Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Precies zoals ik gehoopt had!

Snel bezorgd en precies zoals ik hoopte.

Super snelle en correcte levering

Top, juiste product, keurig verpakt, keurige bezorging

Uitstekende service

Vriendelijke benadering

Lamp was beschadigd ( verbogen)

Lamp was beschadigd waardoor 1 kant verbogen was. Waarschijnlijk was de lamp al beschadigd/gevallen voordat de lamp werd ingepakt want de verpakking was onbeschadigd . Helaas bleek dit pas tijdens het monteren door een monteur , toen de lamp al meerdere weken in ons bezit was.

Tijdens bestellen en afleveren super geregeld

bezorgiing was slecht.

zie een bezorger aankomen en denk is voor mij maar gaat bij de buren het pakje voor de deur neerzetten wat voor mij bestemd was. (nummer stond goed op het pakket) Lamp ziet er goed uit.

Prachtige lampen

Aanrader deze lampen

Super geregeld

Makkelijker als in de winkel en verzendkosten vallen niet tegen

Mooie lampen

Hoge kwaliteit, alleen jammer dat je zelf de draden moet trekken door de lampen. En in het echte glas kunnen al scheurtjes in zitten. Voor de rest mooie lampen

Mooi solide windlicht

Bestelling gemakkelijk geplaatst en bestelling snel geleverd. Mooi solide windlicht, enige wat jammer is, is dat er een aantal krassen op het glas zitten.

Bezorging uitmuntend

Product precies van kleur en patroon als op de foto op de site

Super snel en prachtige lamp

Buitenlamp besteld de volgende dag geleverd en een prachtige lamp voor een prima prijs Aanrader

Goedemiddag, ik ben zeer tevreden ook omdat de chauffeur op mijn verzoek het pakje achterom wilde neerleggen. En hij ook nog een leuk berichtje op mijn briefje had geschreven. Groetjes Rian

Gewoon een goed product

Snelle servise,goed product !

Gewoon goed.

Prettig bestellen, goede afhandeling. Klacht over bezorgen, waar zij niets aan konden doen, geëerd afgehandld

Uistekend product

De lamp bevalt prima. Goede kwaliteit.

Hoewel nog niet uitgepakt, is het product snel geleverd!

Ik heb een 3-koppige lantaarn besteld en binnen 3 dagen werd het keurig geleverd. Aansluiten kan nog niet omdat ik nog geen elektra heb in de tuin, dus ik heb de doos nog niet uitgepakt. Ik heb echter geen reden om aan te nemen dat het product niet goed zou zijn.

Was mooi op tijd

Snel en gratis lampje bij de lamp ontvangen

Snel, werd goed op de hoogte gehouden van de status Mooie buitenlamp en gratis lampje ontvangen

Goed product / prijsverhouding

Snelle levering / prima armatuur

Indrukwekkend assortiment en pijlsnelle service

Overzichtelijke website. Aparte rubriek met onderdelen en accessoires. Goed gesorteerd. Telefonisch goed bereikbaar en adequaat en zakelijk maar welwillend te woord gestaan. Zeer snelle levering in deugdelijke verpakking.

prima kwaliteit buitenlamp

Snelle levering en goede kwaliteit buitenlamp

Mooi product

Mooi product, duidelijke site, snelle levering

Goede ervaringen!

Mooie lampen! Snelle levering Goed verpakt Goede bezorging