Pluspunten
Snel geleverd, redelijk duidelijke informatie op de site. In mijn situatie fijn dat ik pickup point dichtbij huis had. Goed vindbaar op internet
Verbeterpunten-Verzendkostenopbouw (veelal is verzenden boven 50 of 100 euro inbegrepen. Hier kost het meer, hoe meer je bestelt.) -Waarde in rti aangegeven.. Vrijwel iedereen werkt met rd waarden. -enigszins gering assortiment.
Pluspunten
vriendelijk en snel
Verbeterpuntenisolatiefolie is voor ons huis een perfect isolatiemiddel... maar de prijzen die ervoor gevraagd worden zijn belachelijk...maar ja zonder waardige concurrentie kun je het vragen.
Pluspunten
Ophalen in zwaag
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Als dakbedekkingsbedrijf heel snel 120m2 van deze speciale isolatie nodig voor een lopend werk. Uiterst correct meegedacht en binnen 48 uur geleverd.
geen
Pluspunten
Goed advies en snelle levertijd. Zou zo weer bestelling doen.
Pluspunten
Lokale afhaalpunten
Pluspunten
Gewoon goed!
Pluspunten
Alles goed geregeldt
Pluspunten
koop al jaren prettige omgang en tot nog toe en denk dat dit ook wel zo blijft en ben uiterst tevreden over de geleverde materialen enige verbeterpunt om iets duidelijker te zijn met de RC waarde m.v.g. Ton van den Dries
Zou de pakketten niet meer versturen via dhl want ze zijn te lang onderweg.
Pluspunten
Snelle reactie en afhandeling
Pluspunten
snel, accuraat en vriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede levering/afhaal systeem
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles conform afspraak Juiste prijs