Ervaring over Nostalux is prima.

Wij zijn in de showroom door een vrouwelijke medewerkster heel erg goed geholpen. Geen moeite was haar te veel. De medewerkster heeft heel goed meegedacht over ons probleem ban buitenverlichting. In de showroom gesneuveld voor het draadloze Ludo lampje. Bestelling gedaan via de website voor de buitenverlichting en nog een Ludo lampje. Aflevering binnen een paar dagen, alles volgens wens.

Top afgehandeld

Goede communicatie en accuraat geholpen, in een woord geweldig!

Mooi maar korte bijgeleverde schroeven

Prachtige buitenlamp gekocht (Arland) De bevestiging gaat wat moeizaam omdat de bijgeleverde schroeven aan de korte kant zijn, hierdoor krijg je snel een beschadiging aan het materiaal.

Gewoon top makkelijk bestellen snelle levering

Primma verlopen

Zeer goede ervaring. Komen afspraken na.

helemaal goed

goede en snelle aflevering

Mooi product en nette levering!

Een aluminium brievenbus gekocht bij Nostalux in de kleur groen en vandaag binnen gekregen. Een echte eyecatcher in de voortuin en geen last meer van een klepperende brievenbus in de voordeur. Nette levering in een stevige doos met piepschuim. Top!

Heb al eerder besteld omdat we in een grote verbouwing zitten. Nu een paar blikvangers gekocht. Gaat heel mooi staan! Supersnelle verzending en prima verpakt. Top!

Professioneel

Bij aankomst buitenlamp bleek een glas gebroken. Na telefonisch contact, werd er een nieuw glas goed verpakt bezorgd!! Compliment voor de fijne en supersnelle oplossing. We genieten nu van onze prachtige buitenlamp!

Snelle levering, juiste artikel, nette betalingsafhandeling.

Goed!!

Prima gegaan.

Mooie website. Na bestellen, goed afgehandeld.

Overzicht, Duidelijk, Doen wat zij beloven.

Overzicht, Duidelijk, Doen wat zij beloven.

Goed ,geen problemen tot nu toe

Ligt eraan ,hoe ze het retour afwerken

Vlotte bezorging. Duidelijk gecommuniceerd

De bestelling werd keurig verpakt, vlot bezorgd. Toen ik belde omdat ik de sleutels niet kon vinden, werd ik keurig te woord gestaan en verteld waar de sleutels zouden kunnen zijn. Gelukkig klopte dat. Het is een cadeau, dus dat kan ik nu met een gerust hart geven. Het is een prachtige brievenbus.

Prima afgeleverd

Het product netjes op het adres afgeleverd.

alles goed geregeld op één ding na

Alles was keurig geregeld, mooie lamp, alleen had ik een groene lamp aangevraagd en kreeg een zwarte toegestuurd. Het is geen ramp dus heb ik het zo gelaten.

Teleurstellend

Artikel aangekocht voor € 49,95. Vervolgens afrekenen voor € 54,90. ( Verzendkosten kwamen erbij, had er paar veters bij gedaan, dan had ik de verzendkosten niet gehad.....) Artikel zelf valt trouwens erg tegen. De kunststof bol van 30 cm is erg dun en zal niet lang meegaan.

Nauwkeuriger werken en beter inoskken

Pakket na twee keer bellen bezorgd. Op maandag besteld was niet op dinsdag in huis, maar na 2 x bellen op donderdag. Verpakking beschadigd gelukkig was de lamp wel heel,

Heel tevreden!

Zondag besteld.. maandag in huis! Super service!

Topservice

Site overzichtelijk, duidelijke communicatie via ivm bezorging, laat besteld op de dag en volgende dag al binnen

Top kwaliteit

Top kwaliteit. Duidelijke instructies. Stevige materialen. Mooie designs. Mijn gevels zien er fraai uit!

Uitstekend!

Netjes op tijd bezorgd. glas zat een kras in (zo hebben wij het ontvangen). kreeg netjes een nieuwe glas toegestuurd. complimenten voor de goede bereikbaarheid en de service!

Snelle levering, product conform beschrijving

Prima ervaring, zou er weer bestellen. Transporteur / chauffeur was ook een prima ervaring.

Goede levering, redelijk product

Vlotte levering. Producten worden redelijk snel geleverd en zijn goed verpakt. De bestelde tuinlampen zijn mooi afgewerkt. Minpunten van de 'set sub sokkel' tuinlampen (30 cm) zijn er helaas ook. Het is lastig om er grondkabel op aan te sluiten, terwijl de lampen toch voor in de tuin zijn. Er is geen voorziening om de lampen door te lussen. Naar elke lamp moet dus een aparte kabel. Er zit geen trekontlasting op de aansluiting. In de gebruiksaanwijzing wordt een spaarlamp getoond, maar die worden vrijwel niet meer verkocht. Een passende led-lamp was lastig te vinden. Deze mag maximaal 51 mm dik zijn en moet een E27 fitting hebben. Uiteindelijk heb ik ze gevonden. Maar omdat een led kaarslamp veel korter is dan een ouderwetse spaarlamp, komt het licht van de led-lamp half boven de rand uit. Dus moet er een E27 verlenger tussen. Conclusie: tevreden over het uiterlijk, ontevreden over de technische uitvoering.

Als ik hem zelf zou kunnen maken zag ie er ook zo uit.

De bezorging was prima met een belletje vlak voor aflevering.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB