prima kwaliteit buitenlamp

Snelle levering en goede kwaliteit buitenlamp

Mooi product

Mooi product, duidelijke site, snelle levering

Goede ervaringen!

Mooie lampen! Snelle levering Goed verpakt Goede bezorging

Voortreffelijk !

Door omstandigheden had ik met spoed iets nodig. Ik had iemand aan de telefoon die het juiste art.nr. opzocht en doorgaf. Later nog met een dame gemaild of k het met spoed kon krijgen i.v.m. vakantie. En ook daar kreeg ik keurig een mail terug dat ze daar inmiddels voor gezorgd had. Allemaal even vriendelijk en echt klantgericht. Chapeau !

Via site en chat contact bestelling gedaan. Ging vlot

Mooie lamp

Mooie lamp, goede kwaliteit Bij mij was de sensor defect, maar er werd gelijk een nieuwe opgestuurd, super service

Helemaal ok

Snel geleverd met bijpassende berichtgeving erg prettig complimenten

Goed product en snelle levering

Duidelijk te vinden op de website. Product voldoet aan onze verwachtingen

Lamp is mooi maar er ontbreekt aan een schroefje in het montage blokje en er hangt een aansluiting l

Moeilijke montage daar niet alles compleet is schroefje montage blokje ontbreekt en 1 kabeltje los

Goede winkel met ruime voorraad

Alles was duidelijk

Nostalgische brievenbus op poot van prima kwaliteit

Brievenbus en poot werden zeer goed verpakt in twee dozen geleverd. Na uitpakken is de brievenbus prachtig om te zien. Degelijke kwaliteit en mooi afgewerkt.

Mooie buitenlamp, snel geleverd!

Ruim aanbod, goeie filters, eenvoudig bestel-proces, niet te duur en heel snel in huis… Kortom: top-ervaring!

Vlotte service

Goede website, vlotte bestelprocedure en terugkoppeling per mail. Volgende dag lamp al in huis. Ook vraag over mogelijkheden mbt tuinverlichting snel beantwoord

Uitgebreide collectie, goede prijs en snelle levering.

Prima product, snelle levering en goede prijs.

Niets op aan te merken

Slechte bezorging via Nostalux

Bestelling plaatsen was prima. Aan 60 meter tuinverlichting besteld. Ik krijg een mail dat ze het de volgende dag bezorgen tussen half 3 en half 6. Op het moment van bezorgen was ik nog op werk. De bezorging is meegenomen terug naar Almere, terwijl de buren gewoon thuis waren... ook kon het pakket worden bezorgd bij een afhaalpunt... tevergeefs. Ook zonde van de tijd en benzine... Pakket zou dan een dag later worden bezorgd, zowel telefonisch als mail kreeg ik daarover een bevestiging. Pas later op de dag kreeg ik een bericht dat het pakket niet mee in de vrachtwagen was geladen.... bezorgen via TransMission is niet oké... nu is mijn pakket niet optijd geleverd.

Alles goed voor elkaar.

Mijn eerste bestelling bij jullie. Net als de website, alles goed voor elkaar. Zowel het bestellen en de levering als de lampen.

Eerst gebeld voor advies. Kreeg goede uitleg. Daarna besteld via de webshop. Levering was ook heel erg goed

Gewoon klasse!

Keurig geleverde kwaliteit!

Snele levering

Producten waren zo als verwacht

Snelle levering en mooie lampen

De lampen werden de volgende werkdag geleverd. Eén van de vier geeft wat minder licht dan de andere drie en het lampje zelf zit een beetje los. Vooralsnog doet 'ie het dus maar zo gelaten.

Is gewoon reuzegoed.

Ik vond nergens mijn zin voor buitenverlichting, en daar wist ik niet te kiezen tussen 6 verschillende. En het is supermooi nu.

Soepele afhandeling van de bestelling en de bezorging ook conform de afspraak. De lamp De Vecht is goed te monteren en makkelijk in elkaar te zetten als je het eenmaal door hebt. Er was een onderdeel afwezig en de klantenservice gaf aan het meteen op te sturen per post. Helemaal top.

prachtig

prachtige lamp