Zeer snelle en correcte levering

zie hier boven

Een super snelle levering,krijgt een 10.

Goede service,ook telefonisch goed behandeld,en een keurig verpakte en snelle levering.

Goede service, snel geleverd, top product!

Snel

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst en betaald was het bestelde er binnen twee dagen.

makkelijk verwerkbaar

Het is makkelijk te verwerken. Een heel snelle levering. Als het straks kouder is merk ik het wel op zolder althans dat hoop ik, en van de zomer dat het er koeler is.

Gewoon goed.

Juiste informatie door de telefoon. En je krijgt wat je verwacht te krijgen. Kortom gewoon goed

Gebeld of ik voor het weekeinde mijn bestelling kan afhalen, binnen 30 min een email, 1,5 uur later al in huis. Perfect!

Goed product. Snel geleverd.

Goede service en levering

Goede goederen, snelle levering, alles was geweldig

Snelle en correcte service en vriendelijkheid

Snelle en correcte service en vriendelijkheid

Goede service en levering

Mooi materiaal om mee te werken. Ik had zelf een verkeerde berekening gemaakt maar teruggeven was geen probleem. Binnen een dag geld retour.

Mooi materiaal

Super materiaal. goed omschreven op de website. goed advies.l via mail, goede prijs kwaliteit En snelle levering. Alleen de rol zilverplakband was op verschillende plekken ingedeukt waardoor ik me niet goed kon gebruiken. Scheurde steeds en het laatste stuk was onbruikbaar. Dus vandaar geen 10.

Geweldig product

Goede service en product is kwaliteit.

TOP !

je wordt behandeld zoals jij dat graag zou willen ! Chapeau !

Advies gevraagd via de mail. Snel adwoord ontvangen. En levering was super snel. De volgende dag al in huis.

Goed product, snel en correct geleverd

Het isolatiefolie is makkelijk te verwerken, lekker licht in het gebruik en je merkt meteen resultaat, als je in de warmte een zolder staat te isoleren. Alleen de nietmachine om het folie mee vast te zetten is een onhandig ding. De nieten zijn te dik en de bediening is niet handig...maar de klus is naar tevredenheid afgerond

Mega service

Helemaal top. Zojuist dampwerende folie besteld. Na overleg de juiste besteld. Bedankt kunnen van het weekend mn nieuwe pannen er weer op.

Positief.

Misschien handig om adres en postcode te koppelen. Ik had abusievelijk een verkeerde postcode ingevoerd en wel het goede adres. Het pakket wordt aan de postcode gekoppeld. Kwam er gelukkig wel op tijd achter en het is goed gekomen.

Snelle levering en snel antwoord op een paar vragen

Precies wat ik zocht

Handig dat ik de spullen in de buurt van mijn werk kon ophalen. Ik heb echter net te kort en het materiaal dat ik koos is alleen in 75m2 te krijgen. Dat ligt natuurlijk niet aan jullie

Snelle levering van de bestelde goederen.

Goed product, snel geleverd

Erg tevreden over het isolatie materiaal en ook over de levering

Al een aantal keren isolatie hier besteld. Word goed meegedacht, en altijd goed bereikbaar of snel met terug reageren,

Goed materiaal en snelle levering.

Ook de vraag of het op een specifieke dag geleverd kon worden werd goed opgepakt.

Snel besteld en Snel geleverd en mooi en handzaam product.

Korte lijnen en duidelijke beschrijving online v/d producten. Snelle levering en goed te bewerken product/isolatiemateriaal. Telefonische info indien nodig wordt kort en zakelijk behandeld. Nadeel : Ik kom 4 m2 isolatiemateriaal te kort. Daarvoor zal ik een hele rol extra van 15 m2 moeten kopen. Hopelijk hebben jullie daar nog ergens een restant liggen want ik zou de klus gaarne compleet afmaken.

Vlietweg 16

4791 EZ Klundert