Fijn bedrijf

Ik belde met een vraag over een lamp. Ik kreeg eerlijk advies, geen verkoop praatje maar netjes een advies op maat. Zeer content mee.

Mooie lampen!

Hele mooie lampen die prima staan in onze serre. Blij mee!

Bestelling prima, levering wat minder

Goed product, alleen duurde bezorging door Transmission 4 dagen. Dat is niet ok.

prima kwaliteit en levering op tijd

Lampen zien er goed uit maar zijn nog niet aangesloten, dus over de kwaliteit van het product kan ik nog weinig zeggen. Levering was OK

Viel dit keer tegen, zie hieronder!

Ik heb al diverse keren lampen bij uw bedrijf besteld ik denk, dat ik ongeveer 10 lampen reeds besteld heb bij uw bedrijf. Dit maal viel het tegen. Om de volgende redenen: ik had type Urk besteld en daarbij de bijbehorende assecoires, zoals geadviseerd werd op uw website. De porseleinen fitting was bijna niet los te krijgen. Het heeft me een uur geduurd omd de delen los te krijgen. Toen ze los waren, zag ik dat het schroefdraad beschadigd was ( gerafeld! ). Dit moet de reden zijn geweest. Dit was al zo beschadigd, niet door demontage gebeurd. Het snoer wat bijgeleverd was, was drieaderig snoer. Dit is niet het juiste snoer, omdat de aarde draad al aan de lamp bevestigd was. Met dit snoer is het vrijwel onmogelijk om het door de " steunarm" van de lamp te trekken. Het is simpelweg te dik! Dus zelf maar naar de winkel gegaan en tweeaderig snoer gekocht. Toen was het nog een heel werkje! Uren bezig geweest. Jammer, want dit is absoluut helemaal niet nodig. Lever het juiste snoer erbij. Of waarom niet gewoon al getrokken, kant en klaar. Mensen willen best iets meer betalen, want dan kun je zo aan de gang reken bv. €5,-. meer. Positief was, dat ik bij telefonisch contact met uw medewerkers keurig en sympathiek geholpen werd. Dat was goed. Al met al toch een beetje jammer, omdat ik eigenlijk altijd in het verleden goede ervaringen gehad heb met uw bedrijf. Door de sympathieke manier van reageren van uw medewerkers, blijf ik in de toekomst bij uw bedrijf bestellen. Wellicht verdienen zij iets lekkers bij de koffie! Met vriendelijke groet, René Hellingman Berkhout

tevreden

conform afspraak

Mooie buitenlamp, goede kwaliteit.

Twee lampen gekocht, goede kwaliteit, mooie vormgeving. Keurig verpakt en snel geleverd.

Geweldig bedrijf. Mooie producten en snelle levering.

Ben al jaren klant bij dit bedrijf en kom er steeds weer het voor ons juiste product tegen op gebied van verlichting - in landelijk industriële stijl. Vriendelijke hulp ook in de showroom. Van harte aanbevolen.

Snelle levering en mooi product.

Om 15:15 uur een vlaggenstokhouder besteld en de volgende dag geleverd, top, komt afspraak gemeld op website na.

Geweldige service

Buitenlamp was uitstekend verpakt helaas was een glaasje gebroken, nieuwe glaasje werd de volgende dag per koerier geleverd.! Geweldige service ,

Mooi produkt

Mooi produkt, snelle levering!

Mooie artikelen, snel en netjes opgestuurd met een duidelijke omschrijving

Allemaal goed geregeld en geleverd.

Zie hierboven

Snel geleverd en fantastische lamp

Alles conform afspraken. Top!

Mooi product!

Zeer tevreden goede kwaliteit hopelijk tot de volgende bestelling

Goede levering goed product

Goede service, mooi product

Goede en snelle levering met kwaliteit spullen

nvt

Heb al vaker lampen besteld bij Nostalux . Service is altijd prima

Snel en keurig afgeleverd

Snel en keurig afgeleverd. Er zitten ook voldoende reserve vilt stukken bij. Heel tevreden met het product.

Snel, goed werk

Bestelling snel geleverd en voldoet geheel aan de verwachtingen

Supersnelle verwerking bestelling & levering

Bestellen was heel eenvoudig, levering via TransMission snel & efficiënt. Nostalux gaf als extraatje de gloeilampen cadeau!

Super snelle levering

Top product erg mooi en super snel geleverd

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB