij zijn zeer tevreden hiermee. Precies zoals omschreven.
de postbode kwam 1 dag later dan doorgegeven en de doos bleek bij aflevering op 1 hoek stuk te zijn. gelukkig dermate ingepakt voor verzending dat dit geen gevolgen had voor het gekochte artikel wellicht dat ik niet de eerste noch de enige ben die hier geen goede ervaring mee heeft opgedaan en het misschien raadzaam is naar andere bezorgers te kijken. over het item zeer tevreden, klopt geheel met de afbeeldingen via internet en erg blij mee vriendelijke groet, Sommers
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u ons positief beoordeeld heeft. Vervelend dat de zending niet in goede orde bij u aangekomen is. Dit zullen wij met de vervoerder opnemen. Wel goed te horen dat de verpakkingsmethode voldoende was om het product in goede staat bij u te krijgen. Met vriendelijke groet, Derek Nostalux Klantenservice
De producten op de website zijn goed omschreven en de levering is keurig.
Mooi op tijd bezorgd en goed verpakt
De hardstenen brievenbus van 150 kilo werd afgeleverd aan de rand van het plein en ik moest zelf maar uitzoeken hoe ik de brievenbus bij mijn huis kreeg.
Goedemiddag, Vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring had met de bezorging. Ik neem graag gebruik van deze gelegenheid om te reageren. Wij huren een transporteur in om onze brievenbussen te bezorgen. De overeenkomst is, dat zij het op het adres van de klant bezorgen. Echter, dit houdt niet in dat het op de gewenste of door de klant aangewezen plek wordt neergezet. Dat is helaas geen mogelijkheid bij onze partner ‘’TransMission’’. Zodoende kan het zijn dat de brievenbus ver staat van de plek die u in gedachte had. Mocht het daarentegen zo zijn, dat de brievenbus buiten uw terrein is neergezet, dan excuseren wij ons daarvoor. Want dat is uiteraard niet onze afspraak met de transporteur. Wij hopen op uw begrip en dat de hardstenen brievenbus desondanks naar wens is. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen we het graag. Met vriendelijke groet, Nostalux klantenservice
Het is een mooie lamp. Al dacht ik van wat degelijker materiaal maar het is van plastic. Wij hebben een goedkoper zusje en die is eigenlijk veel degelijker. Formaat is goed dus we houden hem wel. Snelle verzending. Maar vind dus wel prijs kwaliteit wat scheef.
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat deze positief is. Wat betreft de lamp willen wij graag nog e.e.a. toelichten. De door u bestelde Loosdrecht lamp is vervaardigd van RVS en afgewerkt met een zwarte poedercoating. Deze is qua kwaliteit dus veel beter dan een lamp die van plastic vervaardigd zou zijn. Wellicht dat de matte coating u het gevoel geeft dat het plastic is, echter hoeft u zich hier dus geen zorgen over te maken. Met vriendelijke groet, Derek Nostalux Klantenservice
Graag referentie sturen zodra het product bij de klant is. Kan nu geen beoordeling schrijven.
Goedendag, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u de bestelling nog niet gehad heeft. Deze blijkt wel bij ons verstuurd te zijn. Echter is er bij de vervoerder ook niet duidelijk waar de bestelling zich bevindt. Wij zullen dit zelf oplossen met de vervoerder. Vandaag versturen wij uw bestelling nogmaals. Onze excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groet, Derek Nostalux Klantenservice
Makkelijk zoeken kiezen en verwerken plus verzenden en leveren
Correct en snel geleverd. Bij levering bleek lampenkap enkele beschadigingen te hebben. Zonder probleem is een nieuwe kap geleverd. Uitstekende service.
Prima info omtrent de vordering van de bestelling. Keurig binnen de termijn van levering ontvangen. Zeer tevreden
het is een prettige website om spullen te zoeken en te bestellen en de levering was inderdaad de volgende dag ! althans, de helft was er de volgende dag, door een foutje van Transmission werd er maar 1 van de 2 dozen geleverd, maar ook zij verdienen een pluim voor de goede communicatie vanuit Transmission. ik werd al geinformeerd dat er wat fout was gegaan en dat de tweede doos een dag later zou komen, wat ook gebeurde.. fouten maken is niet erg, klanten informeren en probleem goed oplossen is veel belangrijker
Op tijd en keurig verpakt. Handleiding bij de montage mocht wat uitgebreider.
Heb 2 hardstenen brievenbussen gekocht. 1 was er goed en de andere viel bij het plaatsen uit elkaar. Er zat gewoon te weinig kit tussen. Heb ze ook foto's gemaild, maar het ligt aan ons, wij hebben deze niet goed geplaats of er iets tegenaan laten vallen. Wel raar dat de ene brievenbus wel goed is en de tweede niet.Ze komen met allerlei smoesjes, maar zoeken de schuld niet bij zichzelf. Dit is nog nooit voorgekomen zeggen ze,( misschien dan toch de eerste keer?). We kunnen wel 'n kleine korting krijgen op 'n nieuwe. Dit was 'n nieuwe. Belachelijke service, mensen jullie zijn gewaarschuwd.
Goedendag, Bedankt voor uw review. Wij hebben hier een aantal maal contact met u over gehad. U heeft ons in oktober aangegeven dat de brievenbus besteld in mei zomaar uit elkaar gevallen is, dit heeft u verduidelijkt met wat foto's. Op de foto's is te zien dat de brievenbus in stukken ligt op een zachte ondergrond, aarde/zand. Dat de brievenbus dan bijvoorbeeld omvalt is niet zo gek, dit kunnen deze brievenbussen niet hebben. Ook is er op de foto's te zien dat er voldoende plak/kit o.i.d. gebruikt is, in het product is de fout helaas niet te herkennen. Overigens is bij het plaatsen van een stenen brievenbus voorzichtigheid geboden, uiteraard is hardsteen een fragiel materiaal. Met vriendelijke groet, Derek Nostalux Klantenservice
De lantaarn werd snel geleverd. Geheel volgens afspraak. Goed verpakt. De kwaliteit is uitstekend voor de prijs. Heel prettig dat de filament lamp met schemerschakelaar meegeleverd werd. Verdient aanbeveling!
Het installeren van de sensorlamp is mij dankzij hulp van Nostalux gelukt. De handleiding was voor mij niet duidelijk maar met telefonische ondersteuning lukte het prima.
Revue originale
Het installeren van de sensorlamp is mij nog niet gelukt. De tekeningen zijn te klein om goed te begrijpen en dan de volgende aanwijzing: Constant branden modus: Kan geactiveerd worden door de schakelaar om te zetten in OFF-ON-OFF-ON hierdoor zal het licht 8 uur branden. Mijn lamp brandt continu en ik wil juist de bewegingssensor. Waar zit die schakelaar? Heel onduidelijk.
Tijdig geleverd en keurig verpakt.
snelle afhandeling van de order en levering van een klasse product
Lamp ziet er precies uit, zelfs de kleur (blauw), zoals de foto op de site. Netjes geleverd met de juiste maat schroefjes en pluggen. En binnen 2 dagen in huis. Ben zeer tevreden. Het ophangen duurt het langst ben ik bang.
Goede communicatie, snelle levering, mooi product
Vragen worden snel beantwoord via de mail. Mooie kwaliteit lamp. En als kadootje gratis bollen bij de lampen top.