Pluspunten
Snelle levering. Zondag avond besteld, Dinsdag ochtend thuis
Pluspunten
levertijd.
Pluspunten
Goed advies en snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
supersnelle levering. Goeie service aan telefoon. Medewerker die bezorging deed had ook nog paar zeer waardevolle tips - Dank !
Pluspunten
Mooi op tijd, de link werkte prima. Kon alles goed volgen.
Pluspunten
Goede service, behulpzaam en vakkundig
Verbeterpunten-
Pluspunten
Op tijd teruggebeld
Pluspunten
Top producten en top prijzen gewoon doorgaan zo !!!
Pluspunten
Snelle levering, werd netjes kwartier voor bezorging gebeld om te vragen of ik thuis zou zijn!
Pluspunten
Bedankt voor de snelle levering. En jullie handige tips voor het leggen van de isolatie!
Pluspunten
Goede service en tips.
VerbeterpuntenIk wil even doorgeven en is belangrijk dat de rollen meerlaagse isolatie geen 150 cm hoog zijn maar 140 cm.Als je dus een hoog dak hebt net als wij en je 4 lagen boven elkaar gebruikt kom je volgens de berekeningen wel 40 cm te kort ,dit is even belangrijk om te weten.Ook de binnen kant van de rol daar zou ik een koker adviseren omdat daar de isolatie teveel op een hoop zit waardoor de isolatie niet mooi meer is waardoor je ook de 10 meter lengte moeilijk haalt verder prima in orde maar dat zouden verbeter puntjes zijn.
Pluspunten
Uitstekende isolatiefolie