Geen echte oplossing bij storing
Dit was ons tweede camera systeem bij Sitcon bij het eerste systeem zijn wij goed geholpen , maar nu viel dit enorm tegen .
Voor ons bedrijf moest het camera systeem uitgebreid worden , maar de recorder was hier niet toereikend , de overige camera's bleven hangen hier werden twee camera's aan toegevoegd , de nieuwe camera's waren eenvoudig te koppelen maar de oude waren niet te koppelen aan de nieuwe recorder, het probleem bij jullie voorgelegd echter kon men geen antwoord bedenken dit werd uitgezocht we zouden terug gebeld worden. Maar na twee dagen nog niets gehoord, onder tussen stond ons camera systeem stil (wij hebben een zorg instelling voor dementerende mensen waar de camera een extra stukje veiligheid bied) zelf maar na twee dagen gebeld jullie konden ons niet helpen, er moest een monteur bij komen prijs opgave gevraagd ongeveer € 500.00 excl. voorrijkosten.
Wij hebben zelf hulp ingevlogen deze heeft het probleem opgelost , het probleem zat gewoon in de oude camera omdat deze een ander IP adres had dit kon via de camera maar het kon ook via de recorder ingesteld worden, wij kunnen niet begrijpen dat Sitcon dit op een afstand NIET konden oplossen . Wij zijn zelf nog verder gaan zoeken deze oplossing staat zelfs YouTube .
Wij vinden het spijtig dat hier zoveel extra tijd en geld voor ons in is gaan zitten. Een slechte zaak.