Top voor elkaar

Super snelle levering, zoals altijd.

Top Service

Snelle reactie, service en levering, en mooi stickers.

Geweldig: zoals altijd

Snelle levering, top stickers en bij een vraag krijg je super antwoord.

Grandioos

Vele stickers besteld voor meerdere projecten. Fijn meegadacht door het team, goede kwaliteit en meer stickers dan besteld ontvangen. Erg tevreden! Volgende bestelling zeker weer hier!

Top service!

Snel besteld, snel geleverd. Eenvoudig te bereiken. Kortom klasse!

De absolute Nummer 1!

We zijn reeds vele jaren klant. Reclamedeal heeft deskundig en vriendelijk personeel. Het biedt een zeer vlotte orderverwerking en korte levertijden, uitstekende kwaliteit. Bij speciale projecten is men bereid de extra stappen te doen en mee te denken voor het beste resulktaat.

Super fijne service!

Stickers besteld, alleen bleek de QR code die erop stond niet te werken. Gebeld met ReclameDeal en de vriendelijke meneer die ik aan de telefoon had bood mij direct aan om nieuwe stickers te maken. Ik moest alleen even een aangepast bestand mailen. Dat noem ik dus fijne service! Dank je wel

Super snelle en goede service.

Voor verschillende volleybal teams kleding laten bedrukken. Met verschillende maten en namen op de kleding kan het best complex zijn. Super tevreden en maken snel weer gebruik van jullie service.

Prima kwaliteit voor een heel scherpe prijs

Prima levering, ook de service is dik in orde

Snel en goed advies

Snel en correct advies. Zeer tevreden over het eindresultaat. ⭐⭐⭐⭐⭐

Netjes op tijd en prima kwaliteit

Stickers online besteld, snelle reactie voor akkoord van drukproef en binnen twee dagen geleverd.

Top Bedrijf welke meedenkt!

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Ze denken echt mee in mogelijkheden gaan door totdat beide partijen tevreden zijn. Kleine feedback is dat helder communiceren key is, dan komt het zeker goed. Aanrader!!

Supermooie stickers

Heel blij met de service en mijn stickers. Fijne communicatie en perfecte levering.

gewoon goed

duidelijk site, goede service

Nog nooit zo'n goede service gehad

Ik bestel zeer regelmatig stickers en vlaggen online maar heb nog nooit een zo goede en persoonlijk service gehad. Kwaliteit van de producten bovengemiddeld! en de prijs is uitstekend al moet ik zeggen dat overal de prijzen best zijn gestegen de afgelopen tijd.

Prima service. Na foutje bij laatste vlag direct hersteld zonder extra kosten. Ben een trouwe klant. Vlaggen worden altijd snel geleverd. Goed advies met materiaal etcetera. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!

Helemaal perfect!

Super goede service, wordt met je meegedacht, snelle levering, goede producten en makkelijk te gebruiken website. We hebben hier voor ons bedrijf al meerdere malen besteld, en het is altijd top in orde! Dikke aanrader dus!

Snelle service en alles precies zoals ik het bedoelde

Reclamedeal biedt een snelle service, duidelijke communicatie waardoor alles precies zo is geworden als ik het in mijn hoofd had.

nog altijd heel tevreden

Bij iedere bestelling nette afhandeling

Top firma | Top Service | Top product

Ik ben al vele jaren een zeer tevreden klant. De samenwerking was vanaf het begin extreem professioneel. Reclamedeal ondersteunt met goed advies waar nodig, de levertijden zijn zelfs na Covid ongelooflijk kort en alle producten kenmerken zich door een uitmuntende kwaliteit. Ik kan Reclamedeal van harte aanbevelen.

Snel en duidelijk.

Materialen zijn makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snel en mooi werk!

Wordt snel geleverd, mooi resultaat, en denkt mee om het nog mooier te krijgen. Makkelijk om contact mee te krijgen.

zeer tevreden

Alles volgens afspraak

Hele goede service

Ik had een vraag om de bezorgkosten te drukken, en dat werd zonder gehoor aan gegeven. Heel prettig! ;-)

Geweldig!

Ik had wat hulp nodig na mijn bestelling, maar ben zo geweldig goed geholpen. Ik kom zeker terug voor herhaling van bestellingen. Een aanrader!

Printer 16

7741MD Coevorden