Slechte service tot nu toe
Ik bestelde een set windlichten maat M en L, ik ontving echter maat S en M, nu kan zoiets gebeuren. (de S variant had een getordeerde deur anders hadden we besloten om deze te houden en er een L variant bij te bestellen, uiteraard wel met verrekening van het verschil)
Bij het telefonisch melden werd al duidelijk gemaakt dat ze normaal gesproken eerst het product retour wilde hebben alvorens een andere te sturen. Maar dat ze u een omruiling zouden regelen. Vandaag was dan de omruiling helaas is de geleverde L variant defect, dat wil zeggen het deurtje gaat niet dicht. Wederom om een omruiling gevraagd maar omdat zowel de S als L variant aankomt met defecte deurtje besloten om te vragen voor een omruiling naar een M variant daar deze wel goed was. Maar helaas willen ze nu eerst het defecte product retour hebben alvorens een nieuwe te willen sturen.
Sorry hoor maar dat is een belachelijke slechte service, de klant voor verzending laten betalen om een defect product te retourneren. Hoop op een goede oplossing anders voor ons geen Nostalux meer.