Réponse du propriétaire de l'entreprise
Beste Sandra Koet,
Hartelijk dank voor uw beoordeling! En natuurlijk als eerste onze excuses dat de afmeting van uw product niet overeen kwam met de gegevens op onze website. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om inhoudelijk te reageren op uw feedback.
U heeft bij ons besteld: een zonnewijzer set bestaande uit een sokkel en een zonnewijzer. U geeft aan dat wij niet thuis geven. Toch bent u actief in gesprek met onze klantenservice, van wie u telkens een reactie ontvangt.
Betreft uw opmerking aangaande coulance: wij hebben u aangeboden de huidige sokkel kosteloos bij u om te ruilen voor een groter exemplaar met een meerprijs van 120 euro. Dat dit aanbod niet naar uw wens is, betekent niet dat dit geen coulant aanbod was.
Nu kan het natuurlijk zo zijn dat we geen oplossing kunnen vinden die naar uw wens is. Dat is spijtig, maar kan gebeuren. Natuurlijk willen we dat u tevreden bent met een aankoop bij Nostalux. Dat is tot dusver niet gelukt.
Wij hebben u daarom aangeboden de complete zonnewijzer set, uiteraard kosteloos, bij u af te halen en de gehele aankoopprijs te crediteren. Uiteraard blijft dit aanbod open staan, maar om ons onbekende redenen weigerde u dit.
Nog steeds komen wij graag met u tot een oplossing en daar u nog steeds actief in contact bent met onze klantenservice blijven wij ons best doen. Mochten wij u niet tevreden kunnen stellen halen wij het product graag kosteloos bij u op en retourneren het aanschafbedrag.
Met vriendelijke groet,
Nostalux klantenservice